Cautare

53226 de rezultate pentru "mai" (5.79 secunde)
Panica e mai rea decat coronavirusul - interviu cu medic epidemiolog si infectionist, dr. ... Si, cand nu putem tine gatul umed, sa luam niste apa in maini.) Nu radeti, ca mai sunt.
Ne-am mutat de mai multi ani la Bucuresti, de unde calatorim in toata lumea. ... Anul 2002 a prilejuit intalnirea mea cu America, mai precis cu New York-ul. ... nu se mai intoarce... ... - Ati facut studiile la New York.  Considerati invatamantul din afara Romaniei mult mai bun?
Un alt loc care i-a mai placut a fost rezervatia Tsavo din Kenya.
Ne asteptam sa avem o descrestere a veniturilor la buget si iata ca dupa primele cinci luni ale exercitiului bugetar constatam o crestere impresionanta de peste 19%, mai exact 19,2% a veniturilor bugetare.
Dupa mai bine de doi ani de zile in Parlamentul Romaniei, orice politician care doreste sa-si continuie cariera politica isi face o "scanare" completa a activitatii, trage linia si isi analizeaza punctele slabe sau punctele forte.
Sefii de institutii descentralizate din judetul Constanta nu au de gand sa-si dea demisia, chiar daca, in mod oficial, partidul din care fac parte nu se mai afla la Putere.
• Dupa parerea mea, nici Europa nu mai poate rezista in sintagma de stat social asa cum ea a fost aplicata pana acum in statele vechi ale UE. ... • Interventia este mai usoara acum fata de momentul cand am ajunge la un nivel de indatorare de 70-80% din PIB.
Acestea ar putea fi principalele repere din istoria evolutiei inregistrate in ultimii 15 ani de cele mai importante unitati economice galatene, respectiv Sidex, ICMRSG, Menarom, Elnav si Santierul Naval Damen.
"Presiunile politice", "insuficienta pregatire a jurnalistilor" si "presiunile comerciale" sunt cauzele cele mai des invocate de ziaristi pentru incalcarea normelor jurnalistice, se arata intr-o cercetare a ActiveWatch - Agentia de Monitorizare a Presei si a Centrului pentru Jurnalism Independent.
Noi am incercat si am reusit mai multe lucruri acolo - intai sa refacem sectorul de animale. ... Am mai facut o ferma de porci, vreo patru asociatii agricole mai puternice si vreo sapte mai de marime medie.
Planul de relaxare fiscala din proiectul de Cod Fiscal urmareste, in ceea ce priveste populatia, reducerea unor taxe si introducerea mai multor deduceri, pentru a alinia nivelul taxelor cu nivelul salariilor din Romania, a declarat ministrul Finantelor Publice, Darius Valcov, intr-un interviu acordat AGERPRES.
Daca in modul interlaced imaginea este impartita in linii de pixeli pare si impare care apar pe rand, in modul progressive acestea sunt afisate simultan si de aici rezulta o calitate mai buna a imaginii si o claritate ridicata a obiectelor aflate in miscare.
De ce merge greu calculatorul si cum se elimina cauzele Cu urmatoarea ocazie cand va veti intreba de ce merge greu calculatorul, amintiti-va de cele cateva recomandari pe care vi le facem in continuare, utile pentru a identifica si inlatura, fara a apela la un specialist, cauzele ce-l fac sa functioneze tot mai lent pe zi ce trece.
scria cel putin pentru o femeie, daca nu pentru mai multe deodata, carora le trimitea apoi, la toate in acelasi timp, poeziile - ceea ce, spune el, nu e cinic:
Nu iti trebuie mai mult de 5 minute ca sa te convingi de asta. ... Esti pe net, poate anonim, poate nu, dar te simti in siguranta cu publicul tau, deci e ok sa fii mai polemic, adica sa te porti ca un mare dobitoc.
Nu va faceti griji, nu veti pierde mare lucru, mai degraba veti primi o speranta concreta in jungla emotionala in care sunteti. ... Luna februarie va aduce cota sa de farmec si iluzie, mai ales ca aveti destule intalniri.
BERBEC Excese in cheltuieli, intregul interval, mai ales pentru obiecte de lux. ... Exprimare greoaie joi, mai ales cu partenerii ori persoanele in varsta. ... Lipsa de amabilitate este manifestata mai ales fata de femei si tineri. ... In week-end, sensibilitate nejustificata, mai ales pentru nativele tinere.
In luna mai a anului 2012, cand aveam 114 kilograme, am vizitat un medic nutritionist in speranta de a gasi o solutie sigura pentru a reveni sanatos la greutatea pe care o aveam in 2008, inainte sa incep sa ma ingras incet, dar sigur.
Doar cei mai in varsta isi mai aduc aminte ca romanii au fabricat si ei un autovehicul tot-teren, inca de acum 60 a de ani. ... Incepand cu anii '70, acesta s-a transformat in mai recentul ARO.
Incearca sa mai lasi se la tine in cuplu, altfel s-ar putea sa ramai singura pana la sfarsitul lunii. Nu iti mai trata partenerul de viata cu superioritate. ... Incearca sa nu fii foarte afectata si trebuie sa inveti din aceasta greseala pentru a-ti fi mai usor in viitor.
google-analytics.com