Cautare

53223 de rezultate pentru "mai" (6.79 secunde)
- Par­inte, cu durere obser­vam ca Roma­nia nu mai are put­erea si val­oarea de alta­data, pen­tru ca ea nu face decat sa exe­cute ordinele mar­ilor put­eri ce con­duc intreaga omenire, fara sa se mai opuna catusi de putin si se accepta niste masuri impotriva Romaniei, in defavoarea noas­tra, atat mate­r­ial cat si spir­i­tual.
Cei patru ministri (foto de la stanga la dreapta), Vasile Blaga - Interne, Radu Berceanu - Transporturi, Adriean Videanu - Economie, Elena Udrea - Dezvoltare si Turism, sunt cel mai adesea aratati cu degetul atunci cand vine vorba despre amestecarea politicii cu afacerile, pentru ca sunt patru politicieni extrem de bogati, cu relatii bune si cu membrii altor partide, dar si cu alti oameni de afaceri.
Drumul nu se impunea pentru Ford, se impunea mai demult, deoarece iesirile si intrarile din oras se aglomerau in patru benzi. ... La drumul national mai avem doar partea de uzura si acostamente. ... Daca tot vorbiti de Mehedinti, se mai termina vreodata drumul de la Ciochiuta?
Odata confruntati cu ideea propriei morti, scrie Irvin Yalom, suntem inspirati sa ne rearanjam prioritatile, sa comunicam mai profund cu cei pe care ii iubim, sa ne bucuram intens de frumusetea vietii si suntem dispusi sa riscam mai mult pentru a ne simti impliniti.
Membru PSD din 2012, e cel mai dur contestatar al derapajelor din propriul partid. ... Tot in 2015 a redus TVA-ul la carte, presa si actiuni culturale la 5%, una din cele mai mici din Uniunea Europeana.
fiecare lucru duce la un altul, fiecare link trimitandu-te mereu mai adanc spre nimic si nicaieri. ... Ei arata, de pilda, ca cei din grupul conspirationist erau mai dispusi sa argumenteze impotriva interpretarii adverse, dar mai putin dispusi sa-si sustina interpretarile proprii.
Si restaurantele utilizeaza adesea rosu intrucat acesta stimulea Galbenul stralucitor este cea mai obositoare culoare pentru ochi. ... Galbenul simplu este culoarea care te inveseleste cel mai tare. Oricum, cu cat este mai palid cu atat este mai placut de privit.
Mai departe, se crede ca asteroizii lui Jupiter ar avea apa inghetata si elemente volatile.
Taur Cea mai mare preocupare a zilei e traiul linistit in caminul perfect. ... Atunci ai gresit, ai platit pentru greseala ta, dar ai luat o decizie prin care ai dat dovada de ambitie si dorinta de a deveni mai bun.
Daca ai fi mai atenta, ai descoperi ca, desi din directia de unde asteptai un miracol nu apare nimic, ti se ofera in schimb altceva la fel de bun, dar pe care esti tentata sa-l respingi pentru ca nu seamana cu ceea ce visai.
Conform obiceiului deja stiut, putini dintre ei s-au prezentat la vot in prima parte a zilei, statisticile inregistrand, la ora 17.00, o prezenta de doar 34,26% in capitala - cu 6 procente mai scazuta decat media pe tara.
La 6 luni de la instalarea in fotoliul de premier, Calin Popescu Tariceanu a acordat un interviu agentiei de presa Romnet, pe care il prezentam in exclusivitate galatenilor - Spuneti-mi, in primul rind, la sase luni de cind ati venit la Palatul Victoria, care credeti ca este cea mai buna masura pe care ati luat-o in aceasta perioada?
Suntem chiar unul dintre judetele unde lucrurile pot sa fie abordate cu mai multa claritate, datorita faptului ca de-a lungul timpului nu am avut relatii foarte tensionate.
Pedaland pe sosea, de Areta Sandru Timpul va fi acelasi - ne spuse batranul din fotoliu, pregatindu-si o tigara - indiferent daca va fi masurat de un ceas de mana sau de clepsidra, timpul va fi la fel chiar daca ti se va parea ca pe-un cadran de nisip minutele se scurg mai usor, timpul va fi acelasi, v-o spun eu, mai zise el si incepu sa fumeze.
Intrebarea aceasta nu este una noua, e una dintre cele mai vechi. ... Acum nu mai sunt. ... Dar exista mai multe motive si este bine sa reflectati, sa meditati asupra lor.
Mesaj din SUA pentru Romania.Un punct de vedere american privitor la prezentul si viitorul Romaniei Textul de mai jos este o scurta conferinta - sustinuta intr-unul din amfiteatrele Facultatii de Drept - de Wess Mitchell, presedintele CEPA.
Intre timp, lucrurile s-au mai asezat: ... Cine n-ar fi cand toata treaba asta asta suna mai degraba a scenariu cinematografic.
Daca ai copii, ai putea fi tentat sa te implici mai mult in activitatile lor.
"Mai intai te desprinzi de lume. ... Simti ca locul tau nu mai este printre ei. Nu te mai regasesti. ... Stii ca nu te mai tii pe picioare. ... Dar nu mai vrei sa te opresti. ... Nu mai ai nimic, doar un pumn de praf, care te ineaca.
Cristi Teodorescu Tudor Chirila a scris o scrisoare pe blogul sau, o scrisoare adresata noii generatii, o scrisoare adresata liceenilor care acum incep scoala, acelei categorii de persoane care inca mai au puterea sa schimbe ceva.
google-analytics.com