Cautare

113 de rezultate pentru "covid" (2.52 secunde)
Am avut COVID-19. ... Mai mult, Petronela Rotar scrie despre frica oamenilor si despre cat de complicat a fost sa gestioneze nu doar boala, cat felul in care oamenii au reactionat, decizand sa nu faca public faptul de a fi luat COVID-19 pana nu a trecut.
Pana in prezent, se cunosc sapte tipuri diferite de coronavirusuri care provoaca boli oamenilor, printre care SARS-CoV-2 (cel care provoaca boala COVID-19), virusul SARS-CoV (care provoaca SARS - sindromul respirator acut sever) si virusul MERS-CoV (care provoaca MERS - sindromul respirator din Orientul Mijlociu).
COVID-19. ... Cati oameni poarta virusul fara a-l fi declarat si infecteaza populatia in Romania - Estimare Nelu Tataru a estimat, la Antena 3, in emisiunea subiectiv, ca estimarea pentru Romania ar fi de 10.000 de cazuri de COVID-19.
Peste 1.000 de cadre medicale sunt infectate cu COVID-19. ... Numarul cadrelor medicale infectate cu COVID-19 a ajuns la 1.031, arata cel mai recent raport trimis de Institutul National de Sanatate Publica.
Omenirea a depasit pragul de 10 milioane de cazuri de coronavirus Omenirea a depasit pragul de 10 milioane de cazuri de infectare cu noul coronavirus, potrivit unei numaratori realizate de AFP, fapt care demonstreaza o accelerare a pandemiei de COVID-19, mai ales in cele doua Americi, pe fondul temerilor legate de al doilea val al contaminarilor si de reintroducerea unor masuri partiale de izolare a populatiei.
SAPTEZILE Saptamana 27 ( 29 iunie -05 iulie ) - Se intampla tot mai putine lucruri notabile de cand COVID tine afisul actualitatii.
in Bucuresti nu mai sunt locuri la programare pentru vaccinul anti-COVID, dupa prima zi.
Peste 1.800 de noi cazuri de COVID si 54 de decese in ultimele 24 de ore. ... Pana astazi, 24 ianuarie, pe teritoriul Romaniei au fost confirmate 711.010 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID â€" 19).
Din 8 decembrie persoanele care nu s-au imunizat si ajung in spital cu COVID vor fi obligate sa isi plateasca tratamentul. ... In prezent, tratamentele pentru bolnavii de COVID sunt suportate integral de guvernul din Singapore.
Sectia COVID unde a izbucnit incendiul la Spitalul de Boli infectioase din Ploiesti era noua. ... Pe sectia COVID erau 21 de pacienti, 16 dintre ei au fost evacuati, iar 3 pacienti au refuzat transportul la spital.
In ultimele 24 de ore au fost 2.889 de cazuri noi de COVID-19. Alte 281 de decese au fost raportate de autoritati, in timp ce la ATI sunt 1.604 pacienti cu COVID-19.
Nu toate spitalele pot face inca operatii programate pentru bolnavii non-covid. ... Spitalele au insa termen pana vineri sa decida daca raman sau nu excluiv covid-19.
- Teama de Covid-19 poate sa duca la insomnii, depresie si dorinta de sinucidere? ... Totusi, vazute ca metode de protectie impotriva Covid-19, putem spune ca pana la aparitia unui vaccin anti-Covid-19 izolarea si distantarea sunt cele mai eficiente metode de limitare si combatere a infectarii.
Octavian Iacob, regizorul roman acceptat cu bursa si absolvent al New York Film Academy, se alatura demersurilor voluntarilor de a-si sprijini semenii, prin realizarea unui spot TV care indeamna la solidaritate si ajutor pentru seniorii din Bucuresti, in lupta impotriva COVID-19.
Mai mult, nu exista probe care sa fi dovedit ca Covid-19 (denumirea oficiala a virusului corona, n.
Este acum internat la Spitalul Victor Babes si prezinta simptome de infectie cu COVID-19 Un alt caz de coronavirus a fost anunțat de autoritațile romane, ridicand numarul total la 36.
Paolo Ascierto, imunolog celebru in lupta cu melanomul cutanat, medic italian din Napoli, a dat tocilizumab, un medicament folosit in artrita reumatoida, la pacientii #COVID cu pneumonie forma severa si a obtinut rezultate foarte bune, pacientii scazand necesarul de oxigen.
1.051 de persoane au fost declarate vindecate si externate, 332 de persoane infectate cu COVID-19 au decedat de la ultima informare transmisa de Grupul de Comunicare Strategica, au fost inregistrate alte 246 de noi cazuri de imbolnavire.
7 lucruri pe care nu le stim inca despre COVID-19, in ciuda tuturor eforturilor depuse de cercetatori. ... O cautare pe motorul de cautare de lucrari stiintifice intoarce peste 180.000 de rezultate pentru COVID-19.
MIHAI DUTA ) Multi romani se intreaba daca sa mai mearga anul acesta in Grecia de teama masurilor anti-COVID. ... Acolo a asteptat cam 50 de minute, asta pentru ca bulgarii verificau declaratiile despre luarea la cunostinta a masurilor anti-COVID, iar multi romani nu le aveau completate.
google-analytics.com