Cautare

164 de rezultate pentru "madalina" (2.80 secunde)
Potrivit CNSAS, Zoea Radulescu ar fi colaborat cu Securitatea sub numele conspirativ Madalina Martha sau Mantha.
Pe locul doi se afla Madalina Ozana Ududoiu, director general al Centrului International de Conferinte (CIC), aflat in subordinea Camerei Deputatilor, cu 93.
La Departamentul pentru perfectionare exista toate sansele ca scaunul sa fie ocupat de Madalina Neatu, iar ca inspector scolar de biologie a fost propusa Genelia Petrescu - profesoara la Colegiul National "Fratii Buzesti".
Stoian si-a recastigat functia in justitie, insa nu a mai candidat pentru un nou mandat. Adjuncta lui Dinculescu va fi Amalia Madalina Nastasie, care a detinut si pana acum aceasta functie.
Stoian si-a recastigat functia in justitie, insa nu a mai candidat pentru un nou mandat. Adjuncta lui Dinculescu va fi Amalia Madalina Nastasie, care a detinut si pana acum aceasta functie.
Intre intrebarile "S-a sinucis sau nu Madalina Manole?" si "Ceausescu e in Ghencea Militar sau in Cuba?" chiar nu mai incape nimic.
Alte banci insa practica o dobanda de 13%, variabila. Pe langa acestea, se mai platesc o serie de comisioane. (Madalina Haranita)
Iar creditele in lei depasesc jumatate din valoarea totala, insumand 35,072 miliarde RON. (Madalina Haranita)
In plus, nici o banca nu si-ar pune in pericol credibilitatea prin administrarea ineficienta a unui fond deschis de investitii. (Madalina Haranita)
Mai mult, Ministerul Agriculturii chiar acorda subventii celor care defriseaza via hibrida si o inlocuiesc cu una nobila, sustine Morariu. (Madalina Haranita)
Finantele mai precizeaza in raport ca autoritatile cubaneze refuza categoric sa inceapa negocierile pentru conversia rublelor in dolari, in vederea rambursarii lor catre Romania. (Madalina Haranita)
O reducere trebuie insa sustinuta de o campanie publicitara foarte buna", a declarat Madalina Ene, directoarea magazinului House of Art din Craiova.
In pofida acestor cresteri generale, Piscan anticipeaza ca in sedintele urmatoare aprecierile s-ar mai putea tempera din cauza tentatiei de marcare a profiturilor, destul de ridicata dupa o astfel de evolutie pozitiva pe termen scurt. (Madalina Haranita)
Masurile au fost luate pentru a suplimenta cheltuielile de investitii in infrastructura si in invatamant. In acelasi timp, au fost revizuite in sens pozitiv prognozele de venituri bugetare. (Madalina Haranita)
Spre exemplu, deficitul de cont curent din acest an va atinge un nivel de 9-10% din PIB, peste valoarea de 8,7% de anul trecut, dupa cum anticipeaza viceguvernatorul BNR. (Madalina Haranita)
In plus, cei care contribuie la acest sistem privat nu-si vor putea retrage sumele investite decat la batranete. Exista exceptii in caz de deces, cand activele revin mostenitorilor. (Madalina Haranita)
Mai trebuie spus ca dupa primele noua luni ale acestui an, bugetul general consolidat are un excedent de 1,7% din PIB. (Madalina Haranita)
ßi-a exprimat insa regretul ca mari companii ca Dacia Pitesti sau Otelul Galati s-au retras de la Bursa, considerand ca acestea au primit sfaturi nepotrivite pentru conditia Romaniei. (Madalina Haranita)
Vasilescu si-a exprimat nemultumirile fata de "lanturile de magazine venite in Romania care fac profituri mai mari aici decat in propria lor tara sau decat in orice alta parti". (Madalina Haranita)
(Madalina Haranita)
google-analytics.com