Presedintele Fundatiei Luptatorilor din Rezistenta Armata Anticomunista, Zoea Radulescu, care este si vicepresedinte PNTCD, ar fi fost colaborator al Securitatii si ar fi dat informatii despre un traducator care ar fi introdus in tara carti interzise, potrivit documentelor CNSAS depuse in instanta.
Liderul taranist ar fi semnat un act de colaborare cu Securitate la data de 25 noiembrie 1976, prin care s-ar fi angajat sa dea informatii despre activitatea unor legionari din tara si din strainatate si despre rudele care se aflau in vizorul comunistilor, arata Consiliul National de Studiere a Arhivelor Securitatii (CNSAS) in actele depuse la dosarul ajuns la Tribunalul Bucuresti, care va decide privind colaborarea acesteia.
Potrivit CNSAS, Zoea Radulescu ar fi colaborat cu Securitatea sub numele conspirativ Madalina Martha sau Mantha. "Discutiile au relevat faptul ca e la curent cu o serie de aspecte privind activitatea unor legionari din interior, precum si a celor din emigratie, iar datorita activitatii trecute a tatalui sau se bucura de increderea celor cu care vine in contact. In acelasi timp, fara rezerve, candidata ne-a furnizat si informatii despre unele persoane din atentia noastra, cu care se afla in grad de rudenie - confirmand total informatiile pe care le detinem", a notat colonelul care ar fi recrutat-o pe vicepresedinta PNTCD.
Potrivit actelor depuse de CNSAS in instanta, pe 12 ianuarie 1980, Zoea Radulescu, la acea data Balmace Radulescu, ar fi dat o nota informativa catre securitatea din Constanta, in care ar fi afirmat ca un prieten, traducator la Arhivele Statului Bucuresti, Vlad Constantinescu, ar fi adus in tara carti interzise de PCR. Traducatorul s-ar fi intors de la Roma dupa o bursa ONU si ar fi adus cu el carti de Soljentin, Zinoviev, de Trotki si de Orwell.