Cautare

164 de rezultate pentru "madalina" (3.23 secunde)
Prietena ei cea mai buna, Madalina Apostol, s-a logodit cu milionarul Nick Radoi. Scurta calatorie in Statele Unite i-a prins bine Madalinei Apostol.
Sedinta de ieri a fost una cu scantei, inca de la inceputul ei anuntandu-se excluderea din PD-L a consilierelor locale Narciz Amza si Madalina Popa, care isi vor pierde astfel si mandatele.
Trecand peste acest episod, de mentionat ca, tot ieri, in cadrul conferintei de presa, Elena Udrea a dezvaluit faptul ca cei trei exclusi din PD-L (Danut Moisoiu, Narciz Amza si Madalina Popa) ar urma sa se inscrie in PSD.
In sala au putut fi observati Danut Moisoiu, Madalina Popa, Mihai Bobe, Dumitru Duna, Vladimir Colteanu, Marian Dobre (exclusi joi seara din PD-L, cu exceptia lui Moisoiu, care a fost exclus acum o luna).
La rindul sau, Madalina Popa, care a fost aleasa consilier local PD-L si ulterior exclusa din partid, a afirmat, marti, ca membrii nu au fost consultati pentru deciziile luate de promovarea in functii de conducere a unor persoane precum Ion Popescu sau Dorel Onaca.
Adriana Matei, director in cadrul Ministerului Turismului si Mariana Bercu, din partea SIF Transilvania, au fost realese in noul Consiliu de Administratie, alaturi de Ana Maria Topoliceanu, Maria Mustata Madalina si Paul Foleanu.
Este vorba despre pierderi care constau in diferenta dintre valoarea de piata a masinii, cuantumul ratelor restante, precum si alte taxe si costuri aferente", a spus Madalina Hagima, managing partener la casa de avocatura Ciurtin, Brasoveanu si Asociatii.
In Gandul, Cristian Tudor Popescu (foto) scrie despre Madalina Manole, Dan Diaconescu si dezgroparea Ceausestilor. ... 'Madalina Manole s-a sinucis, Ceausestii au fost dezgropati, Dan Diaconescu presedinte.
Evenimentul Zilei scrie ca rudele cantaretei Madalina Manole, scindate in doua tabere, alimenteaza, prin intelegeri sau contracte, castigurile a doua televiziuni importante din Romania, Pro TV si Antena 1.
Madalina Ghenea: ... Comentariile aparute dupa premiera italiana a filmului "Razza Bastarda" au deranjat-o pe Madalina Ghenea si a tinut sa raspunda rautaciosilor pe contul ei de Facebook.
Madalina Manole are monument funerar pe care sunt trecute versurile unei poezii Sotul regretatei artiste s-a ocupat ca la mormantul Madalinei Manole sa fie ridicat un monument din marmura alba.
Au fost invitati aproape toti membri semnificativi ai Cenaclului, anuntandu-si participarea Tudor Gheorghe, Doru Stanculescu, Nicu Alifantis, Victor Socaciu, Mircea Baniciu, Emeric Imre, Zoia Alecu, George Nicolescu, Sorin Minghiat, Adrian Ivanitchi, George Stanca, Dinu Olarasu, Ecoul (Magda Puskas, Sorina Bloj), Mircea Bodolan, Evandro Rossetti, Vali Serban, Cristian Buica, Majay Gyozo, Valentin Moldovan, Eugen Cristea, Radu Gheorghe, Marius Batu, Raul Carstea, Mihai Napu, Florin Sasarman, Maria Gheorghiu, Vanghele Gogu, Madalina Amon, Adi Bezna, Vasile Mardare, Andrei Paunescu si trupa Totusi si alte prezente-surpriza.
Versurile sale apar in repertoriile copiilor (este autorul versurilor indragitului slagar Nu mi-e frica de Bau-Bau compus de Gabriela Sauciuc " Cicone), dar si ale multor solisti consacrați precum Corina Chiriac, Stela Enache, Angela Similea, Margareta Paslaru, Marcel Pavel, Paul Surugiu " Fuego, Monica Anghel, Aurelian Temisan, Ilie Micolov, Madalina Manole si mulți alții.
Madalina ADAME?TEANU, As. ... Madalina Adamesteanu: "Pentru prima data cand am vazut un pacient, am fugit plangand! Dupa aceeea, am indragit ceea ce faceam.
Madalina Radulescu, expert in ceaiuri: ... Madalina Radulescu, expert in ceaiuri: Este indicat sa bem ceai verde pana in orele 18:00, deoarece are un continut de teina.
Madalina Diaconu) Intr-un studiu realizat de Goethe University din Germania, s-au intervievat peste 53.000 de copii din 15 tari, cu varste cuprinse intre 10 si 15 ani. ... Madalina Corina Diaconu sursa:
Madalina Ghenea o interpreteaza pe Sophia Lauren in House of Gucci. In 2021, Gucci are cele mai mari incasari dintre brand-urile de lux.
Madalina Miu reactioneaza si ii adreseaza celui care ii e inca sot replici usturatoare. De ce nu s-a dus sa ii semneze divortul lui Tzanca si cum raspunde acuzatiilor facute de manelist.
MADALINA de 24 de ani din Bucuresti, fara a efectua niciun fel de verificari i-a inmanat unuia dintre ei suma de 55.000 lei si 7.000 euro. ... MADALINA in stare de libertate.
Procesul in care Madalina Apostol este acuzata ca a comis un accident rutier, in timp ce sofa sub influenta bauturilor alcoolice, a intrat in linie dreapta, dupa ce instanta a admis toate probele administrate de procurori.
google-analytics.com