Cautare

944 de rezultate pentru "lupu dorel arad" (7.80 secunde)
Noul prefect de Arad, Gavril Popescu (ex-PNL), numit interimar de Guvern dupa ce Cristian Stragea a decis sa reintre in viata politica, va avea unul sau mai multi contracandidati PSD la concursul de ocupare definitiva a postului, ce va avea loc in aceasta toamna.
Conducerea PNL Arad considera ca dupa ruperea Aliantei DA se impune schimbarea directorilor PD, pe motiv ca acestia nu ar putea indeplini programul de guvernare al premierului Calin Popescu-Tariceanu din postura de opozanti ai acestuia.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, sustine ca excluderea fostului lider al organizatiei PSD Arad, Marius Lazar, din partid este "intempestiva si abuziva". Presedintele Senatului, Mircea Geoana, sustine ca excluderea fostului lider al organizatiei PSD Arad, Marius Lazar, din partid este "intempestiva si abuziva".
Compania americana Smithfield a primit noi amenzi pentru nereguli privind fermele detinute in judetul Arad. ... Comisarul-sef al Garzii de Mediu Arad, Attila Szekely, a declarat marti pentru Mediafax ca doua ferme Smithfield, aflate in localitatile Satu Nou si Misca, au fost amendate cu cate 50.000 de lei.
Comisia Europeana (CE) a aprobat o finantare nerambursabila de 124,4 milioane de euro, din Fondul de Coeziune, pentru constructia autostrazii Timisoara-Arad si a centurii ocolitoare Arad.
Este vorba despre tronsoanele Cernavoda-Medgidia (19,25 km), Medgidia-Constanta (31,5 km), Arad-Timisoara (32,25 km) si centurile la nivel de autostrada Constanta (22 km) si Arad (12,25 km), conform datelor furnizate gandul de catre CNADNR.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a selectat companiile care vor proiecta si construi tronsoanele de autostrada Nadlac-Arad, Timisoara-Lugoj, Lugoj-Deva si Orastie-Sibiu, valoarea totala a contractelor fiind de 3,45 miliarde lei.
Cine sunt constructorii • Grupul Romstrade, lider in consortiul format cu Monteadriano Engenharia e Construcao si Donep Construct, a castigat lotul 1 din tronsonul Nadlac-Arad. ... • Alpine Bau GmbH a castigat lotul 2 din tronsonul Nadlac-Arad.
Daca tot a decis sa se mute la Arad, acolo unde locuieste de cateva luni, alaturi de baietelul si sotul ei, Silvia de la Pin-Up Girls si-a adus si mama langa ea.
In judetul Arad ninge abundent, iar traficul rutier se desfasoara ingreunat, din cauza carosabilului alunecos.
UTA Arad - Rapid va fi derby-ul etapei in play-out. ... "Trebuie sa fim atenti, extrem de precauti cu o atitudine foarte buna, ambitie foarte mare pentru ca intr-adevar e un meci foarte greu si trebuie sa te lupti pentru fiecare balon ca sa poti sa castigi la Arad.
Si PSD are o Musca Dimitrie Musca a fost reconfirmat presedinte al PSD Arad vineri seara in urma alegerilor care au avut loc in organizatia judeteana a partidului si care au fost supervizate de catre Ion Iliescu si Dan Matei Agathon.Musca a fost presedinte interimar al PSD Arad, numit dupa alegerile locale, cand Dorel Popa - fost primar al municipiului - si-a dat demisia din functie dupa esecul PSD la alegeri in judet.
Dascalu s-a aflat la conducerea Inspectoratelor Judetene de Politie din Arad si Timis, intre 2005 si 2007. Potrivit declaratiei sale de avere din 2009, acesta detine un apartament in Arad si doua case. ... In locul acestuia a fost numit comisarul sef Dorel Manole.
Asta cu toate ca la acea vreme s-a crezut ca cei doi alesi judeteni, Marin Costel si Lupu Nistor, ar fi inclinat sa mearga spre PSD. ... 7 - 2 Lupu Nistor este membru al Comisiei nr.
Un alt exemplu de corectitudine, pe care Bogdan Olteanu l-a dat in fata locuitorilor din Corbu a fost cel al directorului Oil Terminal, Mihai Lupu.
In ziua de vineri 15 iunie 1935, in jurul orelor 16.00-17.00, Petrache Lupu (1907-1994), cioban de 28 de ani, la doi kilometri de satul Maglavit, a vazut dintr-odata, intr-un nor alb, plutind la doua palme deasupra pamantului, un Mos cu barba alba.
Deputatul Andrian Mihei, Mihai Lupu si Marius Enescu sustin ca suspendarea lui Traian Basescu se doreste a fi un mod de a-l sanctiona pe acesta pentru "derapajele constitutionale", recunoscand ca PNL isi asuma in continuare riscul de a iesi de la guvernare, in eventualitatea unui vot negativ in Parlament al PSD, doar pentru a fi consecvent cu principiile sale.
Cupsa, Lupu, Albu, Bratu si Spataru - pe "lista" PNL de candidati pentru Parlament George Dragomir ne-a dezvaluit totusi cateva din numele celor ce vor reprezenta PNL in urmatorul mandat al parlamentarilor.
Marian Lupu, a declarat ca acest refuz reprezinta o lipsa de respect si sfidare. ... Interesul national este de a depasi criza, prin eforturi conjugate", a declarat Lupu, adaugand ca toate formatiunile vor sa evite organizarea de alegeri anticipate.
Totodata, Corlatean a cerut ca Partidul Comunist sa-i acorde votul lui Marian Lupu. "Prin votul Aliantei pentru Integrare Europeana, constituita din patru partide parlamentare, s-a confirmat existenta unei majoritati in Parlamentul de la Chisinau, capabila sa sustina o guvernare proeuropeana", a declarat Corlatean.
google-analytics.com