Daca tot a decis sa se mute la Arad, acolo unde locuieste de cateva luni, alaturi de baietelul si sotul ei, Silvia de la Pin-Up Girls si-a adus si mama langa ea. Cu aceasta ocazie, va avea si cu cine sa-si lase bebelusul atunci cand trebuie sa mearga la concerte. "Nu am regrete pentru faptul ca am luat o pauza de Bucuresti, alaturi de familia mea ma simt foarte bine la Arad. Si pentru ca tabloul de familie sa fie complet, am decis sa o aduc langa mine si pe mama mea, care va fi totodata si o bona de incredere pentru Alexandru Stefan", spune cantareata.
"Mama mea a avut niste probleme de sanatate, acum este bine si mi-am dorit sa o am alaturi, asa ca ne-am adunat cu totii la Arad. Ma bucur ca am o persoana din familie alaturi, o persoana de incredere cu care pot sa-mi las baiatul atunci cand plec la concerte", a mai completat Silvia de la Pin-Up Girls, care se pregateste sa vina la Bucuresti la inceputul lunii decembrie.
Alaturi de colega ei de trupa, Angi, Silvia a pregatit un show incendiar. Impreuna cu cele trei dansatoare pe care le-a gasit tot la Arad, trupa Pin-Up Girls lucreaza acum la o coregrafie care se anunta a fi mai mult decat spectaculoasa!
Puteti asculta aici noul single Pin-Up Girls:
http://www.youtube.com/watch?v=h_Ul8s_WhOY&list=UU-A_YLlckccD-SHyjh_dteA&index=2&feature=plcp