Liberalii constanteni nu au de achitat nici o nota de plata pentru rezultatele obtinute la alegerile locale, liderii PNL considerand ca votul majoritatii, desi nedrept, este suveran. Asa se face ca nici un presedinte de organizatie, judeteana sau locala nu isi va pierde functia, iar mandatul urmator pare a fi dictat in exclusivitate de PSD, liberalii considerand ca nu mai au nici o sansa in fata "dictaturii" socialiste. Mai mult, actualii lideri liberali se vor regasi si in Camera Deputatilor, primul pe lista fiind un personaj extrem de cunoscut. Este vorba despre prefectul Danut Culetu, despre care deputatul George Dragomir a spus ca va candida la un post de deputat al PNL Constanta, alaturi de alte nume de juniori.
"A fost un scor bun pentru PNL, ne aflam intr-o usoara crestere", ne-a declarat deputatul George Dragomir,care este si presedinte al organizatiei PNL Constanta. Dragomir stie ca filialele constantene nu vor suferi modificari la nivelul conducerii. "Nu vom accepta demisii", ne-a spus Dragomir, potrivit caruia vor incepe analize "pertinent si obiective" asupra rezultatelor inregistrate de liberali la algerile locale. Vor pleca totusi cativa membri PNL, dar acestia nu sunt importanti, deputatul Dragomir considerand ca membrii valorosi vor ramane in partid. "Vom fi la fel de corecti fata de constanteni. PSD nu are de ce sa isi mai negocieze majoritatea. Trebuie sa fim verticali, sa luam atitudine doar cand este cazul, nu sa stam la cotitura de amorul artei", spune Dragomir. Liderul liberal crede ca inlaturarea lui Radu Mazare inainte de termen este imposibila, considerand ca "voia alegatorilor constanteni este sfanta".

Cupsa, Lupu, Albu, Bratu si Spataru - pe "lista" PNL de candidati pentru Parlament

George Dragomir ne-a dezvaluit totusi cateva din numele celor ce vor reprezenta PNL in urmatorul mandat al parlamentarilor. Deputatul Gheroghe Dragomir ne-a spus ca Ovidiu Cupsa (directorul Companiei Nationale Administratiei Canalelor Navigabile), Mihai Lupu (director general al Oil Terminal), Gheorghe Albu (secretar de stat, al doilea in ierarhia Ministerului Agriculturii), tinerii Adrian Bratu, Ionut Spataru si, mai ales, prefectul Danut Culetu. Potrivit deputatului George Dragomir, prefectul Culetu se va reintoarce la originile liberale, dupa terminarea mandatului, si va refuza propunerile privind calitatea de consul in China sau Grecia si se va reinscrie in PNL pentru un mandat de deputat. "Prefectul Danut Culetu va candida din partea PNL pentru Parlament", a intarit George Dragomir informatia.