Cautare

943 de rezultate pentru "lupu dorel arad" (3.45 secunde)
Exista speranta, pe de o parte, ca Ion Popescu nu este totusi candidatul PDL pentru Consiliul Judetean Constanta si ca se va repeta sondajul pentru desemnarea candidatului, in timp ce, pe de alta parte, surse democrat-liberale de la Bucuresti sustin ca lui Stelian Dutu i se pregateste "surpriza" Constantin Dorel Onaca.
Aproape 200 de cadre militare in rezerva s-au intalnit in week-end-ul trecut cu senatorul PDL Dorel Constantin Onaca, candidatul democrat-liberalilor facandu-le supriza de a o aduce in fata lor si pe Elena Udrea, secretar executiv in Biroul Permanent National al partidului.
Presedintele PD-L Constanta, senatorul Dorel Constantin Onaca, reuseste un tur de forta impresionant, participand la aproape toate lansarile colegilor sai de partid, luandu-si astfel in serios si functia de sef al democrat-liberalilor constanteni, nu numai de candidat la Primaria Constanta.
Candidatul PD-L la fotoliul de primar al municipiului Constanta, senatorul Dorel Constantin Onaca, impreuna cu decanul baroului de avocati Ion Popescu au continuat dialogul cu cetatenii Constantei, deplasandu-se din nou in cartierul Poarta 6. ... Ce spuneti, dragi concetateni ?", i-a intrebat senatorul Dorel Constantin Onaca pe cei prezenti la adunare.
Continuandu-si seria intalnirilor cu cetatenii orasului, candidatul PD-L la functia de primar al municipiului Constanta, senatorul Dorel Constantin Onaca, a revenit sambata in zona Amzacea, insotit de un grup de candidati democrat-liberali pentru functiile de consilieri municipali.
La randul sau, presedintele democrat-liberalilor constanteni, senatorul Dorel Constantin Onaca, a aratat ca sondajul care l-a cotat pe Mazare cu 75% reprezinta gestul disperat al "hidrei neocomuniste care este PSD-ul".
Democrat-liberalii au castigat si ei nu mai putin de patru orase, printre care si Marghita, acolo unde Dorel Talpos a reusit sa il invinga pe reprezentantul UDMR, fostul primar din ultimii patru ani.
Aruncand "elegant" vina in carca senatorului Dorel Onaca si a avocatului Ion Popescu, deputatul Dutu incearca sa se infatiseze in fata viitorilor sai sefi conservatori drept cel mai performant politician pe care l-a creat vreodata Constanta.
Adunarea a fost presarata de numeroase acuze la adresa lui Ion Popescu, a senatorului Dorel Onaca, dar si a Elenei Udrea.
Membrii PD-L Constanta exclusi din partid i-au trimis marti, in numele a peste 300 de democrat-liberali, o scrisoare lui Emil Boc, in care ii acuza pe Elena Udrea, Valeriu Stoica, Dorel Onaca si Ion Popescu ca au partea lor de vina pentru pierderea alegerilor locale in judet.
La nivelul judetului Constanta, modificarile vor atinge si Agentia Romana de Salvare a Vietii Omenesti pe Mare, condusa de Dorel Onaca, dar si Radionav, al carui director este Vlad Stanculescu.
Aflat chiar la sediul Ministerului Transporturilor, pentru a obtine un punct de vedere oficial din partea acestui minister privitor la comasarea Agentiei, Dorel Onaca (foto), directorul ARSVOM, a declarat ca la nivelul institutiei pe care o conduce nu a fost primita vreo adresa oficiala pe aceasta tema.
Din distributie fac parte nume mari ca Dorel Visan sau Dana Dogaru, dar si actori tineri precum Lari Georgescu, Alexandra Fasola si Paula Rotar. ... Dorel Visan, actor:
Regele Mihai a actionat in judecata si a castigat toate cele patru procese in care se judeca cu Directia Silvica Arad pentru restituirea mai multor proprietati aflate pe fostul domeniu regal de la Savarsin.
Eyal Arad isi cauta dreptatea la Londra Meir a fost persoana de legatura pentru stabilirea unui contact intre PPRM si israelianul Eyal Arad in campania electorala pentru alegerile prezidentiale de anul trecut.
Grupul de Investigatii Politice (GIP), condus de Mugur Ciuvica, a facut ieri publica informatia ca firma la care este actionar ministrul de stat Gheorghe Seculici a primit in ultimul an noua contracte fara licitatie de la Primaria Arad, condusa de Gheorghe Falca - ginerele ministrului Seculici, fin al presedintelui Basescu si secretar executiv al PD.
Presedintele Organizatiei de tineret a PPCD (ex-PN„CD) Arad, Samuel Caba, a anuntat ca, deocamdata, listele cu fostii lideri comunisti care acum sunt membri in PD nu pot fi facute publice.
Este vorba de Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare din Mehedinti si CET Arad, Oradea si Brasov.
Deputatul Titu Gheorghiof a pierdut, dupa zece ani de mandat, sefia organizatiei judetene a PNL Arad, in favoarea contracandidatului sau, avocatul Sever Jurca, care a reusit sa adune cu 76 de voturi in plus.
Organizatia judeteana a PNL Arad "protesteaza public" fata de "unele actiuni necolegiale" ale PD, reprosandu-le liderilor democrati ca isi asuma singuri meritele pentru unele realizari locale, "desi ele sunt realizate in comun cu PNL", a aratat deputatul PNL Mihai Calimente.
google-analytics.com