Cautare

944 de rezultate pentru "lupu dorel arad" (2.89 secunde)
Mediafax il citeaza pe purtatorului de cuvant al Politiei Arad, Ovidiu Liber. ... Seiful casei de schimb valutar situata in centrul municipiului Arad, pe Bulevardul Revolutiei, a fost furat, in noaptea de sambata spre duminica, hotii intrand in firma prin galeria de arta din acelasi imobil fortand o usa.
ORA 16.30 Lorena Radu, purtator de cuvant al Politiei Arad: "Persoanele care au fost ranite grav si usor sunt transportate cu ambulantele la Spitalul Judetean Arad.
Botosani - UTA Arad 1-2 Etapa 10 - Superliga Sezon 2022/2023 Au marcat: ... Mihai Teja UTA ARAD: Iacob - Vukcevic, Chindris, Benga, Hoxhallari - Batha, Stahl - Steau, Cascini, Jobello - Postolachi REZERVE:
UTA Arad - Rapid 1-1 Etapa 21 / Superliga Sezon 2021/2022 Au marcat: ... Francisc Neuman (Arad) Arbitru: Birsan Marcel (Bucuresti) / A1:
UTA Arad - FCSB 3-1. ... Arena "Francisc Neuman" (Arad) Arbitru: Chivulete Andrei Florin (Bucuresti) / A1: Mitruti Daniel (Craiova), A2: Cerei Alexandru (Cluj-Napoca) / Arbitru VAR:
UTA Arad: ... "Francisc Neuman" (Arad) Arbitru: Viorel Flueran (Craiova), A1: Valentin Avram (Bucuresti), A2: Ciprian Dansa (Satu Mare) Arbitru VAR:
Un cutremur cu magnitudinea de peste 5 s-a produs, marti, in judetul Arad, a anuntat Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului.
Prezent la urne in jurul orei 12.00, senatorul Dorel Onaca si-a exprimat dreptul constitutional la sectia nr.17 de la Liceul Teoretic Traian.
Numirea lui Dorel Onaca in pozitia a doua a urmarit, cumva, asigurarea unei "majoritati” la nivelul conducerii dupa retragerea liderului en-titre Corneliu Vadim Tudor? ... Dimpotriva, eu cu Dorel Onaca avem o relatie extraordinar de buna, de adevarata camaraderie si niciodata nu au fost diferenduri intre noi… Rep:
Noul director general al Agentiei Romane de Salvare a Vietii Omenesti pe Mare (ARSVOM) este, potrivit ultimelor informatii postate pe site-ul Ministerului Transporturilor, constanteanul Dorel Onaca. ... De altfel, PD-L Constanta anunta, de aproximativ o luna de zile, ca Dorel Onaca este propunerea organizatiei pentru functia in cauza.
Astfel, cei care au fost exclusi din cursa pentru sefia IPJ sunt chestorul Popa Dorel, aflat momentan in Polonia, Victor Popescu din cadrul CZCCOA Constanta si comisarul Valentin Mustatea, seful Biroului Cercetari Penale din cadrul Politiei Mangalia.
Din Biroul Executiv al PC Zalau mai fac parte Dorel Fechete - prim vicepresedinte, Dorin Gora - secretar general, Tiberiu Marcean - vicepresedinte organizatoric, Vasile Marchis - vicepresedinte economic, Maria Decanovici - vicepresedinte cultura si educatie, Remus Padurean - vicepresedinte resurse umane si Liviu Rad - vicepresedinte relatia cu marile intreprinderi.
vicepresedinti - Corin Penciuc, Cristian Ionescu, Dorel Oros, Alin Ungur; ... membri - Dorel Labo, Dan Marian, Viorel Hanu, Costel Duca;
Astfel, o sesiune dedicata "Zilei lui Mihai Eminescu - Ziua Culturii Nationale", care va include si un recital sustinut de actorul Dorel Visan, va fi organizata, marti, de la ora 11.00, in Aula Academiei Romane.
Senatorul PD de Constanta Dorel Onaca a ales o modalitate inedita de a-si promova activitatea politica. Daca ceilalti parlamentari democrati s-au axat pe proiecte de interes strict local, materializate in diferite initiative legislative, Onaca prefera o abordare de marketing, menita sa familiarizeze Constanta in randul jurnalistilor din presa centrala.
Intrebat despre controlul Garzii de Mediu si gramezile de gunoi din curtea firmei, Dorel Stanica, patronul si administratorul firmei, a declarat ca sobolanii sunt de la silozul din apropiere, iar oamenii care se plang trebuie sa suporte consecintele daca au ales sa cumpere teren si sa ridice case intr-o zona industriala.
Nu se stie daca este o strategie a PD-L, care se bazeaza pe o din ce in ce mai probabila amanare a alegerilor sau o lipsa de cadre, cert este ca cel mai mare partid din Romania nu si-a desemnat candidatul in nici unul din marile orase ale tarii, dupa cum ne-a atras atentia si senatorul Dorel Onaca.
Senatorul PD-L Dorel Constantin Onaca a adresat luni o interpelare primului ministru in care ii solicita sa intervina pentru rezolvarea situatiei critice in care se afla asociatiile de proprietari din Constanta, din cauza unor erori de neinteles ale RADET.
Acum, cand este clar cine va candida pentru CJC, urmeaza si lansarea aspirantilor la fotoliile de primar al Constantei (Constantin Dorel Onaca), respectiv presedinte al Consiliului Judetean (Ion Popescu).
Ion Popescu - candidat pentru sefia Consiliului Judetean Constanta, Dorel Constantin Onaca - pentru Primaria municipiului Constanta, iar lista pentru Consiliul Local Municipal se prezinta astfel pentru primele 10 pozitii:
google-analytics.com