Cautare

1277 de rezultate pentru "lupi pe autostrada in moscova" (2.60 secunde)
Romania se afla pe locul opt in Uniunea Europeana in ceea ce priveste constructia de autostrazi, dupa cum arata o statistica realizata de Eurostat, oficiul european de statistica. Incredibil sau nu, in aceasta statistica Romania depaseste tari cu greutate din blocul comunitar, cum ar fi:
Autostrada Timisoara - Arad: deschisa circulatiei, dar nefinalizata Desi oficialii au inaugurat circulatia pe 32 de kilometri ai autostrazii Timisoara -Arad, lucrarile vor fi terminate abia anul viitor.
Senatorul Florin Constantinescu a sustinut o declaratie politica intitulata "Infrastructura rutiera - prioritate a PSD", pe care o puteti citi in continuare. ... Romania are in acest moment putin peste 500 de kilometri de autostrada in operare si aproximativ 250 de kilometri de autostrada in constructie.
Autostrada est-vest - un pasaport al Republicii Moldova pentru Uniunea Europeana. ... Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Declaratia politica pe care o adresez astazi se intituleaza: Autostrada est-vest - un pasaport al Republicii Moldova pentru Uniunea Europeana.
Vesti bune pentru turistii care vor sa mearga pe Litoral. Inca 37 de kilometri de autostrada au fost dati vineri in folosinta. Astfel, turistii vor putea sa circule pe Autostrada Soarelui de la Bucuresti pana la Fetesti.
Jurnalul National face inventarul (ne)realizarilor din infrastructura rutiera a Romaniei, intr-un articol intitulat "Autostrada Soarelui: Zero kilometri in trei ani". Puteti citi in continuare articolul mentionat.
Autostrada are o lungime de 44,5 km, din care 12,25 km reprezinta lungimea variantei de ocolire Arad si 32,25 km reprezinta lungimea autostrazii care leaga orasele Arad si Timisoara.
In schimb, doreste prelungirea autostrazii Bucuresti-Constanta pana la frontiera cu Bulgaria, de unde vecinii din sud sa o continue la Varna. ... Niciunul nu isi recunoaste sensibilitatea si promoveaza proiectul unei anumite autostrazi in numele cererii de trafic care ar exista pe ruta respectiva.
Ce autostrazi au promis si cati bani au pus in buget pentru ele.
Autostrada Bucuresti-Ploiesti, mai scurta cu 6 km din cauza terenurilor scumpe din Pipera. Autostrada se va termina in Soseaua de Centura. Autostrada Bucuresti-Ploiesti, de 62 de kilometri, ar putea fi, in final, cu 6 km mai scurta.
Contracte pentru noi autostrazi Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) a semnat vineri primele cinci contracte din noua pentru loturile de autostrada de pe Coridorul IV Paneuropean. Potrivit ministrului Anca Boagiu, lucrarile vor fi incheiate in 2013.
Presa informeaza :Boc si Boagiu au inaugurat a doua oara tronsonul Murfatlar - Valu lui Traian din Autostrada Soarelui Constructorul Astaldi a dat in functiune si celelalte doua benzi de pe tronsonul de autostrada cuprins intre Murfatlar si Valu lui Traian.
Autostrada Bucuresti - Ploiesti, inaugurata de biciclisti Autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi inaugurata de biciclisti, pe 30 iunie, cu o zi ib365.realitatea.net:
Autostrada Soarelui: ... vor calatori intre Bucuresti si Constanta pe Autostrada Soarelui. ... Traficul intre Cernavoda si Murfatlar se va desfasura pe o singura cale, cu doua sensuri.
Premierul Victor Ponta a inaugurat Autostrada Soarelui. De la Bucuresti la Constanta circulam intins, dar pe o singura cale Premierul Victor Ponta si ministrul Transporturilor Ovidiu Silaghi inaugureaza Autostrada Soarelui joi dimineata.
Cum vor arata autostrazile in 2013:
Master Planul de Transport care ne va aduce 1.300 de km de autostrada in plus a fost aprobat, iar din martie incep negocierile cu Bruxellesul(Autoare:
Apare o NOUA AUTOSTRADA in Romania. De azi se circula pe ea Lotul 3 al autostrazii Orastie-Sibiu a fost deschis traficului vineri,14 Noiembrie 2014, cu doua zile inainte de alegerile prezidentiale.
Presedintele Turcei, Erdogan, ii multumeste presedintelui Federatiei Ruse, Putin, pentru ajutorul neconditionat asigurat in perioada puciului si dupa, asa cum se poate, usor, subintelege. Si bate obrazul aliatilor sai oficiali din NATO si Uniunea Europeana, in sensul ca ar fi asteptat un ajutor si din partea acestora.
Ministerul Transporturilor va propune Guvernului un program care prevede construirea, incepand cu 2008, a 250-300 de kilometri de autostrada pe an. ... Berceanu a declarat ca in acest mod se vor putea construi 2.500-3.000 de kilometri de autostrazi in zece ani, la fel ca in alte tari europene.
google-analytics.com