AmosNews: Concert Florin Chilian, pe 27 Februarie, la Hard Rock Cafe

BestMusic organizeaza la Hard Rock Cafe, joi, 27 Februarie, incepand cu ora 21:00, un concert extraordinar cu una dintre cele mai originale voci ale scenei romanesti, Florin Chilian.
"Muzica lui poarta amprenta suferintei. Versurile mustesc de autoironie, dar si de critica la adresa unei societati decazute. Florin Chilian nu-i o victima care isi plange infringerea. Este un invingator care si-a gasit puterea renasterii in propriile-i rani. Durerea dulce-amaruie transcede muzica si textele sale. Si nu-i un sentiment jucat de-amorul artei. E firul rosu al unui parcurs biografic straniu. A debutat pe marile scene relativ tarziu, la 30 de ani, si a facut furori cu primul album, Iubi - interfata la realitate, iar al doilea album, Zece porunci, de inspiratie biblica, a fost o palma data tuturor ipocritilor", declara Horia Brad.
Biletele pentru concertul Bestmusic cu Florin Chilian din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe iabilet.ro si pe bestmusic.ro, dar si la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului, la intrare.
Acestea costa 50 de lei cu loc la masa (fumatori sau nefumatori) si 70 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei. Numarul de bilete VIP este limitat la 80 de locuri.
Cumpararea biletelor de pe iabilet.ro asigura automat si rezervarea de locuri la masa, scapand cumparatorii acestora de drumul pana la locatie sau de un telefon pentru rezervare. Acestea se aloca in functie de cumpararea biletelor, asa ca cei interesati sunt sfatuiti sa se grabeasca pentru a prinde cele mai bune locuri.
Pe iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platind cu cardul online sau cu Paypal, primind biletele pe mail apoi sunt printate sau venind cu smartphone-ul sau tableta la intrare), cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, cei interesati sunt rugati sa contacteze organizatorii evenimentului la contact satt iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).
Un eveniment prezentat si organizat de Bestmusic Live Concerts - bestmusic.ro