Cautare

3306 de rezultate pentru "local" (2.95 secunde)
Pe plan local, un oras precum Constanta n-ar exista in comunitatea europeana, pentru ca este periculos pentru locuitorii sai din cauza diminuarii drastice a spatiului verde. ... Se construieste fara noima, constructii validate, din pacate, prin mana Consiliului Local Municipal.
Democratii galateni au anuntat ca vor ataca in contencios o hotarire de consiliu local in care se arata ca Elnav va da municipalitatii o conducta care trece prin curtea sa pentru a nu mai plati datoria de 500.000 de lei la bugetul local.
Tribunalul Galati se va pronunta in urmatoarele zile asupra cererii formulate de Partidul Conservator in privinta incetarii de drept a mandatului de consilier local al lui Marian Popa.
Tot saptamina trecuta Marian Popa a aflat ca isi poate pastra locul din Consiliul Local, chiar daca PC a cerut sprijinul justitiei pentru a i-l lua.
Presedintele Comisiei de urbanism din cadrul Consiliului Local, Eugen Gavan, a anuntat ca va propune municipalitatii organizarea unui concurs de &#"Planuri urbanistice pentru diferite zone ale Galatiului".
Consiliul Local din comuna galateana Cosmesti trebuie sa dea socoteala in fata judecatorilor de la Tribunalul Galati pentru modul in care a adoptat o hotarire prin care s-a aprobat incetarea de drept a mandatului unui ales local.
Si presedintele PD Cluj, deputatul Daniel Buda, spera ca la nivel local Alianta D.A. ... "Am discutat de mai multe ori cu presedintele PD, Emil Boc, despre continuarea colaborarii pe plan local", a spus Nicoara.
In cadrul sedintei Consiliului Local desfasurate joia trecuta alesii municipali i-au desemnat pe cei care vor face parte din structurile de conducere ale unor societati aflate in subordinea municipalitatii.
Astazi se va decide soarta imprumutului destul de controversat, in valoare de 200 de milioane de euro, pe care Consiliul Local intentioneaza sa-l contracteze pentru o perioada de 12 ani pentru derularea unor proiecte in municipiu.
Imprumutul pe care Consiliul Local il va contracta pentru efectuarea unor investitii importante, precum si pentru reabilitarea bazelor sportive, a fost aprobat joi dupa-amiaza cu o majoritate covirsitoare de voturi de catre alesii municipali .
Sedinta de Birou Permanent Local al PSD Mangalia, incheiata cu eliminarea a sase membri - consilieri in Consiliul Local Municipal Mangalia - a explicat "inculpatilor" ca se fac vinovati de semnarea unui protest alaturi de alti consilieri PNL si unul PRM, fara a consulta insa conducerea partidului.
Consiliul Local Navodari, reprezentat prin presedintele de sedinta, Matei Nicolae, a solicitat ieri, in mod oficial, protectia politiei pe perioada desfasurarii sedintei programate azi, de la 16.30 si pana la ora 24.00.
Din mandra majoritate pe care o detineau pana nu de mult, consilierii democrati au mai ramas doar trei, in sedinta de ieri, alti trei indivizi cu statut incert stand si ei la masa alesilor si ridicand mana pentru Calapod desi nu se "pontau" la vot, fiind exclusi din Consiliul Local.
In alta ordine de idei, Ovidiu Ghita, vicepresedinte UPSC Mangalia, a declarat, cu privire la situatia tensionata din Consiliul Local Mangalia, care continua sa se deterioreze, ca "in luna ianuarie, din nou, ca si in luna noiembrie, nu s-a tinut sedinta de consiliu local, acest lucru afectand grav activitatea politica si administrativa a orasului.
Camera Deputatilor a aprobat marti, 26 februarie a.c., transmiterea cu titlu gratuit a unui pachet de 20 la suta din actiunile Companiei Nationale "Administratia Porturilor Maritime" SA Constanta de la Ministerul Transporturilor catre Consiliul Local Municipal (CLM) Constanta.
Nicolae Matei, consilier local PSD, a precizat ca "am revocat hotararile lor (n.r.
"Domnul Zanfir Iorgus, inca primar al Mangaliei, ma acuza ca nu stiu abecedarul elementar al bugetului local" - arata, intr-un comunicat de presa remis redactiei, Claudiu Tusac, presedintele PSD Magalia.
Candidatul independent la un loc in Consiliul Local al Municipiului Oradea Horea Vuscan a cazut victima a "bataliei electorale". ... "Eram intr-un local cu niste prieteni la o bere si sa luam masa.
Numar imens de voturi anulate in orasul nostru atat la alegerile pentru functia de primar, cat si la cele pentru Consiliul Local.
Cu o zi inainte de alegeri am constatat ca nu avem suficiente stampile de vot pentru fiecare sectie, iar conform legii, primarul este cel care se ocupa de buna administrare a alegerilor la nivel local, cat si la nivel parlamentar si prezidential.
google-analytics.com