Cautare

3306 de rezultate pentru "local" (2.95 secunde)
DECEMBRIE 2016 Temperatura aerului va avea valori medii lunare apropiate de norma in cea mai mare parte a tarii, posibil mai ridicate, local, in sud si sud-est.
Prognoza meteo in Banat, prima saptamana a intervalului de prognoza va fi caracterizata de o vreme in general rece, cu precadere in perioada 19-20 ianuarie cand noptile vor deveni local geroase.
Doar pe arii restranse vor fi precipitatii slabe in a doua parte a intervalului, iar in zonele joase de relief, local va mai fi ceata.
Indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge si chiar va depasi usor pragul critic de 80 de unitati, iar in Oltenia, local in Muntenia si izolat in Moldova va fi canicula.
In 16 si 17 decembrie, precipitatiile vor fi pe arii extinse si moderate cantitativ, in timp ce in 13 si 15 decembrie, precum si in perioada 18 - 24 decembrie vor fi slabe si se vor semnala cu caracter local si temporar.
Conform prognozei ANM emise pentru perioada 10 Septembrie - 8 Octombrie 2018, in saptamana 17 - 24 Septembrie 2018, temperatura aerului va avea valori in general apropiate de normalul climatologic al saptamanii, posibil usor mai ridicate decat acestea, local in regiunile vestice, nord-vestice si centrale.
Cerul va avea innorari temporare si va ploua slab, local, ziua in regiunile intracarpatice si noaptea in sud si est, iar la munte precipitatiile vor fi mixte. Mai ales in cursul zilei, vantul va avea intensificari in zona montana, dar local si temporar si in restul teritoriului.
Caracteristicile agrometeorologice arata ca, pe adancimea de sol 0-100 cm, in cultura graului de toamna, continutul de apa va fi scazut (seceta pedologica moderata) si deosebit de scazut (seceta pedologica puternica si extrema) in Dobrogea, pe suprafete agricole extinse din Transilvania si Moldova, local in nordul si estul Munteniei, izolat in nord-vestul Banatului, vestul si sudul Crisanei, sudul, centrul si estul Olteniei.
Minimele nocturne vor fi, in special in prima saptamana, mult mai ridicate decat in intervalul ce s-a incheiat, local peste cele climatologic specifice, cu 8-12 grade Celsius, mediat regional.
dizolvarea Consilului Local mai poate constitui in acest moment un subiect de discuţie demn de luat in seamă. ... in actualul legislativ local.
Si bugetul local al municipiului Botosani, la fel ca si bugetul national, are mare nevoie de bani. ... Aparent simpla, initiativa ar trebui sa aduca anual bugetului local mai multe miliarde de lei vechi, ceea ce nu-i deloc putin.
La ultima sedinta a Consiliului Local, conservatorii si pesedistii au pus mina de la mina pentru a stringe voturile necesare demiterii lui Ion Stefan. ... Scena petrecuta la sedinta de joi a consiliului local nu a avut nimic original.
Primarul localitatii Harsova, Ionel Chirita, i-a adus la cunostinta reprezentantului Guvernului in teritoriu ca presedintele CJC a informat Consiliul Local al orasului pe care liberalul il administreaza ca a fost repartizata suplimentar catre bugetul local o suma de peste 500 milioane lei, din cota de 17%.
Majoritate si la nivel local Premierul Tariceanu sustinea saptamana trecuta ca si la nivelul judetelor trebuie sa se regaseasca aceeasi majoritate ca si la nivel parlamentar.
Indecis pana acum cateva zile, consilierul local PSD din cadrul Consiliului Local Navodari, Nicolae Matei a despus recurs in procesul cu Sind Romania, la insistentele unui reprezentant bancar.
Cat nu ai pixul de primar in mana, sa semnezi poiectele, sa le pui si in aplicare, ca nu este suficient Consiliul Local sa-ti voteze o hotarare, mai trebuie sa o pui si in aplicare acea hotarare, sa incepi sa faci proiecte cu care sa poti absorbi fonduri europene, pentru ca municipiul Constanta nu are un buget suficient pentru a acoperi toate nevoile care le are, si atunci va trebui sa muncim pe rupte, sa fim seriosi sa avem credibilitate, sa incercam sa luam cat mai multi bani de la Uniunea Europeana.
Aceasta profitabilizare nu se datoreaza insa unor idei geniale sau unui management exceptional, ci alocarii a zeci de miliarde anual (25 de miliarde in 2001, 31 miliarde in 2002) de la bugetul local, adica din banii tuturor contribuabililor satmareni.
Proiectul propus de PPRM pre-vede, de asemenea, inceperea sedintelor consiliului local cu intonarea Imnului National. ... In plus, proiectul PPRM prevede ca sedintele consiliului local sa fie conduse de catre primar, iar in lipsa acestuia sa fie inlocuit de un presedinte de sedinta ales din randurile consilierilor.
Si terenurile care sunt cultivate cu ajutor local sau central reprezinta, de fapt, o agricultura de subzistenta. ... Aceasta reforma se poate realiza printr-un management privat atat la nivel national, cat si la nivel local.
La votul "politic", atat pentru Consiliul Local al sectorului 1, cat si pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti (ne referim aici la "contributia" sectorului 1 - n.a.), PNL s-a clasat invariabil pe locul 3, cu multe voturi in minus fata de Chiliman.
google-analytics.com