Cele mai importante evenimente

Se poate spune ca saptamina politica trecuta poate fi caracterizata cel mai bine de cuvintul "revenire". Medicul Stefan Chicos s-a intors in politica si vrea sa darime muntii cu ajutorul Partidului Noua Generatie. Si omul de afaceri Doru Resmerita a revenit pe scena politica, dupa zece ani de pauza, si a preluat conducerea Organizatiei Municipale PLD Galati.

In plus ministrul Sanatatii a revenit, e drept pentru o zi, in judetul Galati. Cu aceasta ocazie Eugen Nicolaescu a promis ambulante pentru unitatea de primire urgente din Tecuci, bani pentru tot personalul din sistemul sanitar si indeplinerea obiectivelor pe care alianta D.A. si le-a propus in 2004.

Tot saptamina trecuta Marian Popa a aflat ca isi poate pastra locul din Consiliul Local, chiar daca PC a cerut sprijinul justitiei pentru a i-l lua.

Cel mai activ partid

Vom facem referire aici la Partidul National Liberal, care si-a facut cel mai bine simtita prezenta pe scena politica de la nivel local. Mai ramine de vazut acum si cum vor schimba viata galateanului toate actiunilor lor.

Cel mai inspirat om politic

Aici vom vorbi despre un independent. Titlul de cel mai inspirat om politic il vom acorda consilierului local independent Marian Popa. Acesta a avut taria de a lupta cu tot Partidul Conservator pentru a-si pastra locul din legislativul local.

Cele mai tari declaratii

"Cineva mi-a spus ca stie ce ar trebui facut pentru ca orasul sa scape de ciinii comunitari. Mai exact Galatiul ar trebui sa-si exporte ciinii comunitari in America. Cel care a facut propunerea se gindea ca municipalitatea ar putea face bani frumosi din aceasta afacere", a declarat deputatul Emil Strunga.

"Am spus-o si o mai spun, parlamentarul din Parlament si ciinele din macelarie nu pleaca", a declarat secretarul de stat Victor Paul Dobre.