Cautare

3306 de rezultate pentru "local" (4.14 secunde)
Din documentul la care facem referire reiese ca Narciz Amza a simtit nevoia sa clarifice mai multe aspecte, printre care si acela ca a fost intrebata, cu insistenta, daca isi da demisia din functia de consilier local.
Decizia a fost luata ieri, in cadrul Biroului Permanent Local al PDL Valu lui Traian. Bindelea isi va pierde, astfel, si functia de consilier local.
Saptamana trecuta, dupa o sedinta ratata de constituire a Consiliului Local Eforie, pedelistul Gigi Chiru a fost invitat la o runda de discutii cu presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, care este, de altfel, si prim-vicepresedinte al PSD Constanta.
Reprezentantii Partidului Conservator, filiala Galati, au cerut instantelor de judecata sa anuleze numirea viceprimarului din comuna Corni si a unei decizii privind invalidarea mandatului unui consilier local din localitatea Balasesti intrucat s-ar fi incalcat legea.
Desi consilierii locali ai PD-L spun ca intentioneaza ca in urmatoarea sedinta a Consiliului Local, din 30 noiembrie, sa voteze impotriva hotararii pentru pretul gigacaloriei, primarul Dumitru Nicolae spune ca pretul acesteia a fost deja stabilit intr-o "sedinta de indata", pentru ca vine frigul si nu trebuie sa ne prinda nepregatiti.
Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a anuntat joi ca va depune o plangere penala impotriva ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, pentru ca nu a semnat protocolul prin care Consiliului Local sa-i fie transferate 20 % din actiunile Portului Constanta.
Primarul Mangaliei, Claudiu Tusac (foto), nu da inapoi in privinta solicitarii sale de dizolvare a Consiliului Local Municipal. ... Consiliul Local Mangalia trebuie dizolvat, sa vina alti consilieri care au chef de treaba, care respecta cetatenii Mangaliei si legileā€, a comentat, pe acest subiect, Claudiu Tusac.
Conservatorii constanteni sunt nemultumiti de colaborarea cu PSD pe plan local, aratand ca social-democratii refuza orice forma de dialog. ... Liderul conservator a adaugat ca nu au existat niciodata nici macar intalniri la nivel local intre cele doua partide.
Tusac a incercat sa-si subordoneze Consiliul Local, in dispretul total al Legii 215/2001 a administratiei publice locale, republicata, care stipuleaza ca primarul pune in aplicare hotararile consiliului local si nu invers.
Liderul PD-L, Emil Boc, a declarat luni ca ar fi de dorit ca majoritatea PD-L - PSD, formata la nivel central, sa se regaseasca si la nivel local, acest lucru fiind necesar pentru coerenta actului de guvernare.
Convinsi ca au dreptate, cativa cetateni ai Mangaliei au participat la sedinta Consiliului Local special pentru a-i jigni si pentru a tipa la alesii locali.
Sedinta ordinara de ieri a Consiliului Local Navodari a avut pe ordinea de zi 26 de proiecte de hotarare initiate de primarul Nicolae Matei, din care 4 au fost amanate.
Cererea de stramutare formulata de Consiliul Local Mangalia, depusa la Inalta Curte de Casatie si Justitie a fost respinsa, joi, 2 aprilie a.
Sedinta ordinara de ieri a Consiliului Local Navodari a avut pe ordinea de zi 41 de proiecte de hotarare initiate de primarul Nicolae Matei (foto), din care au fost aprobate 30.
"In speranta ca va ramane in continuare viceprimar, domnul Ion Vladoi a apelat la instanta pentru anularea hotararii Consiliului Local nr.
Democrat-liberalii din sudul litoralului s-au intrunit, la sfarsitul saptamanii trecute, in sedinta de Birou Permanent Local, pentru a pune la punct detalii legate de campania electorala pentru alegerile prezindentiale din toamna.
2009 la Instanta de contencios administrativ si fiscal, privind cererea primarului Claudiu Tusac (foto), de dizolvare a Consiliului Local Mangalia. ... La randul sau, consilierul PDL Ioan Griguta, a declarat ca, avand in vedere verdictul instantei, "Consiliul Local Mangalia trebuie sa-si continuie activitatea in folosul municipiului".
In acest sens, consiliul local urmeaza sa se intruneasca la cererea a cel putin o treime din numarul membrilor consiliului local", se arata in comunicatul primariei. ... Mandatul primarului inceteaza si ca urmare a rezultatului unui referendum local, avand ca obiect demiterea acestuia.
Aproape toate organigramele primariilor din judet au fost refacute si adoptate prin hotarare a consiliului local conform prevederilor OUG nr. ... Patru primarii nu au aprobat, prin hotarare a consiliului local, noile organigrame:
Aproape toate organigramele primariilor din judet au fost refacute si adoptate prin hotarare a consiliului local conform prevederilor OUG nr. ... Patru primarii nu au aprobat, prin hotarare a consiliului local, noile organigrame:
google-analytics.com