Cautare

3306 de rezultate pentru "local" (2.57 secunde)
Cu toate ca anul acesta a renuntat la denumire si la statutul de directie aflata in subordinea consiliului local, clientela s-a pastrat si pentru actuala SC Edilitara Public SA.
Adrian Simionescu, cunoscut drept Adi Minune, a declarat, pentru NewsIn, ca si-a dat demisia din functia de consilier local al PSD, motivandu-si gestul prin faptul ca vrea sa asigure "siguranta familiei", respectiv pentru a nu-si mai "etala averea".
Centrul de la Deveselu va fi o oaza economica la nivel local, atat prin consumul generat de militarii si civilii stationati acolo, cat si prin cresterea incasarilor din taxe si impozite de catre consiliul local din Olt.Insa asta se va intampla doar la nivel local.
Consilierii locali craioveni au refuzat rectificarea bugetara in varianta ceruta de Solomon, nefiind de acord cu o noua marire a sumelor date Salubritatii Primarul Antonie Solomon a chiulit din nou, ieri, de la sedinta Consiliului Local Municipal Craiova, spre dezamagirea consilierilor, care se pregatisera sa-i puna zeci de intrebari incuietoare.
Prin cuvinte atent alese - aproape facandu-i prosti - edilul a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca se gandeste sa le faca plangeri penale consilierilor care, la sedinta de joia trecuta a legislativului local, n-au adoptat rectificarea de buget in varianta propusa de el.
PDL, PSD si PNL au anuntat inca de ieri ca nu vor vota propunerile primarului Craiovei privind cresterea pretului gigacaloriei si majorarea pierderilor la Termoficare Sedinta de astazi a Consiliului Local Craiova se anunta furtunoasa, dupa ce ieri, atat reprezentantii PSD si PNL, cat si cei ai PDL - deci toate cele trei partide din legislativul local - au anuntat ca nu vor vota doua dintre proiectele promovate de primarul Antonie Solomon.
externalizarea Salubritatii, prin transformarea sa in SRL, cu unic actionar consiliul local. ... juristii din primarie au intocmit documentele, iar consiliul local a votat transformarea, dandu-si acordul si cu privire la numirea in functia de administrator-director general a lui Flavius Sirop.
Autoritatile au gasit pana la urma o solutie de iesire din impasul in care se afla, din cauza ca firma de salubritate a consiliului local n-a reusit sa obtina decat o licenta provizorie, pe un an, ba chiar s-a vehiculat faptul ca se afla in incompatibilitate, pentru ca municipalitatea era asociat unic.
Aici, transportarea materialelor si utilajelor catre zonele unde se fac lucrari este facturata separat si costa bugetul local 2 milioane de lei.
Primaria Craiova sustine ca propunerea sa de a asigura transport gratuit pensionarilor cu pensii sub 1.000 de lei nu are caracter electoral Antonie Solomon a dat asigurari marti ca Primaria Craiova are suficienti bani pentru a asigura gratuitatea transportului pentru pensionari, in varianta propusa spre aprobarea consiliului local in sedinta de astazi.
Primaria Craiova sustine ca propunerea sa de a asigura transport gratuit pensionarilor cu pensii sub 1.000 de lei nu are caracter electoral Antonie Solomon a dat asigurari marti ca Primaria Craiova are suficienti bani pentru a asigura gratuitatea transportului pentru pensionari, in varianta propusa spre aprobarea consiliului local in sedinta de astazi.
El a mentionat insa ca transarea conflictului dintre el si PDL nu se va rezolva pe plan local, ci "aceasta neintelegere va fi transata la nivel central".
Regia de Termoficare nu poate acoperi datoriile catre furnizori, nici daca incaseaza toate creantele de la debitori In ultima sedinta din acest mandat, Consiliul Local Craiova a dat un vot de blam pentru modul in care a fost gestionata situatia la Regia Autonoma de Transport (RAT) Craiova si Regia de Termoficare Craiova.
In cazul in care vor iesi invingatori la locale, parlamentarii USL vor avea de ales - fie vot opta pentru renuntarea la demnitatea locala pentru care au fost alesi si pentru continuarea carierei legislative, fie pentru mandatul de ales local, caz in care numarul de reprezentanti USL in actualul legislativ se va diminua.
USL ar lua 52% din voturile pentru Consiliul Local, urmata de UNPR - 18%, PDL -18% si partidul lui Dan Diaconescu. ... Diacomatu este cotat cu 47%, in timp ce Bunea Stancu intruneste 36% dintre optiuni, potrivit ziarului local Obiectiv Braila.
Biroul Electoral Judetean (BEJ) Dolj a anuntat in urma cu putin timp rezultatele finale la alegerile pentru Primaria si Consiliul Local Craiova desfasurate ieri. ... In ceea ce priveste alegerea Consiliului Local, numarul voturilor valabil exprimate a fost 123.998, nule fiind 4.011 buletine de vot.
Noul consiliu local nu a putut fi constituit din cauza faptului ca nu a fost intrunit cvorumul necesar de doua treimi. ... Conform legii, constituirea noului consiliu local se face la cel mult 20 de zile de la data desfasurarii alegerilor locale.
Pentru ca, doamnelor si domnilor care blamati azi aceasta Ordonanta, v-ati obisnuit de prea multa vreme sa vedeti si sa tratati alesul local drept instrumentul politic pe care domniile voastre il folosesc cum si cand aveti dispozitie, iar dovada sta tocmai in atitudinea pe care o aveti fata de aceasta Ordonanta, aparuta ca urmare a nevoilor si problemelor reale ale alesilor locali pe care, ce-i drept, e greu sa le afli atunci cand nu te intereseaza sau cand este cu mult mai profitabil si comod sa vorbesti de la pupitrul prezidential sau dintr-un studio tv.
Am hotarat astazi, alaturi de colegii mei, ca aliantele electorale vor fi stabilite independent la nivel local / AGERPRES Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, 29 ianuarie 2016, la Sinaia, ca social-democratii vor propune UNPR si ALDE incheierea la nivel local de acorduri de colaborare pentru alegerile locale, el adaugand ca PSD nu va face aliante cu PNL sau PMP.
Egner, care face parte din Consiliul Local, considera ca anularea, de la 1 ianuarie a 2005, a taxei de salubritate pentru proprietarii de case este nelegala si discriminatorie. ... Egner a depus contestatie in instanta, dar si la Prefectura, solicitind acesteia din urma sa analizeze legalitatea hotaririi Consiliului Local Botosani.
google-analytics.com