Cautare

1649 de rezultate pentru "liviu varciu fratele" (8.07 secunde)
Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, a declarat ieri ca l-ar putea da in judecata pe senatorul PRM Corneliu Vadim Tudor, care l-a acuzat ieri, la dezbaterea motiunii impotriva ministrului Justitiei, ca face afaceri cu tigari in zona libera a Portului Constanta.
Afacerile lui Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei, au inceput sa fie, din ce in ce mai mult, in atentia mass-media, si asta nu neaparat datorita performantelor, ci si din cauza asa-ziselor investigatii publicate de adversarii politici ai lui Traian Basescu.
Mihai Ionita, fratele primarului Ion Ionita din Agigea si mama acestuia, septuagenara Maria Ionita, au declarat ieri pentru "Replica" de Constanta ca se dezic de faptele comise de edilii inruditi ai localitatilor Agigea si Sacele.
Tot seful Directiei Judetene de Statistica a mai dat de inteles faptul ca, de-a lungul timpului, la conducerea DJS au fost informaticieni, matematicieni, cadre universitare si nicidecum ingineri mecanici, asa cum este fratele sau.
Interesant este faptul ca acele terenuri au fost licitate cu preturi intre 50 si 200 de euro pe mp de persoane importante, cum ar fi Bogdan Rizea, fratele deputatului pesedist Cristian Rizea (foto), apropiat al actualului primar Claudiu Tusac, Marian Boroiu, fostul director de campanie al lui Stelian Dutu, Rita Caraulani, membru PSD, dar si apropiati ai fostului primar, Zanfir Iorgus, cum ar fi Liliana Filip, administratora societatii Euro Corom, care a reusit sa devina proprietara unei suprafate de 2.
Presedintele Traian Basescu a afirmat, vineri, la o intalnire cu autoritatile locale la Botosani, ca daca fratele sau mai intra intr-o firma dubioasa s-ar putea sa nu mai candideze.
Fratele presedintelui, Mircea Basescu, este asociat intr-o firma cu fiica fostului sef al Romarm Aurel Cazacu si cu un fost general MApN, Sandu Ion Eftimie, care a detinut postul de loctiitor al Departamentului Armamente din MApN pana la inceputul lui 2009, cand s-a pensionat.
Un analist politic afirma ca scandalul legat de firma in care este implicat fratele lui Traian Basescu este un pretext cautat de presedinte ca sa le spuna romanilor de ce nu candideaza.
Alexandru Mazare demisioneaza din PSD Senatorul Alexandru Mazare, fratele primarului Constantei, Radu Mazare, a declarat ca demisioneaza din PSD. ... Ca atare, am avut o discutie si cu fratele meu, dar este o decizie pe care mi-o asum si pentru care merg mai departe.
Fratele presedintelui Traian Basescu, Mircea Basescu, afirma, intr-un interviu acordat Ziarului Ring, ca a hotarat sa il dea in judecata pe jurnalistul Sorin Rosca Stanescu "ca urmare a acuzatiilor mincinoase" pe care acesta i le-a adus pe blogul personal.
Prietena buna cu fratele acestuia, Junior Drogba, care a jucat in filmul ei de debut, "D’ORA", actrita si regizoarea nu rateaza nicio petrecere a familiei Drogba.
Ilie Palie ar fi fratele, tatal sau vizitiul Sfantului Ilie. ... Pantelimon, sau Pintilie calatorul, este fratele mai mic al Sfantului Ilie. El mijloceste pe langa fratele lui pentru ca acesta sa nu trimita stihiile naturii asupra recoltelor.
Fratele copilului, de 6 ani, a fost muscat de un picior, dar a reusit sa fuga si sa-si anunte bunica, au declarat oficiali din Politia Capitalei.
Un copil in varsta de 4 ani a murit, luni, dupa ce a fost atacat de caini maidanezi, in apropierea Parcului Tei, din Sectorul 2, iar fratele acestuia, de 6 ani, a fost muscat de un picior, dar a reusit sa fuga si sa-si anunte bunica.
Conexiunile dintre fratele sau, Mircea Basescu si interlopul Bercea Mondialu au depasit sfera unor cumetrii sau combinatii pe ritmuri de manele.
Bani a primit fratele lui intr-un cont din SUA unde se si retrasese sa traiasca. ... Ce putea, a scris presa israeliana, sa ofere fratele plecat in America?
La nici o saptamana dupa ce fratele ei a murit, Anca Badiu a transmis un mesaj venit, parca, din partea acestuia, din lumea de dincolo. ... La nici o saptamana de cand fratele ei a decedat, artista se afunda tot mai mult in suferinta.
Dupa ce a fost prins, la inceputul lunii, in timp ce incerca sa vandalizeze sediul unui magazin, fratele Paulei Seling a atras din nou atentia asupra sa, insa, de data aceasta, cu o fapta ceva mai cumint.
Candidatii la primariile de sector In Sectorul 1, lista pentru primaria de sector este deschisa de candidatul Uniunii Social Liberale, Andrei Ioan Chiliman, acesta fiind urmat de candidatul UDMR, Denes Aron, de candidatul Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, Gheorghita Liviu Goncea, si de candidatul Partidul Democrat Liberal, Theodor Paleologu.
Artistul Liviu Balac este o prezenta constanta a targurilor traditionale organizate in curtea Muzeului Taranului Roman.
google-analytics.com
Notice: Undefined variable: php_errormsg in /home/estiri.ro/public_html/index.php on line 152

Notice: Undefined variable: timp_incarcare_pagina in /home/estiri.ro/public_html/index.php on line 168