Dupa ce a fost prins, la inceputul lunii, in timp ce incerca sa vandalizeze sediul unui magazin, fratele Paulei Seling a atras din nou atentia asupra sa, insa, de data aceasta, cu o fapta ceva mai cumint.
Paul Seling a luat la tinta de curand fatada Muzelului de Mineralogie Victor Gorduza din Baia Mare, pe care a umplut-o cu post-it-uri de culoare roz.
Dupa ce a impodobit literele de la intrarea in institutie, Paul Seling a postat cateva fotografii cu opera, pe contul sau de Facebook.
E doar o reprezentare naiva a ceea ce mi se intampla, i-a raspuns el unui prieten care l-a intrebat cine a facut respectiva isprava.
O adevarata opera de harta, a comentat un alt amic al lui Paul.
Reprezentantii Muzeului de Mineralogie au confirmat incidentul, dar s-au ferit sa dea prea multe detalii.
Mi s-a spus ca in dimineata zilei de duminica, 29 mai, a avut loc un incident la noi la muzeu. Paznicii spun ca au alertat Politia si un echipaj care se afla in zona s-a deplasat de urgenta si chiar l-a ridicat pe autor. Atat pot sa va spun, a precizat Ioan Denut, managerul Muzeului de Mineralogie Victor Gorduza, citat de Vocea Transilvaniei.

Amendat pentru distrugere

Paul Seling a fost prins, la inceputul lunii acesteia, in timp ce incerca sa vandalizeze, folosind vopsea de culoare galbena, sediul unui magazin situat pe bulevardul Bucuresti din Baia Mare. Fratele cantaretei a vandalizat si sediul Uniunii Artistilor Plastici si a comis si alte acte de distrugeri de-a randul anilor. De altfel, el s-a si laudat cu faptele lui pe Facebook, postand imagini cu cladirile murdarite de vopsea. El a fost amendat cu suma de 300 de lei de catre politistii locali, iar cei de la Politia municipiului Baia Mare il cerceteaza acum pentru acte de distrugere.
Imediat dupa acel incident, Paula Seling a reacționat si a oferit explicatii. Ea a marturisit, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca Paul, absolvent de Arhitectura, este grav bolnav.