Actrita a petrecut pana dimineata si a admirat tortul sarbatoritului, in forma de decapotabila de ciocolata, cu domnisoare dezbracate, adus lui Drogba de fete topless!
Delia Antal a fost invitata la ziua de nastere a fotbalistului Didier Drogba, care a implinit pe 11 martie 35 de ani.
Prietena buna cu fratele acestuia, Junior Drogba, care a jucat in filmul ei de debut, "D’ORA", actrita si regizoarea nu rateaza nicio petrecere a familiei Drogba. Cu Junior merge impreuna la meciuri, dar si la petrecerile mondene de la Londra, acolo unde este invitata in cercurile selecte. Asa s-a intamplat si cu ocazia aniversarii lui Didier Drogba, care si-a serbat ziua intr-un club exclusivist. Nu au lipsit cadourile extravagante, sampania scumpa si distractia pana dimineata.
"A fost minunat, m-am simtit foarte bine la petrecere mai ales ca am avut ocazia sa stau mult de vorba cu Junior Drogba, fratele lui Didier, care joaca in filmul meu, "D‘ORA". Desi imi este vecin, locuind la cateva strazi de mine in cartierul Chelsea, nu ne-am vazut de mult, deoarece de cand Didier nu mai e la Chelsea, a fost in China a jucat acolo, iar acum in Turcia, fratele lui e mai tot timpul plecat cu el. A fost o seara frumoasa, a curs sampania Dom Perignon toata seara, dar surpriza a fost cand a venit tortul. Acesta a fost in forma de masina decapotabila de ciocolata, clasica, cu domnisoare dezbracate, foarte gustos:)!", a povestit actrita care a avut ocazia de a se fotografia langa jucatorii de la Chelsea, fostii colegi ai lui Didier Drogba, caci a petrecut alaturi de Ashley Cole, Branislav Ivanović si multi altii.