Cautare

1686 de rezultate pentru "liviu varciu fratele" (7.82 secunde)
Mai tarziu, tatal sau o mustra pentru ca nu le-a impiedicat pe Adriana si Giulia sa mearga la Capodimonte, la capataiul lui Angelo Farnese, fratele Giuliei, unde au ajuns prea tarziu.
La jumatatea lunii decembrie, escorta din Ferrara condusa de cardinalul Ippolito d'Este, fratele lui Alfonso, ajunge la Roma. ... Lucretia se ocupa de destinul fiului sau Rodrigo si de l'Infans Romanus Giovanni Borgia, fratele sau vitreg.
Ultimul episod face referire la afacerile lui Mircea Basescu, fratele sefului de stat. ... "Eu nu discut cu fratele meu afaceri, el isi vede de-ale lui, conduce tara, iar eu imi vad de afaceri.
Mary si fratele ei Joseph au inceput sa caute fosile in fiecare zi, iar aceasta a devenit ocupatia lor principala. ... Fratele ei gasise craniul acelei vietuitoare, care semana cu un crocodil mai mare, cu un an mai devreme.
Robert Muresan (Superbike 1000), Ionel Pascota (Supersport 600), Adrian Liviu Petrovici (Debutanti 600), Iuliu Mihai (Debutanti 1000), Razvan Mates (125 SP/moto 3 & Juniori I+85). ... Liviu Varciu (Antena 1), Cristina Soloc (prezentator Motomagia TVR 2), Maria Simion (Antena Stars).
Alaturi de George vor urca pe scena in noul sezon Te cunosc de undeva Nicoleta Nuca, Anca Turcasiu, Feli Donose, Paula Chirila, Theo Rose, Liviu Teodorescu, Liviu Varciu, Andreoi Stefanescu de la AlbNegru si Rares Dragomir.
PDL vrea sa combata electoral USL cu ajutorul unor fosti pesedisti Opozitia se adanceste tot mai tare in deriva La alegerile pentru ocuparea locului lasat liber de Liviu Dragnea la conducerea Consiliului Judetean Teleorman, democrat liberalii au l-au avut candidat pe fratele fostului sef al PNA-ului lui Adrian Nastase Partidul Democrat Liberal e tot mai lipsit de vlaga in confrutarile electorale.
In judet au ajuns premierul Victor Ponta, vicepremierii Liviu Dragnea si Daniel Constantin, eurodeputati, reprezentanti de seama ai PSD si PC. ... Aici a fost insotit de vicepremierul Liviu Dragnea, eurodeputatii Daciana Sarbu si Corina Cretu, Ioan Rus, Mircea Pascu, dar si de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.
Liviu Dragnea: Am inceput o actiune de redeschidere a Procesului Referendumului Presedintele PSD Liviu Dragnea sustine o conferinta de presa, dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD. ... HotNews.ro transmite LIVE TEXT principalele declaratii Declaratii Liviu Dragnea:
Vicepremierul Dan Nica este preferat de Mircea Geoana ca titular la MAI, au declarat, surse din PSD, care sustin ca Liviu Dragnea le spusese colegilor de partid inca din acest weekend ca va demisiona. Pe lista posibililor ministri de interne se mai afla si ministrul agriculturii, Ilie Sarbu, insa acesta nu-si doreste postul.
Intreaga activitate a fostului prefect Danut Culetu pare sa-l nemultumeasca pe actualui reprezentant al Guvernului in teritoriu, Liviu Brailoiu (foto).
Liviu Dragnea, noul presedinte interimar al PSD Liviu Dragnea este noul presedinte interimar al PSD, obtinand in urma votului, de miercuri, din cadrul Comitetului Executiv al PSD, 65 de voturi. ... - Vreau, intai de toate, sa-l felicit pe Liviu Dragnea, pe colegul meu!
In primul rand pentru ca Liviu Dragnea a venit in fruntea partidului gata sa faca schimbari de substanta. ... Decizia PSD de a iesi de la guvernare si de a nu periclita stabilitatea Romaniei, intr-un moment de criza politica, demonstreaza ca Liviu Dragnea nu a glumit.
NICOLAE-LIVIU DRAGNEA, secretar general al unui partid politic (la data faptelor), in prezent deputat si vicepremier, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de folosire a influentei sau autoritatii de catre o persoana care detine o functie de conducere intr-un partid, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.
Gabi Simon) Deputatul Liviu Plesoianu pare ca a preluat fraiele politicii externe a PSD. ... Despre MoveOn.org chiar cei de la De-Clic spun ca e organizatia lor sora, a scris Liviu Plesoianu.
Liviu Varciu, pilotul Catalin Cazacu - campion national la motociclism viteza si Cristina Soloc - prezentator Motomagia TVR 2. Mini-evenimentul din cadrul SMAEB 2015 a fost un real succes si o avanpremiera la Campionatul National de Motociclism Viteza - Etapa I - 1-3 mai Motor Park - Adincata (jud.
Are deja o experienta vasta, caci ea este cea care i-a compus lui Liviu Varciu noua melodie in care canta despre Adelina, fosta lui sotie, si care se numeste sugestiv, "Cum as putea s-o uit, s-o iau de la inceput!".
La evenimentul de lansare oficiala a colectiei toamna-iarna 2013-2014 au participat Antonio Ricciardi, Fausta Cinque, Sauro Mariani, Raffaele Caldarelli, dar si vedete locale, printre care Aylin, care a cantat cu bandul sau, Liviu Varciu si Vladimir Draghia.
Alexandra Cruceru) Fratele celui mai apropiat consilier al presedintelui Iohannis face dezvaluiri incredibile. ... - Ca lider al Puterii, Liviu Dragnea si-a facut propriii aliati.
Dupa ce s-au imbratisat si dupa ce au vorbit putin, sora lui si-a dat seama ca fratele ei a fost dat afara din nou de la Pencey si n-a mai vrut sa vorbeasca cu Holden pentru ca isi facea griji ca iar o sa-l certe parintii.
google-analytics.com