La nici o saptamana dupa ce fratele ei a murit, Anca Badiu a transmis un mesaj venit, parca, din partea acestuia, din lumea de dincolo.
Cantareata Anca Badiu trece prin momente cumplite. La nici o saptamana de cand fratele ei a decedat, artista se afunda tot mai mult in suferinta. Cu atat mai mult cu cat peste cateva zile ar fi trebuit sa aniverseze ziua lui de nastere.
Mesajul solistei, publicat pe pagina ei de internet, este de-a dreptul sfasietor:
- Pasesc pe un drum necunoscut. Nu stiu unde ma indruma pasii, este un loc minunat, luminos.Raurile curg incet cu apa cristalina. Norii sunt pufosi si plini de joc. Simt ca plutesc usor ca un fulg pe valul vantului ce adie usor,imi mangaie fata. Ma intreb, "oare unde sunt"?.. Totul este necunoscut..Este liniste,se aud doar glasurile calde ale vrabiutelor, incerc sa prind una..este alba, fulgii par de nea.Treptat ma indrept spre mare, nisipul este fin,ma gadila, simt o bucurie enorma, dar in acelasi timp, ma simt singur. Aud glasurile voastre, dar nu va pot vedea. Sunteti cu totii aici ca de obicei. Va e dor de mine. Familia, nepotii, prietenii, vecinii, prietenii din copilarie. Cu totii imi sunteti dragi. Nu vreau sa vad fete triste. Sunt bine, zambesc ca intotdeauna. De fapt,s titi ca eu m-am nascut cu zambetul pe buze,nu stiu sa fiu trist. Natura mea este facuta din ras,zambet si voie buna,asa am fost desenat si asa vreau sa va amintiti de mine. Viata este un mare dar, nu trebuie sa ne fie teama, viata trebuie traita. Fiecare moment, fiecare clipa, vesela, trista...Nu stiu voi...dar eu va jur ca am baut din viata fiecare inghititura, dulce sau amara,am baut din ea!Pt ca viata este scurta si timpul nu se mai intoarce...Nu regret nimic,am trait fericit, v-am iubit pe toti, cu defectele si calitatlle voastre,asa cum sper ca si voi m-ati iubit la randul vostru. De ziua mea, 21 august, ridicati un pahar in cinstea mea si afisati un zambet pe fetele voastre triste. Voi nu stiti sa radeti cu gura pana la urechi ca mine,eu eram unic,clar. Incercati sa zambiti pentru mine.Va observ de sus: asezati frumos pe un colt de stea, pentru ca stelele stau printre stele. Va pupa tata,superbilor!.