Berbec (21 martie - 20 aprilie): Berbecii primesc un ajutor din partea astrelor: planeta Iubirii ajunge chiar in sectorul Iubirii din astrograma lor. Horoscopul saptamanii 21-27 august pentru Berbeci incepe cu o puternica activare a sectorului Iubirii din astrograma lor.

Taur (21 aprilie - 20 mai): Taurii sunt apreciati la serviciu si se pot astepta la o promovare. In familie, scapa de tensiuni si resentimente. Horoscopul saptamanii 21-27 august pentru zodia Taur anunta schimbari importante in viata personala a nativilor.

Gemeni (21 mai - 21 iunie): Gemenii sunt invitati la evenimente de la care nu pot sa lipseasca. Bugetul familiei va fi afectat, dar vor gasi solutii. Horoscopul saptamanii 21-27 august pentru zodia Gemeni anunta noroc la bani, dar si o agenda incarcata.

Rac (22 iunie - 22 iulie): Racii demonteaza barfe si critici incorecte si demonstreaza cat de important este rolul lor in echipa. Horoscopul saptamanii 21-27 august pentru zodia Rac anunta noi surse de castig, dar si risipa.

Leu (23 iulie - 22 august): Leii isi schimba atitudinea fata de bani, devenind mai chibzuiti. In iubire, insa, fac risipa de declaratii. Horoscopul saptamanii 21-27 august pentru Lei incepe cu un eveniment exceptional, care le marcheaza viata.

Fecioara (23 august - 22 septembrie): Fecioarele devin vedetele zodiacului, dar trebuie sa isi aleaga cu grija interlocutorii. Indiscretia le poate costa! Horoscopul saptamanii 21-27 august pentru Fecioare este marcat de intrarea Soarelui in zodia lor, in noaptea dinspre marti spre miercuri.

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie): Balantele au noroc: Luna Noua le deschide calea catre retele profesionale din care trebuie sa faca parte. Horoscopul saptamanii 21-27 august pentru zodia Balantei anunta schimbari necesare in plan profesional.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): Scorpionii se confrunta cu restrictii financiare din cauza unor obligatii familiale. La job: o posibila idila! Horoscopul saptamanii 21-27 august pentru zodia Scorpion anunta schimbari in cariera, dar si restrictii financiare.

Sagetator (22 noiembrie - 20 decembrie): Sagetatorii rezolva probleme provocate de colegi sau gasesc solutii pentru situatii care pareau fara iesire . Horoscopul saptamanii 21-27 august pentru Sagetatori este marcat de revenirea planetei Saturn la mersul direct, in zodia lor, in data de 25 august.

Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie): Capricornii sunt intre ciocan si nicovala din cauza tensiunilor care apar intre parintii lor si partener Luni, 21 august, Luna Noua le poate aduce Capricornilor vesti bune legate de posibile finantari pentru o afacere sau o calatorie.

Varsator (20 ianuarie - 18 februarie): Varsatorii afla lucruri interesante despre partenerul de viata. Cei singuri isi pot intalni sufletul-pereche Horoscopul saptamanii 21-27 august pentru zodia Varsator anunta schimbari in parteneriate si posibile noi colaborari.

Pesti (19 februarie - 20 martie): Pestii sunt tentati sa renunte la actualul job in favoarea unei noi colaborari. Ar trebui sa nu se grabeasca! Horoscopul saptamanii pentru Pesti este marcat de intrarea Soarelui in zodia Fecioara si in casa Parteneriatelor din astrograma lor, in data de 23 august. Acest aspect astral poate insemna un nou partener de viata!

Sursa: Huff.ro