Cautare

1943 de rezultate pentru "liga a treia" (3.34 secunde)
Cum in Romania terenurile sunt impracticabile, Pandurii Targu Jiu a mai programat un stagiu in Antalya, al treilea din aceasta iarna, in perioada 20-28 februarie.
Capitanul nationalei de handbal feminin, Cristina Varzaru, a declarat ca oficialii Viborg HK au acceptat incetarea colaborarii cu ea cu un an mai devreme decat era prevazut si ca revine in Romania, urmand sa joace la Terom Z Iasi.
Antrenorul echipei FC Olt Slatina, Dan Oprescu, este multumit de modul in care decurge pregatirea si a devenit optimist in privinta indeplinirii obiectivului, ramanerea in liga secunda.
cu peste 100 de jocuri in Liga 1. ... In tur, tineretea a fost un atu pentru Pandurii. ... echipa, dar asta nu i-a impiedicat sa joace cel mai frumos fotbal.
nu activeaza in prezent la nici un club, el despartindu-se la mijlocul turului actualului campionat de ALRO Slatina (Liga a II-a), in timp ce Ovidiu Stanga este antrenorul echipei nationale sub 19 ani a Romaniei.
Handbalistele de la SCM Craiova si CSM Ploiesti se intanesc astazi, de la ora 17.00, la Filiasi, intr-un meci devans din cadrul etapei a 20-a din Liga Nationala.
Pandurii Targu Jiu vrea sa puna capat seriei de nereusite din retur, in ciuda evolutiilor foarte bune, in meciul cu o echipa ce incearca sa supravietuiasca in Liga 1 Gata cu lamentarile la Pandurii! ... Nu le va fi, insa, usor pandurilor sa desfaca apararea supraaglomerata a ardelenilor.
Petre Grigoras a mai descoperit in lot un fotbalist universal, Calin Cristea. De profil mijlocas, Cristea a evoluat in ultimele etape ca fundas stanga si s-a descurcat destul de bine.
Gaz Metan Severin a castigat la limita, scor 1-0, derbiul Olteniei din cadrul etapei a 19-a din liga secunda, cu ALRO Slatina, iar cele trei puncte contabilizate ii fac pe gazari sa devina principalii favoriti la ocuparea locului trei, unul care anul acesta ar putea duce in Liga I.
TOP 10 Cele mai sexy iubite de fotbalisti din Romania Desi neoficiala, competitia dintre iubitele fotbalistilor din Liga I exista si este una destul de dura.
LIGA 1: ... RAPID - VOINTA SIBIU 3 - 0 Formatia Rapid a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Vointa Sibiu, intr-un meci din etapa a XXVI-a a Ligii I, in care oaspetii au evoluat in inferioritate numerica din minutul 58.
Englezii se califica in 10 oameni, Torres a inscris si el! ... Chelsea a produs surpriza pe "Camp Nou" si s-a calificat in finala Ligii Campionilor Barcelona are cel mai slab sezon din "era Guardiola".
Handbalistele craiovene joaca astazi (de la ora 17.00) la Bacau un meci decisiv pentru mentinerea in Liga Nationala.
Liga secunda programeaza astazi, de la ora 17.00, etapa a 23-a, intermediara, care se anunta extrem de dificila pentru formatiile oltene.
Investitie de 6 milioane pentru inca o BIJUTERIE in Liga I! ... Stadionul va avea doar 10% din capacitatea Camp Nou din Barcelona, unde Gica Popescu a facut ISTORIE la mijlocul deceniului trecut.
Ca fotbalist, Filipovici a jucat impotriva Universitatii in doua editii ale Cupei UEFA, in 1976 (pe cand era la Steaua Rosie Belgrad) si 1983 (jucator la Benfica), a marcat patru goluri in cele patru partide disputate, gruparea din Banie fiind eliminata din competitie in ambele editii mentionate.
Petre Grigoras este constient de valoarea adversarului de astazi, dar spera ca punctele sa ramana la Targu Jiu Formatia olteana Pandurii Targu Jiu va intalni astazi, de la ora 20.00 (GSP TV), pe teren propriu, pe SC Vaslui, meciul contand pentru etapa a 31-a din Liga I.
Dupa Gabriela Dananae, o alta tanara arbitra din Craiova a impartit dreptatea in teren in afara granitelor tarii. Alina Pesu a arbitrat primele sale meciuri internationale la un turneu international de fotbal feminin, U17, desfasurat recent in Republica Moldova.
Fostul fotbalist Rodion Camataru a declarat, astazi, ca, tinand cont de faptul ca palmaresul Universitatii Craiova este acum in proprietatea lui Dinel Staicu si nu a lui Adrian Mititelu, noua echipa a orasului, care a primit un loc in Liga a II-a din partea AG a FRF, va fi de fapt vechea formatie, informeaza realitatea.net.
Soarta Universitatii Craiova a fost pecetluita! Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a propus in cadrul sedintei de astazi a Adunarii Generale, sustinuta la Casa Fotbalului, excluderea Universitatii Craiova din fotbalul romanesc. Votul a fost unul neverosimil:
google-analytics.com