Cautare

1943 de rezultate pentru "liga a treia" (5.16 secunde)
Liga 1, etapa a 16-a Au marcat: ... Hindrich - Manea, Graovac, A. Burca, Camora - Bordeianu, Boateng, Deac - Omrani, Debeljuh, Sacko REZERVE:
Universitatea Craiova a invins-o pe ACSO Filiasi, grupare de liga a treia, cu 3-0, si a completat tabloul semifinalelor editiei 2021 - 2022 a Cupei Romaniei.
Meciul dintre Rapid si FC Botosani, scor 3-0, in etapa a treia din play-out, va ramane o borna importanta in cariera lui Antonio Sefer, care a inscris primul sau gol in Liga 1, pe noul stadion din Giulesti, cu o executie remarcabila.
Liga a 2-a, etapa a 8-a A marcat: ... Dujmovic - Moura, Patriche, Giafer, Amzar - Larrucea, N.Rosu - A.
Echipa cu farmecul ei aparte, care a atras ca un magnet suporterii si i-a injectat pe viata cu microbul Giulestinei. Chiar daca multi dintre fanii visiniilor nu sunt de acord, spiritul Rapidului a inceput sa dispara dupa Revolutie, odata cu intrarea lui George Copos in scena.
Dan Sucu (60 de ani), principalul finantator al celor de la Rapid, continua cu acuzatiile la adresa celor de la Sepsi, dupa ce Marius Stefanescu a absentat pentru a treia oara intr-un meci contra celor de la FCSB.
Presedintele PSD Cluj, Ioan Rus, ezita sa se pronunte transant in favoarea lui Adrian Nastase sau a lui Ion Iliescu pentru preluarea presedintiei partidului, declarand ca nu si-a format un punct de vedere suta la suta.
Franta este membra a Consiliului Europei, membra fondatoare a Uniunii Europene, a zonei Euro si a Spatiului Schengen. ... Face parte si din Uniunea Latina, Organizatia Internationala a Francofoniei si din G8. ... Este o natiune dezvoltata avand cea de-a cincea economie mondiala in 2008.
Puteti citi in continuare partea a VI-a a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Si asta mi-a placut, ce spune Stelian Ambrus, chiar am retinut-o:
Senatorul PSD Adrian Paunescu a dictat mai multe stiri canalului Radio Romania Actualitati (RRA). Dezvaluirea a fost facuta de Roman Musat, redactor la Departamentul de stiri al postului, si a fost facuta in fata Comisiei de ancheta a activitatii SRR-SRTV.
De partea cealalta avem o alianta a partidelor de apartament, inventate tocmai pentru a livra electoratului imaginea unui Basescu sustinut de mai multe formatiuni politice, nu doar de catre PDL, care la randul sau este pe cale sa devina un partid de apartament.
Atunci a fost vorba de un parteneriat intre Camera Deputatilor si Asociatia Pro Democratia. ... In momentul de fata, conform ultimei hotarari a Comisiei parlamentare pentru revizuirea Constitutiei, trebuie depuse de partide, parlamentari sau ong-uri propunerile de modificare pana la data 15 mai.
Alex Stanila) CCR are rolul primordial de a garanta respectarea drepturilor conferite cetatenilor prin Constitutie. ... UN GARANT AL CONTRACTULUI SOCIAL Principalul rol al unei Curti Constitutionale este acela de a-i apara pe cetateni impotriva efectelor unor legi care le incalca drepturile garantate de Constitutie ca lege a legilor.
Dupa un an de la alegerile locale, structura Consiliului Judetului Galati a suferit numeroase transformari, multe dintre ele tinind capul de afis al ziarelor si jurnalelor radio si TV la momentele respective.
Dorottya Buzas a adus a treia medalie Romaniei. A castigat argintul la cursa de Biatlon Sprint A treia medalie pentru Romania la Festivalul Olimpic al Tineretului European. Dupa medaliile obtinute de catre Emil Imre la patinaj viteza a venit randul Dorottyei Buzas sa urce pe podium.
Recent, s-a desfasurat a treia editie a conferintei "Traieste Inteligent" sustinuta de Dana Savuica. Vedeta a propus un eveniment premium de travel adresat tuturor persoanelor din mediul de afaceri.
La numai o zi de la incheierea crizei de la CNSAS, aceasta institutie a inceput sa lucreze din plin.
Lucretia Borgia - Continuare - Punctul de cotitura Lucretia cu copilul sau sunt trimisi la Nepi "motivul acestei calatorii, e acela de a cauta putina consolare si distractie de la durerea provocata de moartea ilustrului Alfonso d'Aragona, sotul sau" scrie Burcardo.
Iar aici nu vorbim doar despre casa in care locuim, ci despre oricare loc in care petrecem o parte insemnata a vietii noastre, cum ar fi de exemplu firma sau institutia la care lucram. ... Inainte de a merge mai departe, vreau sa fac o observatie importanta:
FARCAS) Scriam in "Magazin" ca ASFAN (Asociatia pentru studiul fenomenelor aerospatiale neidentificate) a organizat, in data de 10 mai 2014, la Bucuresti, prima editie a Conferintei "OZN Romania". ... a treia intalnire, petrecuta in apropiere de Buzau, o relatam mai jos.
google-analytics.com