Cautare

1943 de rezultate pentru "liga a treia" (3.62 secunde)
Campioana Romaniei la handbal feminin, Oltchim Ramnicu Valcea, continua campania de intarire a lotului in vederea sezonului viitor prin transferul portarului iberic Silvia Navarro (foto).
Mai multe asociatii ale suporterilor olteni i-au adresat, joi, premierului Victor Ponta o scrisoare, in care ii cer acestuia sa fie alaturi de ei in protestele fata de conducerea FRF, care a decis excluderea Universitatii Craiova si sustine infiintarea unei "clone"
din Severin, dintre Gaz Metan si Muresul Deva, Gheorghe Constantin si-a anuntat retragerea din functia de presedinte al clubului oltean. Costica Valcea si-a justificat decizia chiar in programul de meci, invocand singuratatea si problemele de sanatate. "Randurile pe care le astern acum sunt urmare a unei lungi chibzuinte.
Fosta glorie a fotbalului feminin craiovean a asistat la meciurile din cadrul cupei care-i poarta numele. Campioana nationala cu CFR Craiova, Victorina s-a bagat si la joc intr-o partida demonstrativa intre profesorii de la FEFS si prim-divizionara de fotbal feminin Real Craiova.
Formatia Prometeu Craiova se afla la un pas de dezastru, astazi urmand sa dispute un meci capital in privinta mentinerii in Liga a III-a.
Fotbalista de la Real Craiova a fost chemata de antrenorii lotului national, Maria Delicoiu si Mirel Albon, pentru un amical la Orleans, in compania uneia dintre puterile fotbalului feminin mondial, Franta Jucatoarea echipei feminine de fotbal Real Craiova, Andreea Tomescu, a primit zilele trecute telegrama de convocare la nationala de senioare a Romaniei, pentru perioada 1-4 iulie.
Divizionara secunda ALRO Slatina a efectuat primul transfer al verii, oficialii aluministi obtinand acordul lui Marius Jianu. Mijlocasul slatinean de 24 de ani a semnat un contract pe doi ani si a venit din postura de jucator liber de contract, dupa ce saptamana trecuta a incheiat "socotelile"
Fotbalistul Chinonso Ihelewere Henry, 21 de ani, a murit ieri, in timpul partidei amicale dintre Balotesti si Tulcea. Codul galben de caldura instalat ieri in sudul Romaniei a facut din start o victima, la Balotesti, in persoana unui fotbalist african in varsta de doar 21 de ani.
Florin Prunea, presedintele executiv al lui CSMS Iasi, a declarat dupa esecul din meciul cu Gloria Bistrita, scor 0-1, ca va propune Consiliului Director retragerea din campionat, deoarece la partida din etapa a 7-a a Ligii I s-a facut o mare greseala de arbitraj immpotriva iesenilor.
CFR Cluj a debutat cu dreptul in Liga Campionilor, 2-0 in deplasare cu Sporting Braga CFR Cluj a debutat cu o victorie de senzatie in actuala editie a Ligii Campionilor la fotbal, 2-0 (2-0) in deplasare cu formatia portugheza Sporting Braga, miercuri seara, intr-un meci din Grupa H.
STEAUA invinge RAPID in derby-ul etapei a 9-a din LIGA 1, scor 1-0. Unicul gol al partidei a fost inscris in ultimul minut de joc de Bourceanu. ... Bourceanu deschide scorul cu un sut din interiorul careului, dupa o pasa a lui Chipciu Min. ... 46 A inceput repriza secunda Min.
Becali a fost IMPRESIONAT! ... I-a promis ca nu va pleca niciodata de la Steaua, indiferent de ofertele pe care le va avea. ... Becali i-a permis sa-si treaca in contract bonusuri importante daca reuseste calificarea in Liga si, apoi, daca trece de faza grupelor.
Campion in Romania, Bogdan Onut a decis sa plece definitiv din tara:
Dupa condamnarea lui Gigi Becali in dosarul Valiza, Steaua Bucuresti a primit o noua lovitura Vestile proaste se tin scai si de Steaua Bucuresti, nu doar de finantatorul ei George Becali.
Avantajele ros-albastrilor si echipa de start Trupa din Ghencea e, alaturi de Dinamo Kiev, singura de pe continent care a reusit sa castige consecutiv 12 tururi, serie inceputa in iulie 2006, si poate deveni lider solitar daca trece si de Vardar.
Discutie cu Larsen, portarul norvegienilor, despre Palatul Parlamentului, "fundasul chel de pe stanga" si Aktobe, "o echipa mai slaba" • Adam Kwarasey Larsen (26 de ani), portarul echipei Stromsgodset, a acordat un interviu la finalul meciului de pe National Arena.
Antrenorul roman a fost agresat dupa meciul castigat in deplasare cu formatia de liga secunda Obolon-Brovar Kiev. Tehnicianul gazdelor, Sergiy Soldatov, a sarit sa il bata pe Il Luce la finalul intalnirii, noteaza presa din Ucraina. Incidentul a avut loc in drumul spre vestiare.
Cum s-ar descurca Bear Grylls intr-un WC din Liga 1 prosport.ro/11 cauze pentru care fanii civilizati din Romania nu mai vin la stadion.
Liga Profesionista de Fotbal) a a anuntat ca National Arena nu are autorizatie de securitate la incendiu. Despre acest lucru a vorbit, luni, Razvan Burleanu, presedintele FRF. - Am inteles ca pana la sfarsitul saptamanii lucrurile se vor rezolva, a precizat seful Federatiei Romane de Fotbal.
Sondaj.A inceput noul sezon din Liga 1 - 5 echipe se bat pentru titlul de campioana! ... Ieri a inceput noul sezon din Liga 1, unul care se anunta a fi extrem de disputat.
google-analytics.com