Fostul fotbalist Rodion Camataru a declarat, astazi, ca, tinand cont de faptul ca palmaresul Universitatii Craiova este acum in proprietatea lui Dinel Staicu si nu a lui Adrian Mititelu, noua echipa a orasului, care a primit un loc in Liga a II-a din partea AG a FRF, va fi de fapt vechea formatie, informeaza realitatea.net.
Camataru a explicat ca va face parte dintr-un comitet de initiativa care se va ocupa cu infiintarea noului club Universitatea Craiova.
"Este o decizie inteleapta de a acorda Craiovei un loc in Liga a II-a. Urmeaza sa facem un comitet de initiativa. Cred ca vom rezolva si problema palmaresului, pentru ca trebuie sa vedem cum va fi noua Universitatea Craiova, s-ar putea sa fie vorba de cea veche. Se pare ca palmaresul este la Dinel Staicu", a spus fostul atacant al Universitatii Craiova.
Clubul SCFC U Craiova SA, condus de Adrian Mititelu, a fost exclus, azi, din Federatia Romana de Fotbal, in cadrul Adunarii Generala a FRF, cu 168 de voturi pentru, 18 abtineri si cinci impotriva.