Cautare

1943 de rezultate pentru "liga a treia" (5.48 secunde)
Academia Rapid Bucuresti si-a stabilit obiectivul: anul si promovarea pana ajunge in Liga 1.
Liga 1: ... Dan Alexandru) FCSB si CFR Cluj au remizat pentru a patra oara consecutiv in acest sezon, cu acelasi scor chiar, 1-1, in meciul care ar fi putut transa soarta titlului in Liga 1, pe Arena Nationala.
Liber de contract dupa ce a fost izgonit din Turcia, de la Bursaspor, Gicu Grozav cauta sa-si relanseze cariera. Dinamo a anuntat pe site-ul oficial sosirea atacantului de 28 de ani (varsta implinita pe 29 septembrie).
Romania si Serbia au terminat la egalitate, scor 0-0, in etapa a 4-a din Liga Natiunilor si nu mai depinde doar de propriile rezultate pentru a fi pe primul loc in grupa Modelul sarb a fost mereu pe gustul romanului.
Mircea Rednic a transmis un mesaj pe Facebook inainte de meciul Dinamo - Dunarea Calarasi Mircea Rednic se pregateste de primul meci de la intoarcerea pe banca tehnica a lui Dinamo Bucuresti.
Toate s-au intamplat intr-o faza FCSB si Dunarea Calarasi au terminat la egalitate, scor 1-1, in partida de debut a lui Mihai Teja pe banca vicecampioanei. Alin Dobrosavlevici, fundasul gazdelor, s-a ciocnit cu Cristi Balgradean in careul FCSB, pe finalul meciului, si a avut nevoie de interventia medicilor.
Dunarea si Dinamo au incheiat nedecis, 0-0, confruntarea desfasurata duminica dupa-amiaza la Calarasi, in cadrul penultimei etape a sezonului regulat al ligii I Betano.
Poli Iasi s-a impus la limita in deplasare, invingand-o pe Dunarea Calarasi, scor 2-1 Dunarea Calarasi a fost invinsa acasa de Politehnica Iasi si a pierdut astfel orice speranta de a se salva de la retrogradare.
CFR Cluj este din noua campioana Romaniei in Liga 1, dupa un ultim meci care a decis acest sezon, acasa cu CSU Craiova, meci in care nu s-a pus sub nicio forma problema invingatoarei, terminat cu scorul de 1-0.
Dan Alexa, anunt despre viitorul sau dupa ce a retrogradat cu Dunarea Calarasi Hermannstadt - Dunarea Calarasi 2-1. ... Golul care a trimis-o pe Dunarea Calarasi in Liga 2 a fost marcat in minutul 90+6. ... A fost un meci pe care, din punctul meu de vedere, l-am controlat.
Anuntul a fost facut de Liga Profesionista de Fotbal, in sfarsit, dupa zeci de zile de discutii.
Dinamo a fost umilita de Viitorul, scor 0-5, in primul meci al rundei cu numarul 25 din Liga 1. FCSB a invins la Botosani, ia CFR Cluj a invins lejer pe FC Arges. Vineri, 26 februrie Dinamo â€" Viitorul 0-5 (detalii, pe gsp.ro).
Italia - liderul partidului Liga Nordului: ... Liderul de extrema-dreapta Geert Wilders cere un referendum privind apartenenta la UE Partidul de extrema-dreapta francez Frontul National a cerut vineri organizarea unui referendum privind apartenenta Frantei la Uniunea Europeana, dupa ce britanicii au votat in favoarea iesirii din blocul comunitar, potrivit Reuters.
Da, Calarasiului ii lipsesc multe, de la un modern transport in comun, aici mentionand starea precara a autobuzelor si statiilor, rutele fara acoperire, biletele rupte medieval de taxatoare, pana la lipsa locurilor de parcare in zonele foarte aglomerate, aici punctand zona Orizont si zona Centru, de la Volna pana la Piata Mare.
Petrolul a invins-o pe U Cluj, 1-0, in runda cu numarul 16 din Liga 2, ultima din acest an, si a incheiat 2021 pe prima pozitie, la sapte puncte in fata lui Hermannstadt.
Mihai Stoica a fost invitat in emisiunea Sport Center de la Telekom Sport si a vorbit despre felul in care accepta Budescu statutul de rezerva la FCSB, dar si despre jucatorul din liga intai ofertat de Gigi Becali.
Marcel Ghergu, presedintele celor de la Chindia Targoviste, cere comisiilor Federatiei Romane de Fotbal sa fie mult mai stricte atunci cand vine vorba de aprobarea dosarelor pentru licentierea cluburilor din Liga 1.
Gigi Becali a avut o interventie telefonica la emisiunea Liga Digi Sport unde a vorbit despre investitiile de la FCSB, despre plecarea lui Constantin Budescu si despre sansele la titlu. Finantatorul de la FCSB a fost protagonistul unui schimb de replici savuros cu moderatorul emisiunii, Viorel Grigoroiu.
"Cand eram in liga a cincea, nu prea se inghesuiau antrenorii la Rapid" Antrenorul Mihai Iosif si jucatorul Razvan Onea au vorbit intr-o conferinta de presa inaintea meciului de campionat de vineri, cu Gaz Metan Medias, din deplasare.
Dinamo a fost spulberata la Botosani, 0-4, in etapa cu numarul 24 din Liga 1, si isi continua coborarea spre Liga 2. Cu toate acestea, Flavius Stoican, antrenorul "cainilor", a ramas calm si a anuntat ca Dinamo va fi "o echipa buna in viitorul apropiat".
google-analytics.com