Cautare

1246 de rezultate pentru "libris brasov" (5.41 secunde)
Contractul de privatizare a societatii „Tractorul“ Brasov va fi semnat cu indienii de la Mahindra&Mahindra, ne-au declarat surse din cadrul Autoritatii de Valorificare a Activelor Statului (AVAS).
De altfel, el a aratat ca in acest an au fost alocate resurse financiare pentru autostrada Brasov-Bors, dar ca anul viitor, in functie de finalizarea studiilor de fezabilitate si a contractelor de finantare, Guvernul va finanta lucrarile la Coridorul IV, iar pe masura resurselor bugetare se va investi si in autostrada Brasov-Bors.
Daca pentru guvernul Nastase, autostrada Brasov-Bors era prioritatea numarul unu, membrii Cabinetului Tariceanu au schimbat macazul, concentrindu-se pe coridorul IV si lasind proiectul cu firma americana Bechtel de izbeliste.
Firma indiana Mahindra&Mahindra care de saptamina trecuta a inceput negocierile cu Autoritatea pentru Valorificarea Arhivelor Statului (AVAS) pentru preluarea Uzinei de tractoare de la Brasov vrea sa disponibilizeze o parte dintre cei 3.300 de angajati.
“Spre exemplu, daca pentru la anul sint prevederi bugetare de 100 de milioane de euro pentru autostrada Brasov-Bors, Bechtel va primi 30 de milioane de euro, pe care va trebui sa-i justifice la sfirsitul anului”, a mai spus ministrul Transporturilor.
Bechtel va justifica la finele fiecarui an cheltuielile efectuate la Autostrada Brasov-Bors din avansul acordat de autoritati, nivelul acestuia fiind de cel mult 30%, a declarat ieri ministrul Transporturilor, Gheorghe Dobre.
Negocierile purtate de statul roman cu corporatia indiana Mahindra&Mahindra pentru privatizarea Uzinei Tractorul Brasov sunt pe cale sa aduca un avantaj substantial si fermierilor romani.
Contractul renegociat cu firma americana Bechtel pentru construirea autostrazii Brasov-Bors va fi desecretizat si prezentat public pana la sfarsitul acestei saptamani, cu exceptia clauzelor comerciale cu caracter confidential. ... Proiectul constructiei autostrazii Brasov-Bors are o valoare totala de peste doua miliarde de euro.
Craiova, Bucuresti, Timisoara, Constanta, Iasi, Cluj-Napoca, Brasov si Galati sunt vazute intr-un studiu de specialitate ca orase care pot atrage fonduri structurale UE prin crearea zonelor metropolitane. ... Cluj-Napoca, Brasov, Galati si Craiova.
ELECTROPUTERE Craiova nu este singura societate pentru care s-a ales solutia vanzarii pe active, alte cazuri fiind TRACTORUL Brasov si NITRAMONIA Fagaras.
Aceste terenuri pot fi pentru Valcea ceea ce este Poiana Brasov pentru judetul Brasov", a afirmat edilul din Ocne. Nu a fost data nici o declaratie legalizata Cei care vor fi stramutati trebuia sa dea declaratii in fata notarului in legatura cu modalitatea in care statul ii va despagubi.
Cel mai scump in Poiana Brasov, ca in fiecare an. ... Agentii de turism spun ca Poiana Brasov ramane si in acest an una dintre cele mai scumpe statiuni montane de Revelion.
Referitor la constructia autostrazii Bucuresti-Brasov, Berceanu a mai anuntat ca Ministerul Transporturilor va organiza, pana la sfarsitul anului, licitatia pentru realizarea celor trei tronsoane, lucrarile urmand sa inceapa in primavara lui 2007. Este vorba despre tronsoanele Ploiesti - Comarnic, Comarnic - Predeal si Predeal Brasov.
"Se discuta despre niste instruiri ale noastre, pe baza programului Twinning, si, din cate am inteles, la inceputul lunii decembrie va fi organizat un seminar la Brasov. ... Seminarul de la Brasov va mai fi urmat de cateva seminarii de acest fel, organizate in mai multe judete din tara.
Printre aceste societati se numara si Tractorul Brasov, Nitramonia, Rulmentul Brasov, Electroputere Craiova si Antibiotice Iasi, despre care seful AVAS spune ca "este cea mai ispititoare firma pe care o avem in portofoliu".
Pana intr-o statiune de pe Valea Prahovei, o excursie rapida, pe viitoarea autostrada Bucuresti-Brasov, ii va costa pe turisti vreo 10 euro, adica aproape 35 de lei.
In tara exista deja o serie de astfel de manifestari - "Caravana Clatitelor" (Prejmer, Brasov), "Festivalul International 'Pomana Porcului'" (Balvanyos, Covasna), "Festivalul Carnatilor si al Covrigilor" (Buzau), "Festivalul Secerisului" (Ampoita - Alba), "Festivalul Pastravului" (Ciocanesti, Suceava), "Festivalul Sarmalelor" (Praid, Harghita), "Festivalul Branzeturilor si al Pastramei" (Bran, Brasov).
Societatile comerciale aflate in stare de insolventa, precum Tractorul, Rulmentul Brasov sau Terom Iasi, trebuie sa realizeze planurile de restructurare in care sa stabileasca modul de vanzare a unor active sau grupuri de active ale fluxului viabil si disponibilizarea totala sau partiala a personalului.
Astfel, stocul spatiilor industriale din Brasov, Constanta, Cluj-Napoca, Timisoara si Oradea va creste de la nivelul actual de peste 250.000 de metri patrati la 875.000 mp in 2009, potrivit estimarilor.
Cursurile, care vor dura cinci zile, vor fi grupate in functie de domenii precum biodiversitate, care vor avea loc la Sibiu, Mures, Brasov, Maramures, Suceava, Covasna, Buzau, Mehedinti si Hunedoara, agricultura ecologica care se vor tine in Mures, Arad, Maramures, Suceava, Cluj, Calarasi, Giurgiu, Brasov, Sibiu si protectia solului, in Vaslui, Buzau, Vrancea, Timis si Arad.
google-analytics.com