Cautare

1246 de rezultate pentru "libris brasov" (3.38 secunde)
Ciprian Dobre - Mures Aristotel Cancescu - Brasov Teodor Atanasiu - Alba Horea Uioreanu - Cluj Teodor Ardeleanu - Maramures Florin Turcanu - Botosani Raducu Filipescu - Calarasi Adrian Stef - Satu Mare Dumitru Beianu - Giurgiu Radu Tirle - Bihor Cristina Ioan - Ara Mircea Molot - Hunedoara Marian Petrache - Ilfov Maria Grappini - Timis In judete precum Sibiu, Covasna, Harghita, Caras - Severin, Iasi si Tulcea nu au fost stabiliti candidatii Aliantei de Centru Dreapta.
O pozitie de sustinere a demersului lui Ponta are si PSD Brasov. "Pozitia PSD Brasov este sa se respecte disciplina de partid de sus pana jos, de la presedinte pana la ultimul membru", a declarat ex-ministrul Constantin Nita.
Nemultumirea sa din ultima perioada nu a trecut de zidurile sediului din strada Lunga din Brasov. ... De la prezidiul Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, inca presedinte a informat plenul ca deputatul de Brasov Gabriel Tita Nicolescu, ce si-a anuntat retragerea din grupul parlamentar progresist (UNPR) si alaturarea la grupul PDL.
• In Brasov, potrivit unui sondaj intern comandat de liberali si citat de presa locala, actualul presedinte al Consiliului Judetean, Aristotel Cancescu (PNL), a fost devansat in sondaje de independentul Nicolae Tucunel, sustinut de PDL.
El mai cere capul liderilor organizatiilor unde PSD a pierdut alegerile, cum sunt cele din Cluj, Brasov, Bistrita, Timis, Covasna, Prahova, Constanta, Bucuresti sau Ilfov.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) strange oferte din partea unor investitori care se arata foarte dornici sa preia Tractorul Brasov, in acelasi timp in care italienii de la Landini asteapta aparitia actului normativ referitor la aceasta privatizare.
Lista este lunga si cuprinde, printre altele, si o serie de societati mari si importante pentru economia romaneasca, care, desi privatizate, se confrunta cu probleme, printre care Tractorul Brasov, ARO Cimpulung, Corapet Corabia.
Astfel, in perioada 9-20 noiembrie, au fost controlate 223 de unitati din judetele Arges, Hunedoara, Bihor, Timis, Valcea, Maramures, Cluj si Brasov. ... Si in Brasov au fost gasite ceva nereguli.
Acesta a spus insa ca a avut discutii cu autoritatile locale din Brasov, care s-au aratat interesate de acest proiect. “Daca Consiliul Judetean Brasov este interesat de un Dracula Park in zona Rasnov-Bran nu avem de ce ne opune.
FMI insista pentru privatizarea “Tractorul“ si “Electroputere“ FMI exercita “o presiune uriasa“ asupra autoritatilor pentru privatizarea societatilor Tractorul Brasov si Electroputere Craiova pana in iunie 2005, a mai spus presedintele AVAS.
Lucrarile pentru Autostrada Brasov-Bors vor continua, in ciuda discutiilor asupra bugetului care va fi alocat lucrarilor din 2005, afirma ministrul delegat pentru Lucrari Publice si Amenajarea Teritoriului, Laszlo Borbely.
Daca la Brasov dealerii de autoturisme Dacia si-au epuizat in cateva zile cotele repartizate pentru participare, la Piatra-Neamt doar sase nemteni au ajuns cu rablele la REMAT. ... La Brasov, aproape 1.000 de oameni s-au batut pe 113 autoturisme Logan, reprezentand cota singurului dealer Dacia acceptat in program.
Bechtel, exemplul negativ Tariceanu a mai aratat ca in ceea ce priveste contractul incheiat de Bechtel pentru construirea autostrazii Bucuresti-Brasov trebuia sa se tina cont si de problema legalitatii contractului, dincolo de oportunitatea si de necesitatea proiectului.
Altfel spus, Tractorul Brasov va beneficia de stergerea datoriilor totale, inregistrate la 31 decembrie 2004, in valoare de 6.143 miliarde de lei, la care se adauga plati restante, cifrate la 5.468 miliarde de lei.
Pana la 10 iunie, AVAS va publica anuntul de privatizare pentru uzina din Brasov, urmand ca pana la sfarsitul lunii sa anunte noul proprietar. Pentru societatea Rulmentul Brasov, procedura de privatizare va decurge in paralel cu cea pentru Tractorul.
Prima autostrada finalizata va fi cea care leaga Bucuresti de Timisoara, a afirmat la sfarsitul saptamanii trecute premierul Calin Popescu- Tariceanu, care a precizat ca urmatoarea autostrada, “in masura posibilitatilor“ va fi Brasov-Bors, urmand ca apoi sa fie inceputa autostrada care va lega Moldova de sudul tarii.
(Dana BANZEA) RAFO declarata falimentara La sfirsitul saptaminii trecute, Ministerul Finantelor a cistigat recursul de la Brasov, formulat de RAFO. ... Tribunalul Brasov a luat o decizie buna ", a spus Bodu.
Compania indiana Mahindra&Mahindra a cumparat caietul de sarcini pentru privatizarea uzinei Tractorul Brasov, a declarat ministrul de Stat pentru coordonarea activitatilor din domeniile mediului de afaceri si intreprinderilor mici si mijlocii, Gheorghe Copos.
Premierul Tariceanu a declarat ieri la Brasov ca in septembrie va fi cunoscut numele noului proprietar al uzinei „Tractorul“. ... Dupa ce preluarea fabricii din Brasov de catre firma italiana Landini a esuat, Autoritatea de Valorificare a Activelor Statului (AVAS) a lansat din nou uzina la privatizare.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a stabilit ca ofertele firmelor Mahindra&Mahindra si MYO-O indeplinesc criteriile din anuntul de privatizare a firmei din Brasov, fiind astfel acceptate la negocieri. Totodata, AVAS le solicita ofertantilor pentru preluarea „Tractorul“ Brasov sa-si imbunatateasca ofertele depuse.
google-analytics.com