Cautare

4383 de rezultate pentru "legea" (4.05 secunde)
Legea lustratiei va fi discutata astazi in plenul Senatului.
Legea lustratiei se zbate inca in comisii si comitii.
Pedistii - acuzati de "balcanism" Liberalii cer in continuare demisia lui Turianu din fruntea Consiliului National de Studiere a Arhivelor Securitatii si au refuzat oficial proiectul ca executivul sa-si asume raspunderea in fata parlamentului pentru Legea lustratiei.
Avem insa discutii cu viceprimari, consilieri judeteni si locali pentru ca acum apare legea asta si multi vor sa vina la noi", a spus Nedelescu.
Imediat ce a fost promulgata Legea privind reforma in sistemul sanitar, Patronatul Farmacistilor din Romania (PFR) a readus in discutie, la sfarsitul saptamanii trecute, Legea farmaciei. ... Legea farmaciei a fost scoasa din pachet, probabil, la presiunea lanturilor de farmacii, care se vedeau ingradite".
Dat afara de la Ocolul Silvic Voineasa si mutat la Directie "In urma verificarii modului de respectare a regimului silvic de catre 19 persoane fizice, posesoare a 127 ha de padure, prin Legea nr. ... Ce spune legea Art. ... 5, 6, 7 si 8 din Legea nr.
Intre timp, Legea 215/2001 (legea administratiei locale) a dat batai de cap in ceea ce priveste interpretarea, in sensul ca marea dilema a acestor zile a fost:
Intre timp, Legea 215/2001 (legea administratiei locale) a dat batai de cap in ceea ce priveste interpretarea, in sensul ca marea dilema a acestor zile a fost:
Ca raspuns la Scrisoarea de la Iguassu, care cerea ca toate documentele privind subiectul OZN, aflate in posesia Fortelor Navale si Fortelor Aeriene, sa fie facute publice, in concordanta cu Legea Accesului la Informatii (Access to Information Act), pe 18 aprilie 2013, a fost convocata o sedinta la sediul Ministerului Apararii, din capitala federala Brasilia.
Fostii chiriasi au scapat de interdictia de vanzare a imobilelor cumparate pe Legea nr. ... Camera Deputatilor a adoptat marti un proiect legislativ care modifica Legea nr. ... Pentru actualii proprietari de case nationalizate, legea aduce si alte avantaje in afara posibilitatii de a vinde imobilele cand le pofteste inima.
Suntem obligati sa trimitem oameni si masini pe teren pentru fiecare cioara care a cazut din pom sau pentru un porumbel cu capul pe spate pentru ca primariile si consiliile locale nu cunosc legea si nu au informat cetatenii ca ei si medicii veterinari din localitati trebuie sa fie anuntati primii", a explicat Andrei Butaru, directorul DSVSA Dolj.
LEGEA BINELUI (Un interviu de Dia Radu) FORMULA AS INFORMEAZA: ... Legea binelui - Care e aceea? - Inseamna ca universul intreg are ca fundament o lege morala, legea binelui. ... Da, ca sa fim fericiti si sanatosi, nu e nevoie decat sa ne construim viata dupa legea aceasta.
- Legea lui SCOTT: ... - Legea lui PUTT: ... - Legea lui SHAW: ... - Legea lui TRUMAN: Daca nu ii poti convinge, zapaceste-i. xxx Don Pedro:
Edilul a mai declarat ca daca dupa 16 ani dupa Revolutie se aproba o lege "special pentru trei sau patru firme private, exceptand de la aplicare alte legi (legea constructiei si legea mediului), inseamna ca traim in Tara lui Papura Voda", idee pe care, de altfel, primarul a sustinut-o si in prezenta ministrului Mediului, Sulfina Barbu, la intalnirea de acum patru zile pe care aceasta a avut-o cu hotelierii.
Concret, critica legea prin care profesorii si academicienii pot lucra pana dupa 70 de ani, fara a fi scosi fortat la pensie, la 65, ca niste masele stricate, ca sa faca loc unor lupi tineri si imberbi - Acuma, stand stramb si judecand drept, nu ne dam seama cu ce ii impiedica Sorin Oprescu sau Serban Bradisteanu pe doctorii purii, care iau calea bejeniei, sa se angajeze, de exemplu, la Spitalul din Radauti, care tocmai a inchis sectia de Pediatrie pentru ca cei doi medici existenti si-au luat concediu legal, ca sa nu crape de epuizare dupa cinci ani de lucrat non-stop - Digi 24 anunta ca 98% dintre oameni sufera din cauza bolii secolului:
Prea multi secretari de stat si agentii Ministrul Transporturilor a adaugat ca functiile de ministru de stat si de subsecretar de stat au fost "inventate" pentru ca nu se regasesc in legea privind raspunderea ministeriala si in legea referitoare la functionarea si organizarea Guvernului.
Anca Boagiu a calificat Legea ANI drept "o lege extrem de importanta, un angajament al nostru, nu ni l-a impus cineva, dar trebuie dus la indeplinire in cel mai scurt timp si in cele mai bune conditii".
Senatorul PSD Ilie Sarbu a obiectat, sustinand ca acest buget este "captiv" in cadrul bugetului general consolidat si ca grupurile parlamentare ale PSD nu vor vota legea, pentru ca "este vorba de un proiect al polarizarii, fiind in interesul angajatorilor".
cererile de suprafete mari Alt motiv de disputa intre reprezentantii primariei si prefectul Giugea a fost discutarea anexelor 23 si 42 din Legea nr. ... "Voiau sa mute de la despagubirile pe Legea nr. 1 la restituirea efectiva a terenurilor pe Legea nr.
Potrivit parlamentarilor liberali, pachetul de legi contine Legea securitatii nationale, Legea informatiilor si contrainformatiilor, Lege privind statutul profesional si de cariera al ofiterilor de informatii, Lege privind organizarea si functionarea Autoritatii Nationale pentru Interceptarea Comunicatiilor, Lege privind organizarea si functionarea Serviciului Roman de Informatii, Lege privind organizarea si functionarea Serviciului de Informatii Externe.
google-analytics.com