Cautare

4383 de rezultate pentru "legea" (4.63 secunde)
PSD va solicita sprijinul parlamentarilor PNL si UDMR pentru a trece legea plajelor daca nu va fi sustinut de PDL, a anuntat, duminica, senatorul social-democrat Alexandru Mazare (foto), care a adaugat ca acest proiect de lege este unul care inca agita apele in sanul coalitiei de guvernare.
Guvernul sustine ca va implementa Legea salarizarii unice dupa modelul european. ... In Romania, salariile depind de post, si nu de realizari.Guvernul s-a angajat la negocierile cu FMI sa finalizeze pana la 1 octombrie Legea salarizarii unice si pana la sfarsitul anului, Legea privind sistemul public de pensii.
Tot la articolul 30 din Legea 92 se prevede ca pot intra in randul operatorilor si "compartimente sau servicii specializate de transport local ca structuri proprii ale autoritatilor administratiei publice locale sau ale asociatiilor de dezvoltare comunitara cu sau fara personalitate juridica, asa cum sunt definite la art.
"Legea pedepseste crima, nu pacatul. Daca legea ar pedepsi pacatul - de pilda pacatul minciunii - actualii guvernanti ar fi vietasi, adica la puscarie pe viata. Daca legea morala nu e lege penala, ea ar trebui sa fie insa legea care guverneaza politicul.
Legea salarizarii unitare nu este de loc pe placul salariatilor. ... Cu toate acestea, nemultumirile par sa-i fie pe plac sefului Guvernului care vede in acestea un semnal ca legea care a pus sindicatele pe jar...
"O sa le discutam cu atentie si cu juristii nostri, cred ca in toate pachetele exista aspecte neconstitutionale, in legea salarizarii cu siguranta", a sustinut Antonescu.
Reprezentantii confederatiilor sindicale cer amanarea asumarii raspunderii pe legea pensiilor precizand ca este un abuz, iar asumarea ei ar putea accentua tensiunile sociale deja existente.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a anuntat astazi ca majoritatea parlamentara PSD, PNL, UDMR si minoritatile vor modifica legea de organizatre a Guvernlui pentru ca actualul Cabinet sa poata veni in Parlament cu o schita de buget pentru anul 2010.
Initiatorul legii, deputatul Mugurel Surupaceanu, declara ca o asemenea lege va aduce venituri suplimentare bugetului de stat fara a impovara excesiv afaceristii autohtoni si considera ca impozitele pe care le stabileste legea sunt inferioare celor din state precum Franta, Elvetia, Norvegia s.a.m.d.
Potrivit articolului 69 din Legea nr. ... Legea spune ca "suspendarea dureaza pana la incetarea situatiei prevazute la alin. ... Solomon ar putea sa-si piarda functia daca sta mult in arest Legea nu este foarte clara in privinta criteriilor dupa care primarul isi poate pierde mandatul in caz de arest preventiv.
Executivul isi va asuma raspunderea pe doua legi care prevad masurile de austeritate din scrisoarea catre FMI, respectiv Legea privind stabilirea unor masuri in domeniul pensiilor si Legea privind stabilirea unor masuri necesare in vederea restabilirii echilibrului bugetar.
Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) a decis luni cu majoritate de voturi ca Legea lustratiei este neconstitutionala.
Senatul a votat miercuri Legea ANI in varianta gandita de comisiile de specialitate ale Camerei superioare - Comisia Juridica condusa de senatorul PSD Toni Grebla si Comisia pentru drepturile omului, condusa de senatorul UDMR Gyorgy Frunda -, cu 115 voturi pentru si 2 abtineri.
Desi prioritatile Romaniei in acest moment sunt depasirea crizei economice si traversarea cat mai rapida a dificultatilor la care sunt supusi cetatenii Romaniei, presedintele Traian Basescu a decis sa convoace Parlamentul in sesiune extraordinara, in perioada urmatoare, pentru a discuta legea de organizare si functionare a Agentiei Nationale de Integritate, dar si alte proiecte legislative!
"Asa cum prin legea cetateniei nu cerem ceva ce in alte tari nu exista, la fel in privinta problemei autonomiei nu cerem ceva ce in alte tari din UE nu s-ar fi materializat.
Traian Basescu si-a exprimat dorinta de-a convoca Parlamentul in prima parte a lunii august, in principal pentru a reface legea ANI. ... Traian Basescu a anuntat, initial, ca doreste ca sesiunea extraordinara sa aiba pe ordinea de zi in principal legea ANI.
Legea ANI a fost adoptata ieri, de Senat, in cadrul sesiunii extraordinare, cu 78 de voturi "pentru" si o abtinere, urmand sa mearga la promulgare.
Social-democratii au anuntat, joi, ca vor depune la CCR o contestatie privind Legea pensiilor. ... Potrivit social-democratului, un alt motiv pentru care PSD a boicotat miercuri votul pe Legea pensiilor, a fost legat de penalizarile impuse in cazul pensionarilor anticipate.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis reluarea votului pe Legea Pensiilor. ... Legea Pensiilor ar putea fi revotata potrivit deciziei Biroului Permanent al Camerei Deputatilor.
Basescu a spus ca Politia si Jandarmeria sunt institutii "deosebit de importante" ale statului, criticand faptul ca salariatii MAI au protestat vineri purtand uniforme cu simbolurile statului roman, iar jandarmii au "negociat cu sindicalistii" in loc sa aplice legea.
google-analytics.com