Cautare

4383 de rezultate pentru "legea" (2.73 secunde)
2013 si 2014 au fost primii ani in care s-a respectat legea privind indexarea pensiilor, in perioada mai 2012 - decembrie 2014 pensia medie s-a majorat cu 66 de lei (+8,5).
Oierii au rupt cordonul de jandarmi, au blocat strada si spun ca vor sa stea de vorba cu cei care au votat modificarile la Legea vanatorii.
Mai exact, Executivul a modificat Legea de functionare a SRI, Codul de procedura penala, Legea 304/2004 privind organizarea judiciara si Legea 508/2004 privind infiintarea, organizarea si functionarea in cadrul Ministerului Public a DIICOT.
Nu modificati Legea antifumat. ... Cele doua prestigioase societati prezinta argumentele in sustinerea necesitatii ca Legea antifumat sa nu devina mai permisiva. ... Legea antifumat a fost adoptata cu cu o majoritate zdrobitoare (81%). Liviu Dragnea, presedintele PSD, a marturisit, marti, ca este fumator, dar legea trebuie sa ramana asa.
Lista contraventiilor pentru care va fi aplicata legea va include peste 330 de nereguli, releva proiectul final al Legii preventiei, prezentat de Profit.ro. Sunt fapte care nu se refera la activitati unde intentia de a incalca legea este evidenta si care nu prezinta un grad de pericol ridicat.
Si vor sa introduca legea lustratiei. Asta tinind cont de marele succes de care s-a bucurat legea deconspirarii securistilor. Numai ca legea ar veni cam tirziu. ... Asa ca legea lustratiei va deveni legea "ilustratiei neputintei noastre".
Si vor sa introduca legea lustratiei. Asta tinind cont de marele succes de care s-a bucurat legea deconspirarii securistilor. Numai ca legea ar veni cam tirziu. ... Asa ca legea lustratiei va deveni legea "ilustratiei neputintei noastre".
• 11 nov 2009 - Presedintele Basescu a semnat decretul pentru promulgarea legii de aprobare a OUG care modifica si completeaza Legea cetateniei romane, in sensul simplificarii procedurilor de redobandire si acordare a cetateniei.
Ziarul Financiar publica articolul intitulat "Legea salarizarii unitare isi demonstreaza esecul.
Articolul 49 din Legea nr. ... In aceasta situatie, legea prevede aplicarea unei proceduri care, judecand dupa propriile declaratii, ar trebui sa-i dea frisoane primarului, si anume organizarea unei licitatii deschise sau a negocierii directe.
"Legea are niste prevederi clare. Nu este prevazuta nici o sanctiune daca legea nu se respecta, dar asta nu insemna ca legea nu trebuie respectata.
• alte atributii stabilite prin Legea 215/ 2001 privind administratia publica locala.
Camera Deputatilor a aprobat astazi cu majoritate de voturi, proiectul prin care se modifica legea referendumului, astfel incat demiterea sefului statului sa poata fi aprobata daca propunerea a intrunit "majoritatea voturilor valabil exprimate la referendum", informeaza NewsIn.
Liderul Grupului Parlamentar PNL al Camerei, Eugen Nicolaescu, a prezentat ieri propunerea legislativa privind Legea lustratiei. ... La randul sau, deputatul PNL Viorel Oancea a precizat ca Legea lustratiei “curata din punct de vedere moral societatea romaneasca“. ... Legea sanctioneaza penal persoanele care refuza sa aplice prevederile legii.
Executivul va putea modifica in vacanta parlamentara Legea privind accesul la propriul dosar de Securitate, cunoscuta sub denumirea de Legea Ticu, au decis ieri deputatii din Comisia juridica, acceptand un amendament al PNL la proiectul privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante.
Deputatul UDMR, a adaugat ca BP a hotarat ca Legea minoritatilor va intra in dezbaterea plenului in 45 de zile, deoarece PRM a propus acest termen pentru depunerea raportului.
Seful Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Sorin Blejnar, a acuzat joi ca unii dintre salariatii Garzii Financiare (GF) nu cunosc suficient legea pe care trebuie sa o aplice.
Nu este normal ca legea sa actioneze intr-un sens pentru doamna Marcela Sighinas si legea sa fie interpretata altfel pentru domnul Eugen Chebac, avind in vedere ca procedurile de vot au fost identice” a precizat purtatorul de cuvint al PSD, Claudiu Brinzan.
Acesta din urma o trimite pe colega sa sa aprofundeze legea administratiei publice locale. ... „Sa se obisnuiasca cu Legea 215” Presedintele CJ, Eugen Durbaca, sustine ca nu a facut altceva decit sa respecte legea, recomandind colegei sale sa citeasca aceeasI lege.
Cele mai importante legi votate in sesiunea septembrie-decembrie a acestui an au fost Legea bugetului de stat pe anul 2006 si Legea bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2006.
google-analytics.com