Vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur a declarat joi, la Iasi, intr-o conferinta de presa, ca PSD si PNL au pus la cale un blat rusinos care dureaza de 600 de zile si ca, din acest motiv, motiunea de cenzura depusa de PD-L impotriva guvernului are sanse mici de reusita. "Luni, va fi dezbatuta in Parlament motiunea de cenzura depusa impotriva Guvernului, iar mai mult ca sigur blatul rusinos de 600 de zile dintre PNL si PSD se va vedea inca o data. Este un joc de pacalire a electoratului, insa acest lucru nu le va reusi liberalilor", a spus Flutur.
Vicepresedintele PD-L considera ca "electoratul PNL are sansa, in urma motiunii de cenzura, sa se decupleze de echipa Tariceanu - Olteanu, dupa ce va vedea colaborarea liberalilor cu PSD". "PNL si PSD si-au compatibilizat RH-ul, iar fratia intre cele doua partide se va vedea din nou luni la vot. Cei din PSD vor cauta tot felul de motive pentru a nu vota motiunea de cenzura, fie ca vor avea rosu in gat, fie va fi vorba de o epidemie, pentru ca fratii lor intru socialism sa fie salvati", a spus Flutur.
Vicepresedintele PD-L a adaugat ca abia dupa ce Guvernul Tariceanu nu va mai conduce Romania, vor iesi la iveala problemele grave ale tarii. "Dau un singur exemplu, cel de la Suceava. In judet, am ajuns sa importam lapte pentru procesare din Ungaria si Polonia. Mai mult de jumatate din laptele necesar judetului e adus din strainatate, ceea ce nu e normal", a spus Flutur.
Vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur a acuzat ca "PSD este responsabil alaturi de PNL pentru criza economica in care a ajuns Romania", el adaugand ca "Guvernul Tariceanu este condus nu din Palatul Victoria, ci de la sediul PSD din Kiselleff, de catre Geoana si Iliescu".