Cautare

611 de rezultate pentru "lapte" (2.95 secunde)
Avem cas, telemea de capra si oaie - la 30 Ron si cascaval afumat - la 35 Ron, dar si cu oua proaspete - la 1 Ron bucata, precum si lapte de capra la doi litri la 20 Ron.
Iar 2005, prin bugetul sau "tirguit” cu FMI si Banca Mondiala, nu va vira pe aceste directii lapte si miere, fiindca avem obligatia sa incheiem anul cu deficit bugetar zero, in timp ce norma admisa la marile puteri din UE este de pina la 3,5% din PIB.
In urma cu un an se considera ca o familie medie din Romania - care intre timp crescuse de la 2,804 la 2,961 persoane - trebuia sa manince lunar 2 kg fasole, sa bea cel putin 13 litri lapte proaspat ori sa foloseasca la prepararea hranei 2,5 litri ulei si 0,5 kg bulion.
"Exact cum eu as face selectie la o vaca, la un grup de vaci, care sa dea lapte de calitate si la un moment dat sa spun ca, in urma selectiei de trei-patru ani, cit dureaza ciclul de invatamint, vaca mea sa aiba ugerul pe spate, nu acolo unde ii e locul ".
Cat despre siguranta alimentara, ce obliga chiar si sectiile de procesare carne sau lapte de prin cartierele constantene, sa se utileze cu aparatura moderna, sa puna in aplicare norme stricte de igiena si altele, este frumos asternuta si pe hartie, dar nu si in practica.
Le spui ca ar fi bine sa dam un pahar de lapte si un corn copiilor la scoala si ei spun ca o sa se fure din lapte si din cornuri.
Nu e ca si cum le-ar taia cineva banii de paine si de lapte pentru o luna. Nu e ca si cum ar ramane fara lapte praf pentru ala micu‘ pentru urmatoarele saptamani.
Prima este, criza mondiala care nu mai permite sa curga numai lapte si miere peste popor. ... Doar ca in loc de lapte si miere trebuie sa ne asteptam ca aceleasi glasuri sa formeze un cor al jelaniei fata de "greaua mostenire".
Printre masinile oprite la semafor, in Sector 6, doua femei cerseau ieri, 5 ianurie, cu lacrimi in voce, bani pentru lapte.
Prajitura ar fi trebuit sa fie vegana, insa continea lapte, la care femeia era alergica. Aceasta a intrat in soc anafilactic, iar dupa 10 zile de coma a murit.
Candva mare producatoare de lapte, Romania a ajuns pe ultimele locuri din Uniunea Europeana, la acest capitol. Nu-i nimic, isi spun vecinii nostri, de la care importam cantitati de 25 de ori mai mari, fata de acum 30 de ani.
Romanii ar putea ajunge sa consume doar lapte din import. Este semnalul de alarma tras de fermierii romani dupa ce costurile motorinei, samantelor si ingrasamintelor au explodat.
Nu va curge lapte si mere, dar vom iesi din perioada de incertitudini si asta se datoreaza faptului ca romanii au acceptat, cu injuraturi, cu suparare, masurile care s-au luat.
Basescu venea la partid, eu va garantez ca acum aveam numai noi, PDL, 55% in sondaje, s-ar fi facut un guvern PSD-PNL, de la care lumea ar fi asteptat sa ia masurile pe care le-au macanit, adica marim pensiile, va dam la toti lapte, covrigi, miere curge peste tot.
L-ati vazut pe un penelist, parca Roman il cheama, cum aseza tacticos si metodic pe tribuna Parlamentului Romaniei sticle de lapte si ulei, pachete de unt si alte alimente?
Potrivit estimarilor, acest program va conduce la infiintarea a 6.000 de ferme zootehnice si vegetale, peste 500 unitati de servicii neagricole, precum si a 570 de unitati de procesare lapte si carne.
O alta "afacere de succes” marca Miron Mitrea da batai de cap Administratiei Porturilor Maritime Constanta, a declarat pentru "Replica” Mircea Banias, directorul general al CN APMC.
Mentinerea cotei de 16% la profit si a unui TVA diferentiat - mai mare la produse de lux, dar mai mic la produse agro-alimentare de baza (paine, lapte, carne, oua, zahar, faina, ulei).
Iar asta intr-un moment in care am adus o parte din animale, am pus in functiune o fabrica de produse din lapte de capra si de oaie, am intrat chiar pe piata, mai ales in Bucuresti, iar acum mor cu zile… Nu pot sa mai aduc restul de animale, sa-mi completez efectivul stabilit prin proiectul meu cu fonduri europene, pentru ca nu am unde sa le cazez.
poezii cu femei gonflabile, sani de baba, atarnand, lapte matern cu gust de nicotina - cum sa apara asa ceva?
google-analytics.com