Cu cateva luni inainte de alegerile din acest an, majoritatea candidatilor aruncati in cursa pentru locale de diverse partide, fie pentru fotoliul de primar sau pentru cel de presedinte al Consiliului Judetului, s-a gandit, ca prin minune, sa nu-i imbuneze doar pe galatenii intalniti pe strada, ci si pe cei amatorii de internet, imbiindu-i cu bloguri extrem de atragatoare, care sa-i convinga in campanie ca merita sa le acorde voturile.

Una peste alta, in momentul in care s-a intrat in plina campanie electorala blogurile candidatilor erau numai lapte si miere, stiri peste stiri, informatii utile, programe pline de promisiuni si vorbe dulci. Cum rezultatele din primul tur au secerat orice elan al celor care au pierdut, si blogurile au ramas de izbeliste, unele dintre ele fiind actualizate ultima oara in saptamana care a precedat turul intai de scrutin, iar altele chiar nu mai pot fi accesate, cum este cel al conservatorului Eugen Durbaca.

Toate acestea ne fac sa credem ca dorinta de "cucerire" a electoratului pe internet a palit odata cu aparitia dezamagirilor post-electorale.