Cautare

1248 de rezultate pentru "jeaca dumitru" (2.76 secunde)
Mihail Dumitru, reprezentant al Delegatiei Comisiei Europene in Romania, a declarat ca, pentru moment, nu se intrevede posibilitatea prelungirii termenelor in acest sens.
Suparat pe primarul Dumitru Nicolae Omul de afaceri galatean sustine ca va continua sa investeasca pe plan local pentru a crea noi locuri de munca si pentru a ajuta comunitatea locala, dar este foarte nemultumit de modul in care investitorii galateni sint ajutati de primarul Dumitru Nicolae.
Problemele pe care le întâmpini într-o eventuala activitate comerciala în acest domeniu se leaga de gasirea unor angajati pregatiti.Flori în CraiovaPe acest segment de piata s-a axat Ilie Dumitru când a înfiintat firma MEFIM AGRO din Craiova.
Directorul Aeroportului International Craiova, Mircea Dumitru, a declarat ca nu a mai primit nimic oficial din partea Tarom de trei luni. ... Au mai zburat trei chartere cu echipa de fotbal din Craiova, dar acelea nu faceau parte din programul Tarom“, a declarat Dumitru.
Incredintarea directa si gratuita a unui teren de 26 ha din cartierul "Dimitrie Cantemir" risca sa-l aduca din nou pe primarul Dumitru Nicolae in fata procurorilor.
Acest lucru il sustine primarul Dumitru Nicolae, care a prezentat ieri harta de zgomot a orasului, care va fi finalizata in cursul verii viitoare.
Reabilitarea retelei de apa si canalizare cu ajutorul fondurilor ISPA, amenajarea parcului Rizer, contractarea de catre municipalitate a unui credit de 200 de milioane de euro pentru efectuarea unor investitii importante in municipiul Galati, sunt doar cateva dintre proiectele importante anuntate de nenumarate ori in ultimele zile de primarul Dumitru Nicolae, dar care au ramas tot la nivel declarativ la sfarsit de an.
Intentia conducerii Electrocentrale de a majora, incepand cu 1 ianuarie 2008, cu 40% pretul de facturare al gigacaloriei ramane in continuare ferma, acest lucru fiind comunicat ieri primarului Dumitru Nicolae.
Siderurgistii nu-l mai vor primar pe Dumitru Nicolae Acesta a fost raspunsul dat de Ilinca Diaconu atunci cand a fost intrebata de reprezentantii mass-media daca sustinerea pe care liderii SSS au anuntat-o pentru Andrei Lisinschi nu este una politica.
Acest lucru se poate spune in cazul unei adrese transmise de catre primarul Dumitru Nicolae prefectului Gabriel Panaitescu, mana de ajutor solicitata de edilul sef al urbei nefiind de competenta reprezentantului Guvernului in teritoriu.
In randul optimistilor se mai regasesc economistul sef al Raiffeisen Bank Romania, Ionut Dumitru, si dealerul Millennium Bank Romania Ciprian Dascalu, care previzioneaza pentru 2009 o rata a inflatiei de 4,5%, respectiv de 4,3%.
Constantin Dinu, Mircea Muntean, Gheorghe Pircalabescu, Gheorghe Dumitru, Marin Ionescu, Florica Murariu, Enciu Stoica, Radu Demian, Mircea Paraschiv, Alexandru Dumitru, Valeriu Irimescu, Adrian Lungu, Ion Constantin, Dumitru Ghiuzelea si Alexandru Penciu.
Cezara Negoescu si Livia Dumitru sunt doua tinere care participa si astazi la Christmas fair's Marathon organizat in Piata Universitatii, vizavi de CinemaPro, mai exact pe Strada Toma Caragiu nr. ... are sapte stelute pentru ca sunt cei sapte ingeri din religia ortodoxa", a precizat florist Livia Dumitru.
Conducerea Organizatiei Judetene PNG crede ca primarul Dumitru Nicolae este fie mincinos, fie mintit de subordonatii din Primarie.
Cea mai mare, desi nu e neaparat o surpriza, o constituie victoria zdrobitoare obtinuta de liberalul Marian Iordache, care l-a invins fara drept de apel pe (aparent) mult mai puternicul Dumitru Moinescu (PD-L).
Directorul Spitalului Clinic de Urgenta Galati, Dumitru Cristea, a tinut sa comenteze in mod public pachetul de legi pe care ministrul sanatatii, Eugen Nicolaescu, vrea sa-l promoveze. ... Ca sa respecti un contract facut cu Casa de Asigurari trebuie sa faci multe jonglerii", a explicat Dumitru Cristea.
Acesta era acuzat ca ar fi dispus in anul 1991 continuarea urmaririi medicului Dumitru Lita din Targu Jiu, suspectat de tradare nationala.
Viceprimarul orasului Petrila, Dumitru Rascolean, este cercetat de o comisie din cadrul primariei, dupa ce o parte a consilierilor locali au sesizat ca edilul ar fi participat cu masina primariei, de 1 Mai, la o manifestare organizata de PSD - partid in care ocupa functia de presedinte al organizatiei din Petrila si vicepresedinte al organizatiei judetului Hunedoara.
Dumitru Constantin Dulcan (n. ... Am gasit pe internet un interviu cu renumitul neurolog Dumitru Constantin Dulcan, intitulat Inteligenta Materiei, realizat acum cativa ani de Lalita Devi, si publicat atunci sub titlul:
Mai trebuie spus si ca, asa cum ii sta bine unui bun gospodar, primarul Dumitru Nicolae a avut grija sa aseze in CA multi dintre oamenii sai de incredere.
google-analytics.com