Cautare

1540 de rezultate pentru "italia" (2.87 secunde)
Dupa cele din Italia, experti ai ONU au tras un semnal de alarma: un cutremur precum cel din Italia este posibil sa se produca si in Romania.
Doar Italia ne intrece la absente In clasamentul europarlamentarilor cu cele mai multe prezente la activitatile din plenul legislativului european, un singur roman se regaseste printre primii 10, si anume Iosif Matula (PD-L), care are o prezenta de 100%.
Cele mai vizate institutii sau sectoare, din punctul de vedere al coruptiei, au fost, in Europa, sectorul de afaceri (indicat de opt tari - Olanda, Danemarca, Norvegia, Luxemburg, Islanda, Portugalia, Spania si Elvetia) si partidele politice (sapte tari - Austria, Finlanda, Grecia, Ungaria, Israel, Italia si Marea Britanie).
de natura economica, sociala, civilizationala, chiar pierderea memoriei si "banalizarea" ei, prin asocierea la guvernare, ca in Italia, de pilda.
Massimo Donadi, liderul grupului de deputati membri ai formatiunii Italia Valorilor (opozitie de stanga), a calificat drept "demne de ras" acuzatiile premierului.
Italia va sustine cu convingere Romania in ceea ce priveste fondurile europene, inclusiv la nivelele relevante ale institutiilor europene, a declarat marti ministrul Franco Frattini (foto), incurajand oamenii de afaceri italieni sa continue sa investeasca in Romania. ... "Italia este gata sa isi joace rolul, sa sustina Romania in Europa.
Toate statele europene, inclusiv Romania si Italia, exploreaza toate posibilitatile din aceasta perspectiva si cred ca, pe acest palier, in continuare, cooperarea intre Romania si Italia va avea rezultate foarte bune", a declarat ministrul Cristian Diaconescu.
Italia si Romania au un angajament comun de sustinere reciproca a candidaturilor in cadrul Comisiei Europene, a declarat premierul Emil Boc, la Roma. "Avem un angajament comun de sustinere reciproca a candidaturilor in cadrul Comisiei Europene", a spus premierul, intrebat daca Italia sustine candidatura Romaniei la comisariatul pentru Agricultura.
"Este vorba de o crestere de la 190 la peste 400, dintre care cele mai multe in Italia, Spania si Republica Moldova.
Ziarul "Tricolorul" nu se lasa nici el si informeaza ca "Traian Basescu si-a facut analizele, in mare secret, la o clinica medicala din Italia - ficatul pacientului e praf.
Romania vine mult in urma statelor ca Italia si Spania. In Italia si Spania protectia sociala este la un nivel la care spaniolilor si italienilor le convine mai mult sa stea in somaj decat sa faca muncile mai grele", a spus Basescu.
Rand pe rand, hit-ul a luat cu asalt topurile de specialitate din tari ca Rusia, Italia, Polonia, Ungaria, Grecia, Austria, Germania si multe altele, ocupand aproape de fiecare data locul 1, iar culmea succesului parea sa fie includerea piesei in European Top 100, intre primele 10 pozitii si listarea in topul Billboard.
In urma cu trei ani, ziua presedintelui a fost intr-o duminica, iar Traian Basescu a facut, la Palatul Cotroceni, o analiza a situatiei cetatenilor romani din Italia.
Stima pentru politicieni este cea mai crescuta in Suedia (39%), in vreme ce in Cehia si Romania (8% in fiecare caz), precum si in Germania si Italia (9%), politicienii au o problema de imagine serioasa", contine concluzia cercetarii referitoare la politicieni.
La randul sau, Presedintele Traian Basescu a declarat ca nu a avut dupa intoarcerea la Bruxelles o intrevedere cu premierul Victor Ponta, "dezamagitul national", privind rezultatul obtinut pe bugetul UE 2014-2020, avand in vedere ca acesta se afla in Italia si "se ocupa cu Berlusconi".
vin rusii iar peste Romania Consilierul prezidential Cristian Diaconescu recunoaste, intr-un interviu publicat azi de ziare.com, ca resovietizarea estului Europei profetita anul trecut de Hillary Clinton este in derulare si avertizeaza ca singura sansa a Romaniei este sa tina aproape de partenerii occidentali, in frunte cu SUA, Germania, Franta, Italia samd.
L-am revazut in anii ’60, cand si noi, in Romania, si el, in Italia, incercam sa indepartam consecintele Cortinei de Fier, refacand punti de colaborare economica si chiar politica.
Cum sa cumperi mai Romania, nu ti-e rusine, struguri de masa din soiul Italia veniti chiar din Italia cand si nesapata o vie de la Dragasani sau Pietroasele sau Valea Calugareasca sau Odobesti iti poate da struguri de masa la fel de buni, daca nu mai buni decat cei cumparati din Cizma si stropiti abundant cu pesticide?
PSD isi face mea culpa pentru ca nu prea a facut ce a promis privind lupta impotriva Noii Securitati si devine un partid puternic, suveranist si nesecurist, perfect integrat in noua familie europeana suveranista din Franta, Italia, Marea Britanie, Polonia si Ungaria, familie europeana care tocmai a castigat alegerile.
De aici, traseul conductei va continua pana la Trieste in Italia. ... Membrii Comitetului Interstatal care se ocupa de conducta pan-europeana sunt din Italia, Serbia, Croatia, Austria, Slovenia si Romania.
google-analytics.com