DCNEWS: Plesoianu, conditie pentru PSD: Daca nu, ne despartim! (Autoare: Rodica Mitu)
- Nu mai merge cu jumatati de masura, de adevar si de actiune!, si-a inceput astfel, luni dupa-amiaza, Liviu Plesoianu postat pe Facebook. PSD si ALDE capituleaza sau pricep in sfarsit ce e de facut?, a intrebat acesta.
In opinia lui Liviu Plesoianu, Liviu Dragnea nu a fost trimis la inchisoare la precedentul termen dintr-un motiv foarte simplu: era inainte de alegeri.

Plesoianu lanseaza doua variante

- Ce se intampla de aici inainte? Sunt doua variante:

1. PSD isi face mea culpa pentru ca a promis ca lupta impotriva Noii Securitati si devine un partid puternic, progresist si globalist, perfect integrat in marea familie socialista europeana.

2. PSD isi face mea culpa pentru ca nu prea a facut ce a promis privind lupta impotriva Noii Securitati si devine un partid puternic, suveranist si nesecurist, perfect integrat in noua familie europeana suveranista din Franta, Italia, Marea Britanie, Polonia si Ungaria, familie europeana care tocmai a castigat alegerile.

Daca PSD merge pe prima varianta, ne despartim. Daca PSD merge pe a doua varianta, avem un drum lung impreuna. Daca PSD merge pe ambele variante, asa cum a facut-o pana acum derutand pe toata lumea, atunci prabusirea de ieri e doar inceputul. E valabil si pentru ALDE. Nu mai merge cu jumatati de masura, de adevar si de actiune! Invit toate fortele suveraniste din Romania sa-si dea mana. E cazul si e timpul!, a transmis Liviu Plesoianu.