Cautare

1540 de rezultate pentru "italia" (7.16 secunde)
Tarile membre G7 - SUA, Canada, Japonia, Marea Britanie, Germania, Franta si Italia - sunt de acord “sa se angajeze” in elaborarea unor “noi reguli pentru o noua ordine economica mondiala”, a declarat ministrul italian al economiei, Giulio Tremonti, intr-o conferinta de presa.
“Pe segmentul zboruri low cost nu vor fi scaderi semnificative deoarece cerintele spre Italia sunt destul de mari.
Italia", iar urmatoarea intalnire cu reprezentantii ofertantului italian va avea loc la inceputul lunii martie. ... Alenia Aeronautica - Italia, EPS Inc.
144 mii tone) se situeaza pe locul sase dupa Franta, Germania, Regatul Unit, Polonia si Italia. ... 435 mii hectare, se situeaza pe primul loc in Uniunea Europeana, fiind urmata de Franta, Ungaria, Italia si alte State Membre.
Asociatia Romanilor din Italia (ARI) propune autoritatilor de resort din Romania aprobarea unei legi care sa permita romanilor din strainatate sa-si achite in mod retroactiv contributiile la sistemul national de pensii din Romania, ce ar aduce circa 9 miliarde euro la bugetul de asigurari sociale.
consortiul format din Alstom SpA Italia (divizie a concernului francez Alstom) si Energomontaj Bucuresti; consortiul format din Idreco SpA Italia, Insigma Technology Co Ltd.
Entitatea astfel formata se numeste BDR Thermea si detine o pozitie de conducere pe piata termotehnica europeana, fiind lider de piata in tari precum Marea Britanie, Franta, Germania, Spania, Olanda si Italia.
Entitatea astfel formata se numeste BDR Thermea si detine o pozitie de conducere pe piata termotehnica europeana, fiind lider de piata in tari precum Marea Britanie, Franta, Germania, Spania, Olanda si Italia.
Proiectul South Stream vizeaza construiera unei conducte de gaze naturale din Rusia catre Italia si Austria, tranzitand Marea Neagra intre tarmul rus si Bulgaria, unde se va ramifica catre nord-vest, spre Austria, si catre sud, spre Grecia si Italia.
Compania de transport Eurolines a suplimentat cursele de autocar din Romania catre Marea Britanie, Austria, Italia, Spania, Germania, Elvetia, Belgia si Ungaria, dupa ce spatiile aeriene ale mai multor state europene au fost inchise din cauza norului de cenusa vulcanica.
Uniunea Europeana are o problema, si ea se numeste Grecia, desi clubul "porcusorilor", PIIGS, mai cuprinde Portugalia (spre care bat acum reflectoarele agentiilor de notare), Italia, Irlanda si Spania. ... Grecia, ca si Romania, si Italia, si Portugalia, si Germania, si Franta, si Marea Britanie trebuie sa-si plateasca datoriile.
Drobeta Turnu Severin ar putea fi primul oras din Romania in care administratia locala va recurge la conservarea energiei termice cu ajutorul sistemului Casa Clima, care este deja folosit in Italia, Germania si Austria.
• Simona Gherghe a prezentat cazul unei femei din comuna Rotunda, judetul Neamt, care se straduieste sa isi creasca cele doua nepoate, dupa ce a ramas fara sot iar fiica ei a plecat definitiv in Italia.
Din aceasta suma, 20 de milioane de euro erau destinati JP Morgan, din Frankfurt, iar restul urmau sa ajunga la Banca del Fucino, din Italia. ... Anterior, el a fost seful pentru operatiuni in Italia al bancii spaniole Santander.
Astfel, un cauciuc pentru Dacia Logan, produs in Italia, era vandut cu 240 de lei, in pret fiind inclusa insa si montarea. ... *In Italia nu exista obligativitatea folosirii pneurilor de iarna decat in regiunea muntoasa Val d’Aosta, in perioada 15 octombrie - 15 aprilie.
Cel mai puternic declin a fost consemnat in martie de Grecia (-55,2%), urmata de Spania (-29,1%), Italia (-27,6%), Portugalia (-20,6%) si Marea Britanie (-7,9%).
Au fost prezenti Antonio Marzano, Presedinte al Consiliului National al Economiei si Muncii (CNEL) si Ex-Ministru al Activitatilor Productive din Italia, Florin Costache, Presedinte al CES (Consiliul Economic si Social) si al Patronatului National Roman (PNR) si Cristian Parvanu, Presedinte AOAR.
Tirrena Scavi este o companie de constructii, reabilitare drumuri si poduri din Italia. ... Una dintre cele mai mari companii de constructii din Italia.
Daca se prabuseste Italia, Uniunea Europeana nu-si mai are sensul. Iar Italia se poate prabusi pur si simplu pentru ca datoriile publice ale acestei tari sunt mult prea mari pentru a fi acoperite de ceilalti.
EFG a picat testul de stres, toate bancile grecesti sunt afectate de criza din Grecia, Unicredit are o expunere extraordinara fata de Italia, care a devenit noul focar de instabilitate economica, iar Erste este vulnerabila in primul rand din cauza expune¬rii excesive la sectorul privat din Sud-Estul Europei.
google-analytics.com