Cautare

1540 de rezultate pentru "italia" (3.73 secunde)
Exista si pe aceasta tema informatii promitatoare, pornite atat din laboratoarele noastre, cat si din laboratoarele de langa Frankfurt, Germania, Florenta, Italia, Universitatea catolica din Lowe (Belgia) ca si din alte laboratoare.
Matricea originara a terorismului contemporan poate fi identificata in valurile de asasinate politice la varf, atentate cu bombe care au cuprins de o maniera contagioasa Italia, Franta, Spania, Rusia, Marea Britanie, Balcanii, Statele Unite, indiferent ca era vorba de carbonari, anarhisti, disidenti nationalisti, narodnici, socialisti revolutionari, secesionisti si iredentisti.
E ca si cum ai vorbi limba latina in Italia; ... in Italia, cateva mii; in Anglia la fel. Totusi, e mai bine decat in unele tari africane;
FARCAS) Pe 12 noiembrie 2017 a avut loc in orasul Scandicci, o suburbie a Florentei (Italia), in castelul L'Acciaiolo, a 18-a Conferinta Internationala de Ufologie organizata de asociatia GAUS (Grupul Academic de Ufologie din Scandicci), cea mai veche manifestare de acest tip din Italia propriu-zisa (una mai veche este doar cea din San Marino).
In 1997, sub patronajul Federatiei Mondiale a Oamenilor de Stiinta este organizata in Italia la Erice o Scoala internationala de cosmologie si gravitatie in care fizicieni din Germania, India, Italia, Statele Unite, Rusia, Israel si China prezinta ultimile dezvoltari ale teoriilor ce incearca sa includa gravitatia intr-un model cuantic, spinul si miscarea de torsiune fiind actorii principali ai acestora.
La doua persoane, presupunand ca se muta cu iubitul/iubita care are tot minimul pe economie, 100 euro - mancare (in Romania, preturile sunt aliniate la cele din Vest, ba Spania, Italia, Portugalia, au preturi pe alocuri mai mici cu 2-5% decat Romania) - un minimum de 20 lei/zi/persoana, hai 30 lei/zi/cuplu, echivalent lunar a 150 euro/persoana, 200 euro/cuplu Tragem linie.
xxx In seara zilei de 6 iunie 2018, chiar inainte de ora 23, zeci de locuitori din localitatile Corio, Rocca si Levone (provincia Torino, Italia) au fost alarmati de un zgomot puternic, si in crestere, care zdruncina casele si zidurile.
In consecinta, a doua zi, el a trimis un raport catre sistemul de management al cazurilor, de la asociatia MUFON (Reteaua Mutuala de OZN), care a deschis un dosar de investigatie, alocandu-l filialei MUFON din Italia.
Prefectul Danut Culetu a primit vineri vizita Excelentei Sale Daniele Mancini, ambasadorul Italiei in Romania, insotit de o serie de oficialitati si reprezentanti comerciali si culturali din Italia, si de Adrian Bavaru, viceconsul al Italiei la Constanta.
In prezent, sase state europene, respectiv Germania, Franta, Marea Britanie, Italia, Spania si Polonia, cumuleaza aproximativ 70% din populatia totala a Uniunii Europene, adica 342,77 milioane de persoane.
Ministrul Justitiei, Monica Macovei, a efectuat o vizita oficiala in Italia, la invitatia ministrului italian al Justitiei, Clemente Mastella.
Liderul PIN, deputatul Cozmin Gusa, considera ca "vinovati" pentru situatia creata in Italia sunt politicienii italieni, care au incitat populatia si mass-media la "intoleranta" la adresa romanilor. "Lucrurile au degenerat in Italia din cauza politicienilor italieni, in primul rand.
De aceasta data, subiectul "amabilitatilor" presedinte - premier l-a constituit, pe de o parte decizia Curtii de Apel Bucuresti in cazul "tiganca imputita" si, pe de alta parte, felul in care autoritatile au gestionat criza provocata de crima savarsita in urma cu mai bine de o saptamana de un cetatean roman in Italia.
Serviciul Roman de Informatii sustine ca nu exista tabere de antrenament teroriste in tara noastra, dar ca cele trei persoane retinute in Italia au stat in Romania doar pana in 2004.
Numarul sectiilor de vot pentru romanii din Spania si Italia va fi triplat comparativ cu birourile electorale deschise la ultimele alegeri, iar romanii din Spania care intentioneaza sa revina in tara vor beneficia de servicii guvernamentale de informare si consiliere.
Generalizari precum cele facute de unii politicieni italieni, care au mers pana acolo incat sa faca referire la romani ca la 'o natiune de violatori' nu sunt in spiritul tolerantei si unitatii promovate de Uniunea Europeana“, se arata in scrisoarea europarlamentarilor romani.Marinescu si Bodu mai arata ca „politicienii, mai mult decat altii, trebuie sa promoveze toleranta si sa aiba o viziune pe termen lung asupra tuturor implicatiilor generate de un astfel de comportament nationalist“, pentru ca, „altfel, infractiuni comise de cetateni romani asupra celor italieni pot determina reactii emotionale puternice din partea concetatenilor dumneavoastra, care ii pot afecta in mod ireversibil pe toti romanii care traiesc decent in tara dumneavoastra, precum si solida comunitate de afaceri italiana din Romania“.„Nevinovatii trebuie protejati impotriva actiunilor extremiste“Europarlamentarii amintesc ambasadorului Italiei la UE ca, din cei aproape un milion de romani care traiesc si muncesc in Italia, producand 1% din PIB-ul acestei tari, „doar o mica parte se fac vinovati de comiterea unor infractiuni pentru care trebuie sa fie trasi la raspundere, conform legii“.
Conform Iuliei Buje, pe atunci consul la Milano, sustine ca Maroni stia de faptul ca acesti romani lucrau ilegal in Italia.
Ministrul justitiei, Catalin Predoiu, a declarat ieri ca „exista o problema de implementare a legii in statul italian" si o problema de asigurare a linistii si ordinii publice in aceasta tara de catre autoritati.Precizarile ministrului vin dupa ce presa i-a cerut, in cadrul conferintei organizate la sediul Ministerului Justitiei, sa transmita un mesaj legat de incidentele recente din Italia.
Ministrul de externe Cristian Diaconescu a respins ieri solicitarea omologului sau italian Franco Frattini, care spusese ca Romania trebuie sa dea garantii ca nu va mai trimite infractori in Italia, si a aratat ca romanii si italienii au drepturi egale, neputandu-se vorbi de o vina anticipata.„Romanii au drepturi si libertati egale cu cele ale italienilor sau ale oricaror cetateni europeni.
) Astazi s-a nascut un partid mare pentru a conduce Italia in noul secol", a declarat Il Cavaliere intr-un discurs rostit dupa ce a fost ales de cei circa 6.
google-analytics.com