Cautare

1146 de rezultate pentru "ionel sarbu" (3.62 secunde)
Ilie Sarbu (foto), liderul senatorilor PSD, raspunde la intrebarea: ... De asemenea, Ilie Sarbu analizeaza relatiile cu celelalte grupuri parlamentare din Senat.
Senatorul Ilie Sarbu prevesteste "furtuna" din PDL Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat miercuri la Radio France International ca, dupa Conventia Nationala a Partidului Democrat Liberal, o parte a membrilor acestui partid "se vor reorienta". ... Foarte multi probabil se vor reorienta", spune Sarbu.
Victor Ponta, dezamagit de Marian Sarbu Declaratiile presedintelui UNPR Marian Sarbureferitoare la reprezentantii Opozitiei reprezinta o mare dezamagire, a declarat presedintele PSD, Victor Ponta, co-presedinte al USL. ... Il cunosc pe Marian Sarbu defoarte multi ani si nu l-am auzit niciodata folosind termeniinjuriosi la adresa adversarilor politici.
Ilie Sarbu:Iohannis sa vina la dezbateri, vor fi discutii pe proiecte, nimeni nu-l cheama la spanzuratoare Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, declara la RFI ca in opinia sa, Klaus Iohannis ar avea tot interesul sa participe la dezbaterile cu Victor Ponta, pentru ca "are de recuperat foarte mult, nu se pleaca de la 0-0".
Ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, a oferit asigurari ca seceta ce va afecta Romania in vara acestui an nu va duce la scumpirea produselor alimentare. Sarbu a explicat faptul ca efectele acesteia nu se vor resimti in productia autohtona.
Astfel, liderii coalitiei au decis ca ministrul agriculturii, Ilie Sarbu, sa prezinte miercuri, in sedinta de guvern, o strategie de urgenta care sa prevada extinderea sistemelor de irigatii, avand in vedere prognoza de seceta, a anuntat ieri vicepremierul Dan Nica, dupa sedinta coalitiei.
Europarlamentarul Daciana Sarbu cere repartizarea echitabila a subventiilor agricole Daciana Sarbu, europarlamentar PSD, a solicitat, in plenul Parlamentului European, o politica agricola comuna echitabila si capabila sa asigure venituri decente pentru agricultori si alimente de calitate, la preturi accesibile, pentru toti cetatenii europeni.
Ilie Sarbu: Manipulare, dezinformare, minciuna si slugarnicie - numele vostru e Sebastian Lazaroiu Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, l-a acuzat pe ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, de manipulare, dezinformare, minciuna si slugarnicie.
Daciana Sarbu: ... Eurodeputata Daciana Sarbu, membra a Comisiei pentru Sanatate Publica si Siguranta Alimentara, a fost reprezentanta grupului S&D in acest dosar, inclusiv in negocierile cu Consiliul, contribuind cu o serie de amendamente relevante ce se regasesc in textul final al raportului.
Daciana Sarbu, interviu pentru Je-Magazine despre Romania Revista franceza numeste Romania "o destinatie uimitoare, care intr-adevar merita descoperita" si vorbeste in termeni elogiosi despre farmecul Sighisoarei ("unul dintre cele mai frumoase orase medievale din Europa"), despre castelul Bran si despre "micul Paris", dar si despre relansarea economica din ultimii doi ani.
Liberalii, prin vocea presedintelui Dan Ilie Morega, ii acuza pe democratii lui Ionel Mantog ca si-au luat mai mult decat li se cuvenea, in baza protocolului de functionare a Aliantei, incheiat intre cei doi aliati.
Presedintele PSD, Victor Ponta, care este si deputat de Gorj, a lansat un atac dur la adresa pedelistilor Adriean Videanu si Ionel Mantog, inainte de vizita ministrului economiei la Complexul Energetic de la Rovinari.
Numirea lui Ruset in fruntea organizatiei judetene echivaleaza cu eliminarea lui Ionel Mantog din actul decizional.
Fostul lider al PDL Gorj, Ionel Mantog, este nemultumit de modul in care actuala echipa de conducere a democrat-liberalilor gorjeni gestioneaza partidul si spera ca in cazul unor derapaje conducerea centrala sa intervina sa rezolve problemele la nivel local.
Ionel Mantog, fostul lider al PDL Gorj, actual director economic al Complexului Energetic de la Turceni, sustine ca pe plan local democrat-liberalii si social-democratii pun bazele unei aliante, chiar daca aceasta nu va fi transparent constituita si nu va fi vizibila formal.
Fostul presedinte al PDL Gorj, Ionel Mantog, autosuspendat din partid, critica rezultatele obtinute de Organizatia Judeteana democrat-liberala la alegerile locale.
Ioan Chelaru a fost inlocuit la conducerea filialei PSD Neamt cu Ionel Arsene Ionel Arsene este, incepand de luni, presedinte interimar al filialei PSD Neamt, potrivit unei decizii luate de Comitetul Executiv National al partidului.
Ieri, pesedistii timiseni l-au oprit pe liderul filialei, senatorul Ilie Sarbu, sa demisioneze din functia de vicepresedinte la nivel national.
Daciana Sarbu a facut publice cateva fotografii de suflet DeCeNews: Daciana Sarbu i-a pregatit fiicei sale o surpriza de proportii. Pentru ca marti, de Buna Vestire, micuta Irina a implinit 6 anisori, Daciana Sarbu a facut un gest pe gustul oricui.
Fostul presedinte al PSD Alba, deputatul Liviu Mugurel Sarbu, s-a inscris in PD, parlamentarul urmand sa fie, cel mai probabil, candidatul democratilor la viitoarele alegeri pentru Primaria municipiului Sebes.
google-analytics.com