AGERPRES: Ioan Chelaru a fost inlocuit la conducerea filialei PSD Neamt cu Ionel Arsene
Ionel Arsene este, incepand de luni, presedinte interimar al filialei PSD Neamt, potrivit unei decizii luate de Comitetul Executiv National al partidului.
Ionel Arsene il inlocuieste in functie pe senatorul Ioan Chelaru, care detinea ca interimar functia de presedinte al filialei. "Ca prim obiectiv imi propun castigarea in judet a referendumului privind demiterea presedintelui. De asemenea, vreau sa castigam si alegerile prezidentiale si parlamentare de anul acesta", a declarat Ionel Arsene, presedintele interimar al filialei PSD Neamt.
La alegerile locale din 10 iunie, filiala PSD Targu Neamt, condusa la acea vreme de Ionel Arsene, a castigat primaria si majoritatea in consiliul local, obtinand cel mai bun rezultat din judet. USL Neamt a mai castigat orasul Bicaz, dar a pierdut atat presedintia Consiliului Judetean, cat si primariile municipiilor Piatra Neamt si Roman, si a orasului Roznov. De asemenea, majoritatile in CJ si in cele doua municipii au fost realizate de PDL, UNPR si PP-DD.
Ioan Chelaru a detinut functia de presedinte interimar al PSD Neamt dupa demisia fostului presedinte ales, Alin Antochi, in urma cu aproape un an. Chelaru este si vicepresedinte la nivel national al PSD, iar rezultatele obtinute de USL in judetul Neamt i-au fost imputate de conducerea centrala a partidului.