Presedintele PSD, Victor Ponta, care este si deputat de Gorj, a lansat un atac dur la adresa pedelistilor Adriean Videanu si Ionel Mantog, inainte de vizita ministrului economiei la Complexul Energetic de la Rovinari.

Liderul PSD Victor Ponta nu vede cu ochi buni vizita ministrului economiei, Adriean Videanu, in judetul Gorj. Deputatul de Gorj, Victor Ponta, ii sfatuieste pe locuitorii judetului sa isi pazeasca buzunarele in timpul vizitei lui Videanu, care va fi prezent astazi la Complexul Energetic de la Rovinari pentru inaugurarea unei investitii la depozitul de cenusa al unitatii. "Cand vine domnul Videanu pe undeva, trebuie sa ne tinem bine buzunarele pentru ca sigur pleaca cu ceva din Gorj. El nu aduce niciodata nimic, el doar ia. Asa ca, fiti cu ochii pe el, asta-i semnalul meu pentru toti gorjenii. Domnul Videanu si domnul Mantog nu considera ca la Gorj trebuie sa aiba un partid, la Gorj trebuie sa aiba o firma de produs bani. Orice comparatie intre mine si domnul Videanu ma jigneste. Eu sunt un om care respecta legile, iar domnii Videanu si Mantog ar trebui sa plateasca in fata legii pentru tot ce au facut si fac in aceasta perioada", a mentionat Victor Ponta, presedintele PSD si deputat ales in cadrul Colegiului Targu Jiu.

Reactie dura din partea lui Mantog

La randul sau, liderul PDL Gorj, Ionel Mantog, director economic al Complexului Energetic de la Turceni, il acuza pe Victor Ponta ca transforma subiecte de natura economica in subiecte politice. Democrat-liberalul gorjean ii reproseaza deputatului ales pe listele PSD Gorj ca foloseste in lupta politica mijloace puerile. "Domnul Ponta nu a adus in Gorj decat ura si dihonie. Domnul Videanu a adus in Gorj investitii, atat la Turceni, cat si la Rovinari. Eu stiu ca maine domnul Videanu va mai face o surpriza placuta pentru Gorj in ceea ce priveste fonduri pentru lucrarile de investitie de care Gorjul moare. Ceea ce nu intelege Ponta e ca lupta politica nu se face cu mijloacele pe care le are. Astea sunt copilarii de copil tembel", a declarat Ionel Mantog, liderul filialei judetene a PDL Gorj.
Victor Ponta a declarat de multe ori public ca locul lui Ionel Mantog este dupa gratii, dat fiind numarul dosarelor penale pe care acesta din urma le are. Nici Mantog nu l-a "crutat" pe Ponta si a amintit tot timpul de banii castigati de pesedist in Gorj, din servicii de avocatura la unitati din sistemul energetic. De mentionat ca Ionel Mantog a fost la un moment dat chiar consilierul personal al lui Adriean Videanu, insa a demisionat din functie. Videanu nu va merge numai la Complexul Energetic de la Rovinari, ci si la filiala PDL Gorj, unde se asteapta desemnarea celui care va conduce interimar organizatia pana la organizarea de alegeri interne. Favoritul lui Ionel Mantog la sefia partidului este deputatul Cosmin Popescu. Din cauza problemelor de imagine pe care le are, liderii PDL de la Bucuresti l-au sfatuit pe Mantog sa nu mai ocupe functii de conducere.