Cautare

870 de rezultate pentru "invatamant" (4.41 secunde)
El a precizat ca proiectul va merge la „Comisia juridica si Comisia drepturilor omului pentru raportul in fond si pentru avize la comisiile de cultura, invatamant, administratie“.
Din 4.000, membri ai PSD sunt aproximativ 3.800, iar 200 - specialisti neafiliati politic din institutiile de invatamant de specialitate.
Acum, banii se pot duce catre invatamant. PRM a rezolvat, asadar, o chestiune pentru care Alianta se chinuie de trei saptamani”, a afirmat deputatul PRM, care a adaugat ca acestei victorii a partidului pe care il reprezinta i se adauga cea a respingerii legii minoritatilor.
cel de 3,9% din PIB sau cel de 5% din PIB, rezultat in urma negocierilor cu sindicatele din invatamant.
Voiculescu a sustinut ca prezenta sefului statului la Palatul Victoria la negocierile Guvernului cu reprezentantii sindicatelor din invatamant a avut doar rolul de a-l discredita pe premierul Calin Popescu- Tariceanu.
De asemenea, el recunoaste ca „si profesorii, in prima instanta, au cerut alocarea a 5 procente din PIB pentru invatamant, dupa ce li s-a alocat au revenit si au cerut de fapt dublarea salariilor”.
In urma incetinirii proiectelor din invatamant, pentru 2006, Ministerul va trebui sa se multumeasca doar cu echivalentul a ceea ce a primit in acest an.
Initial, Birourile Comisiei juridice, ale Comisiei pentru invatamant si ale Comisiei pentru drepturile omului au solicitat saptamana trecuta „cel putin o jumatate de zi“ pentru dezbaterea acestui „important si laborios proiect de lege“, dar au primit doua saptamani in plus pentru elaborarea raportului.
Doi deputati PNL si un deputat PC au parasit ieri lucrarile Comisiei pentru invatamant a Camerei, in timpul dezbaterilor generale asupra proiectului de lege privind Statutul minoritatilor nationale, nemultumiti de modul in care presedintele Comisiei, Lia Olguta Vasilescu (PRM), a condus sedinta.
Stirile legate de aniversarea la 4 noiembrie a zilei de nastere a presedintelui Basescu au intrecut atat dezbaterile televizate legate de criza sistemului de invatamant - greva generala a cadrelor didactice -, cat si reactiile la telefonul premierului Calin Popescu-Tariceanu adresat procurorului general Ilie Botos.
Initial, comisiile juridica, pentru invatamant si pentru drepturile omului ar fi trebuit sa elaboreze un raport comun asupra proiectului de lege pana la 22 decembrie, dar presedintele Comisiei juridice, Sergiu Andon (PC), a precizat ca acest termen nu poate fi respectat din cauza celor 300 de amendamente care au fost depuse si care trebuie analizate.
Comisiile juridica, pentru invatamant si pentru drepturile omului din Camera vor elabora pana la 15 februarie un raport comun la legea Statutului minoritatilor nationale dupa ce ieri propunerea PSD si PRM de respingere a acestui proiect de lege nu a fost aprobata de catre deputatii celor trei comisii.
Conferinta a subliniat importanta WWW pentru invatamant, materialele fiind accesibile inca la TECFA. In iunie 1994 erau inregistrate deja peste 1500 servere Web.
Categoria Sanatate, Invatamant 15. Premiul de excelenta pentru intreaga cariera in domeniul sanatatii si pentru sprijinul adus comunitatii romanesti in Statul Florida se acorda domnului Albin Morariu.
Din acesti bani, nu mai putin de 967.000 de lei sunt destinati autoritatilor publice, 36.000 de lei revin Ordinii Publice si Sigurantei Nationale, 624.000 de lei merg la invatamant, 630.000 de lei sunt pentru cultura, recreere si religie, 20.000 de lei sunt alocati asigurarilor si asistentei sociale, iar 220.000 de lei revin unor actiuni generale economice si comerciale.
Astfel, incepand din acest an, Mihaela a dorit sa revina in invatamant pentru ca-i era dor sa predea. Asa ca a acceptat sa predea cursuri de televiziune la Scoala de Arta si sa impartaseasca studentilor din ceea ce a invatat despre realizarea de emisiuni din strainatate.
Desi sedinta a inceput cu o jumatate de ora intarziere, presedinta Comisiei pentru invatamant, deputat PRM Olguta Vasilescu, a hotarat, dupa cinci minute sa suspende sedinta, fiind indignata de faptul ca lipseau o parte dintre membrii Comisiei Juridice si Comisiei pentru minoritati.
De altfel, cei mentionati au oferit doamnelor prezente in sala diplome de excelenta pentru activitatea desfasurata de-a lungul timpului in "industrie, productie, servicii", "distributie, comert, turism", "IMM-uri si profesii liberale", "finante si banci", "cultura, invatamant si sport" si "administratie publica".
Mai mult, cei de la Universitate spun ca studentii se vor implica si mai mult in tot ceea ce inseamna activitate la aceasta institutie de invatamant superior, iar un rol decisiv il vor avea si in comisiile de acordare a camerelor in camine sau in conceperea sistemului de acordare a burselor.
Imediat dupa Revolutie am revenit in invatamant, la Liceul Spiru Haret din Tulcea. Trebuie sa va spun ca sunt foarte legat de acest oras pentru ca aici mi-am petrecut o buna parte din viata - copilaria, adolescenta si tineretea.
google-analytics.com