Cautare

870 de rezultate pentru "invatamant" (3.26 secunde)
Eminescu, redactor principal la Timpul, a facut propunerea ca studentii transilvaneni de nationalitate romana, care frecventeaza institutiile de invatamant din Romania pentru a se instrui, sa fie pusi sa actioneze in timpul vacantei in locurile natale pentru a orienta opinia publica in directia unei Dacii Mari.
Au mai fost discutate aspecte ale rectificarii bugetare, plata salariilor restante din invatamant, alocatiile pentru mamele cu copii mici si bani pentru stimularea investitiilor.
Acesta a mai explicat ca si el a facut Institutul de Marina, cu fratele sau, asa ca stie "mersurile", mai exact ca Institutul, fiind institutie de invatamant militara, se afla in grija unui ofiter de contra-informatii.
El a precizat ca legea va permite persoanelor de origine romana aflate in afara tarii sa aiba acces la sistemul de invatamant romanesc - de la cel primar, la cel universitar - si la burse de studiu in tara.
Potrivit primarului Solomon, cea mai mare parte a veniturilor a mers spre plata salariilor personalului din invatamant, in valoare de 103 milioane RON.
Ordonanta a fost insa retrimisa la Comisia de invatamant si la Comisia de buget, cu 69 de voturi "pentru", 37 "impotriva" si 3 abtineri.
la sindicate, in sistemul de invatamant si Directia Sociala a Primariei Sectorului 5. "Va invitam in acest an si pe dumneavostra si pe toti romanii la Vanghelion 2014 - daca tot e denumirea asa, sa pastram aceasta traditie.
"La evenimentele organizate de unitatea noastra de invatamant au luat parte, in calitate de oaspeti, scolari si prescolari de la Scoala din Salcuta - Calopar, Podari, Gradinitele 'Pinocchio' si 'Luceafarul'.
Acesta a fost criticat de seful sau nu din cauza obligatiilor ce-i revin pe domeniul integrarii, ci pentru ca nu exista suficiente programe pentru utilizarea banilor alocati pentru invatamant.
ßi profesorii ar putea fi verificati Comisia juridica a Senatului a votat un amendament la Ordonanta referitoare la deconspirarea politiei politice, cu ajutorul caruia orice universitate acreditata de stat se va putea adresa CNSAS in scopul verificarii profesorilor ce le pastoresc institu-tiile de invatamant.
Deputatul liberal Ioan Ghise a anuntat ieri ca a initiat o lege prin care propune ca fiecare elev si cadru didactic din sistemul de invatamant preuniversitar de stat sa primeasca de la stat cate un laptop de 100 de dolari.
Dupa mai multe discutii, in ianuarie 2005, Constantin Busoi, fost inspector-sef al Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dolj, a fost adus consilier pe probleme de invatamant, iar cateva luni mai tarziu, la sfarsitul lunii aprilie, Constantin Serbanoiu pe probleme privind drepturile omului si revolutionari.
Acesta a precizat ca nu au fost inca evaluate cinci unitati de invatamant care au fost inundate de Dunare, pentru ca echipele nu au putut intra in incinte din cauza apei.
Ana Birchall a aratat ca termenul promis de Guvern pentru prezentarea proiectelor pentru invatamant, proiecte in valoare de 1,1 miliarde de euro, a expirat fara ca Executivul sa prezinte public nici un astfel de proiect.
In privinta declararii averilor, proiectul stabileste mai clar categoriile de demnitari si functionari care sunt obligate sa depuna declaratii de avere (de exemplu, sefii Serviciilor secrete), extinde sfera persoanelor care depun aceste declaratii (cum ar fi membrii Consiliului Economic si Social, membrii Consiliului Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private, membrii clerului, personalul din sistemul de stat de sanatate si de invatamant), precum si termenele de depunere si procedura de inregistrare si de publicare a acestora.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Ol-teanu, a declarat ca, in ceea ce priveste punerea in aplicare a acordului cu sindicatele din invatamant, conducerea PNL a decis ca pentru sedinta Coalitiei sa ceara convocarea ministrului Educatiei pentru a-i solicita explicatii privitoare la sumele pe care ministerul le-a cheltuit pana in acest moment din cele 100 de milioane de euro alocate la ultima rectificare bugetara, astfel incat sa se poata face o evaluare asupra necesitatilor suplimentarii de fonduri.
Este vorba despre un post de sef serviciu integrare europeana, turism, mass-media, gospodarire, un post de consilier responsabil protectia mediului in cadrul serviciului de control, un post de consilier responsabil, unul de consilier responsabil transporturi in cadrul serviciului de control, un consilier responsabil institutii de invatamant, sanatate, cultura, sport, unul de consilier responsabil asociatii de proprietari si un post de auditor.
Vor urma detasamentul Comandamentului Logistic Intrunit si detasamentul Comandamentului Comunicatiilor si Informaticii. Parada va continua cu defilarea institutiilor de invatamant militar:
La sedinta au participat reprezentanti de la toate sindicatele din localitate, de la Minele Paroseni si Vulcan, Preparatia Coroiesti, Sucursala Electrocentrale Paroseni, Spitalul Vulcan, din invatamant, dar si mai multi parinti cu copii seropozitivi.
"Am cerut 370 de miliarde pentru invatamant, 245 pentru subventionarea energiei termice, 74 pentru infrastructura afectata de calamitatile de anul trecut si alte 136 de miliarde pentru cea afectata anul acesta.
google-analytics.com