Cautare

870 de rezultate pentru "invatamant" (7.05 secunde)
Cartea imbina stilul publicistic cu cel beletristic pentru a prezenta intr-o nota tragicomica conditia sistemului de invatamant din Romania, precum si alte teme sociale.
diplomatie, televiziune, administratie, actorie, regie, afaceri, sanatate, politica, invatamant, administratie, sport, cultura, eleganta, muzica, popularitate, etc. ... Florin Neby pentru centrul performant Neby Fitness Premiul publicului pentru emisiuni tv- Madalin Ionescu Premiu excelenta in cultura si invatamant:
Criteriile de inscriere vor fi unele generale pentru toate scolile, dar fiecare institutie de invatamant va avea posibilitatea sa puna criterii suplimentare. ... Inspectorii scolari spun ca parintii au ales institutiile de invatamant in functie de cateva criterii precum:
Dintre acestea, 24 au fost validate la secretariatele unitatilor de invatamant. ... Optiunile pot fi facute numai pentru acele unitati de invatamant unde mai exista locuri disponibile, conform datelor furnizate de inspectoratele scolare judetene/al municipiului Bucuresti.
In mod particular, starnesc ingrijorare tinerii care nu sunt nici angajati, nici nu urmeaza o forma de invatamant sau pregatire profesionala, cunoscuti la nivel mondial sub acronimul de "NEET".
De asemenea, la ora 12.30, 50 de elevi merituosi din scolile bucurestene vor forma Guvernul copiilor, in prezenta primului-ministru Victor Ponta, a Ministrului Educatiei Nationale Remus Pricopie, a Ministrului delegat pentru Invatamant Superior, Cercetare Stiintifica si Dezvoltare Tehnologica Mihnea Costoiu, precum si a altor membri ai Cabinetului", se arata in comunicatul postat pe site-ul Guvernului.
Domnule Ministru este vorba de invatatori si educatoare cu veghime in invatamant, cu rezultate deosebite in pregatirea copiilor, care au urmat cursuri de pregatire psiho-pedagogica si de metodica muncii didactice si care acum sunt trimise pentru echivalari intr-un dute-vino pe la universitati si inspectorarte.
De altfel, concluziile cuprinse intr-un raport al Ministerului Sanatatii referitor la respectarea legislatiei in vigoare in unitatile de invatamant, elaborat pe baza datelor colectate in controalele efectuate intre 17 si 26 iunie anul acesta, demonstreaza ca pericolul acestei infectii creste mai ales din cauza problemelor legate de aprovizionarea cu apa curenta si de starea grupurilor sanitare.
"Unitatile de invatamant cu nivel prescolar care au locuri libere vor primi si inregistra doar cererile de inscrieri depuse pentru copiii care nu au fost reinscrisi sau inscrisi la grsdinita pana la aceasta data.
Siguranta sistemului de invatamant a fost pusa la incercare de numeroasele tentative de reformare. ... Trebuie reglementate mai precis toate aspectele privind conduita interioara in institutiile de invatamant, mentionand foarte clar ce este si ce nu este acceptabil.
Si chiar mai departe, la toate celelalte forme de invatamant.
Acestor costuri li se adauga asa-numitele plati ascunse ale sistemului de invatamant preuniversitar, printre care banii dati pe culegeri si caiete speciale, software educational, uniforma si echipamentul pentru sport, fondul scolii, fondul clasei, contributia la paza unitatii de invatamant, meditatii, alimentele consumate pe durata programului de scoala, diverse evenimente scolare si alte categorii, costul total mediu anual pe copil fiind estimat la 1.490 lei, adica in jur de 370 euro.
Segmente largi ale opiniei publice considera ca statul cheltuieste prea putin cu sanatatea (89 %), sistemul de pensii (83 %), sistemul de invatamant (83 %), constructia de locuinte (82,5 %), asistenta sociala (75 %) si asigurarile pentru somaj (69,5 %).
parinti.com : Noi schimbari in invatamant: ... Mai multe detalii despre schimbarile din invatamant pe RomaniaTV.net.
"Multiplele modificari aduse sistemului de invatamant in ultimii ani au afectat negativ calitatea acestuia.
In unitatile militare, in unitatile de invatamant, in timpul programului de invatamant, in sediile reprezentantelor diplomatice, precum si in penitenciare, actiunile de campanie electorala de orice tip sunt interzise.
Nutritia, disciplina obligatorie in scoli "Se lucreaza la un proiect privind introducerea educatiei nutritionale in planurile de invatamant, care ii va include atat pe elevii din clasele primare, cat si e dascalii care le vor preda.
Am fost sesizat cu faptul ca, chiar daca, in cei zece ani de invatamant obligatoriu, elevii din Romania au destul de multe ore alocate educatiei tehnologice, civice ba chiar si educatiei antreprenoriale, acest tip de educatie nonformala / informala este aproape inexistenta, poate cu exceptia claselor primare.
Invatamantul prescolar romanesc se numara printre sistemele de invatamant cu o lunga traditie, raspunzand inca de la inceputurile sale noutatilor din domeniul educatiei copiilor mici.
Din nefericire, imaginile au ajuns si la conducerea institutiei de invatamant, iar politia a intrat pe fir pentru a ancheta acest caz. Astfel, Kendra a ajuns dupa gratii, fiind acuzata de conduita imorala in cadrul unei institutii de invatamant.
google-analytics.com