Cautare

870 de rezultate pentru "invatamant" (2.71 secunde)
Evident, nici un invatamant nu este perfect; ... Dar acest invatamant, bazat pe cultura clasica, pe umanismul luminat al marilor valori ale culturii, a fost bun pentru o anumita perioada istorica.
Scandalul creat de cumpararea subiectelor de la bacalaureat a aratat de fapt o realitate existenta de multi ani la nivelul unitatilor de invatamant romanesti. ... Toate ciudateniile in jurul nostru, in sistemul de invatamant, dar cui ii pasa?
In scopul dezvoltarii unor servicii educationale de calitate si a oferirii de sanse in dezvoltarea tuturor elevilor, Ministerul Educatiei si Cercetarii sprijina dezvoltarea cabinetelor de consiliere psihopedagogica si a cabinetelor logopedice din unitatile de invatamant prin alocarea de fonduri, 12.000 de lei pentru dotarea unui cabinet de logopedie, respectiv 16.000 de lei pentru un cabinet de consiliere psihopedagogica.
Ca in fiecare toamna, numaram protestele nemultumitilor din sanatate, din invatamant, amenintarile sindicalistilor ca intra in greva daca nu li se da aia sau ailalta sau daca Guvernul nu respecta nu stiu ce intelegere...
Ca sa se spele pe maini, Ministerul Educatiei si Cercetarii a remis un comunicat in care se arata ca prezenta icoanelor in scoli va fi decisa de parinti impreuna cu reprezentantii unitatii de invatamant.
Cu toate acestea insa, am instruirea necesara sa-mi dau seama ca, fara aceste biruri, un stat nu poate avea invatamant, sanatate, infrastructura, ajutoare sociale.
Si asta pentru ca interzicerea se aplica doar in incinta unitatilor de invatamant si la o raza de vreo 100-200 de metri in jurul acestora.
Iar singurul buget mereu accesibil este tot cel al parintilor, care sunt cei care platesc pana la urma, de fapt, toata autonomia asa-zisului sistem de invatamant gratuit.
din Bucuresti, pe care ar fi obtinut-o prin intermediul unui unchi de-al sau, fara sa urmeze cursurile respectivei unitati de invatamant.
Copiii fac zilnic naveta spre alte scoli, iar cladirile in care functionau cele doua unitati de invatamant au fost abandonate de 6 ani, desi erau construite, cu cel mult 10 ani in urma, cu bani de la Banca Mondiala.
Concret, in timp ce liderii PUR rup colaborarea cu PSD - considerata strict electorala - si se declara gata de un nou mariaj, cei ai UDMR sustin sus si tare ca au vorbit ceva cu PSD, dar nu s-a stabilit nimic (asta in conditiile in care deja capatasera un post de vice-premier si se lacomeau la cateva dintre cele mai importante portofolii - invatamant, administratie si interne, economice).
Asa cum reiese si din denumirea sa, CPPMC a fost creat ca o institutie de invatamant a Departamentului Transporturi Navale din cadrul Ministerului Transporturilor, pe fondul necesitatii recunoasterii brevetelor romanesti pe piata internationala a shipping-ului.
Laborantii au participat si la prezentarea Cursului de formare "Utilizarea mijloacelor de invatamant in scopul instructiv-educativ" organizat de Ministerul Educatiei si Cercetarii.
“Avem o lista a prioritatilor foarte larga, nu inseamna ca peste tot vom avea secretari de stat“, a declarat Markó, adaugand ca sunt de cel mai mare interes pentru Uniune posturile de secretar de stat in MAE, la minoritati, invatamant si integrare Europeana.
As reveni asupra SRL-ului cu un exemplu sugestiv. Unitati de invatamant, camine culturale au fost date in administrare de primarii catre Consiliul Judetean pentru reabilitare.
Nu cred ca este normal ca un elev, ca tot am vorbit de invatamant, care isi modifica nota in catalog sa ajunga pana la exmatriculare, iar un coleg de-al nostru care modifica niste documente oficiale si care au o gravitate mult mai mare si implicatii mult mai mari sa nu pateasca nimic!
“Proiectul de lege se va referi la principiile pe care se bazeaza dreptul de utilizare a limbii materne in diferite domenii ale vietii publice si institutii ale statului, la dreptul la invatamant in limba materna“, a precizat Markó Béla.
Ministrul de Interne, Dan Nica, a declarat ca, pe 18 martie, va fi stabilita modalitatea in care se vor face numirile din domeniul Educatiei, astfel incat procesul de invatamant sa nu fie afectat.
"Este logic, deoarece eu sunt secretar de stat pe probleme de invatamant preuniversitar”. "Insa controlul nu se efectueaza cum insinueaza ei (n.r.
google-analytics.com