Cautare

477 de rezultate pentru "inspectoratul" (7.74 secunde)
O suma importanta a mai primit Inspectoratul scolar Judetean, 600 milioane de lei, pentru organizarea la Satu Mare a fazei nationale a Olimpiadei scolare de interpretare muzicala, a unor concursuri nationale de chimie si limba romana, precum si a unui festival coral.
Ministerul Agriculturii a luat act de aceasta inginerie financiara si a trimis o nota de control, in luna ianuarie a acestui an, catre Inspectoratul General al Politiei (IGP).
Proiectul elimina obligatia angajatorilor de a depune la Inspectoratul teritorial de munca actele care atesta plata lunara a contributiei pentru asigurarile sociale de stat si a contributiei la constituirea fondului pentru plata ajutorului de somaj.
Conform situatiei intocmite de Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Galati, aproximativ 100 de firme au acumulat restante de sute de milioane de lei la plata comisionului pe care trebuie sa-l achite lunar pentru gestionarea cartilor de munca.
Ultimele doua licente pentru servicii de telefonie de generatia a treia (3G) vor fi scoase la licitatie de catre Inspectoratul General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei (IGCTI) in prima parte a lui 2006, a declarat luni presedintele IGCTI, Marius Catalin Marinescu.
Termen-limita pentru depunerea contractelor de munca Contractele individuale de munca incheiate pentru personalul nou-angajat va trebui sa fie depuse de angajatori la Inspectoratul Teritorial de Munca Galati in termen de 5 zile de la perfectarea acestora, potrivit Legii nr.
Sindicatul Liber din Invatamant (SLI) Targu Jiu si Inspectoratul Scolar Judetean au incercat sa rezolve problema inca de anul trecut, insa nu au reusit.
Primaria va solicita celorlalte organe competente - Garda Financiara si Inspectoratul Teritorial de Munca - sa efectueze propriile cercetari, plecand de la concluziile noastre", a precizat Marian Giubelan.
110 cu respectarea dispozitiilor legale si regulamentelor miniere, facand o exploatare economica a maselor, este autorizat de Inspectoratul Minier II - Buzau si obtine autorizatia de extractie nr.
Amenzile se dau in general de catre primarie", a declarat Gheorghe Enescu, inspector-sef la Inspectoratul Teritorial in Constructii (ITC) Craiova, institutia care emite acordul tehnic al constructiei.
Potrivit unei note telefonice transmise de Ministerul Educatiei catre Inspectoratul Scolar Judetean Dolj, se pare ca, in cazul in care fondurile existente se vor dovedi insuficiente, sumele vor fi suplimentate.
Inspectoratul de Stat in Constructii, in calitate de organism de control in domeniul constructiilor, desfasoara o activitate cu caracter preventiv si, in acest sens, cauta ca prin actul de control sa elimine neconformitatile prin cresterea amenzilor.
Ca urmare a sesizarii facute de Inspectoratul de Concurenta Constanta, in legatura cu o posibila incalcare a legilor concurentei de catre cinci banci centrale care au sucursale si in judetul Constanta, Consiliul de Concurenta a inceput o ancheta pentru verificarea datelor prezentate.
In perioada 19.06 - 13.07.2006, Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale - prin Departamentul Padurilor si in colaborare cu Ministerul Administratiei si Internelor, Inspectoratul General al Politiei Romane si Regia Nationala a Padurilor "ROMSILVA" au organizat cinci convocari profesionale.
In situatia in care, ulterior consultarilor cu sindicatele, angajatorul decide aplicarea masurii de concediere colectiva, acesta are obligatia de a notifica in scris inspectoratul teritorial de munca si agentia teritoriala de ocupare a fortei de munca, cu cel putin 30 de zile calendaristice anterioare emiterii deciziilor de concediere.
In alta ordine de idei, Inspectoratul de Concurenta Constanta continua actiunea de promovare a culturii concurentei si a ajutoarelor de stat, pana-n prezent fiind deja vizitate si informate 41 de primarii de pe raza judetului Constanta.
"Cu toate ca am informat asupra acestei situatii Prefectura Constanta, Directia de Munca, Inspectoratul Teritorial de Munca, Ministerul Transporturilor si Autoritatea Navala Romana, nici una dintre aceste autoritati ale statului nu a intervenit pentru preluarea angajatilor de la Agroexport", a afirmat presedintele FNSPR.
La hotelul Dacia Sud din statiunea Mamaia s-a desfasurat ieri un seminar dedicat problematicii concurentei in contextul apropiatei aderari a Romaniei la Uniunea Europeana, manifestare organizata de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura si de Inspectoratul de Concurenta Constanta.
Cei de la Inspectoratul Judetean in Constructii (IJC) Galati au demarat o actiune de amploare la nivelul celor 60 de comune, si nu numai.
"Avem o colaborare foarte buna cu cei de la ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) Dolj care ii informeaza si-i indruma cand vin sa depuna contractele de munca la ei", au spus surse din AJOFM Dolj.
google-analytics.com